Nieuw

Hongarije wil meer informatie over Soros-UN prepaid creditcards omdat deze mogelijk terrorisme financieren

UNHCR-EU MasterCard. (met alleen een kaartnummer) © UNHCR

De regerende partijen Fidesz en de christendemocraten (KDNP) roepen de Europese Commissie op om een aantal vragen te beantwoorden over prepaid creditcards die naar verluidt zijn uitgegeven voor migranten, vertelde de woordvoerder van de alliantie, Istvan Hollik, op zaterdag in Boedapest tijdens een persconferentie.

Eerder deze week haalde Fidesz’ Lajos Kosa, hoofd van de parlementaire commissie voor verdediging en wetshandhaving, recente rapporten aan over tienduizenden vooruitbetaalde creditcards die door de Europese Commissie en de UNHCR van de Verenigde Naties voor vluchtelingen aan migranten ter beschikking zijn gesteld.

De creditcards zijn naar verluidt gebruikt door migranten op de “gereactiveerde Balkan migratieroute”, aldus Hollik.

LEES MEER: De Joodse multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

De Europese Commissie zou de herkomst van de kaarten moeten uitleggen, de bedragen die erop worden gestort en de redenen waarom het systeem geheim werd gehouden, aldus Hollik.

De kaarten zouden worden gefinancierd door geld van de EU, de VN en de Amerikaanse financier George Soros, aldus Hollik, en wierp de vraag op of de lidstaten akkoord zijn gegaan met een dergelijk systeem.

De regeringspartijen verwachten informatie over de instanties die tienduizenden migranten op weg naar de zuidelijke grenzen van Europa financieren, aldus Hollik, eraan toevoegend dat ze op deze manier ook terrorisme kunnen financieren.

Bron:

Hungary wants more info on Soros-UN debit cards as they may finance terrorism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Hongarije wil meer informatie over Soros-UN prepaid creditcards omdat deze mogelijk terrorisme financieren

 1. Goed punt, terreur word hierdoor zeker gefinancierd. Soros direct aanhouden, had al jaren eerder moeten gebeuren, net als zijn handlangers.

  De grap is, eerst krijgen ze geld om hier te komen, dan stelen ze geld en gaan hier de biel verzieken. Allachtonen en criminaliteit zijn sysnoniem geworden….of heeft uw famillie reserve geld voor een trouwstoet zoals deze…. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2786743/complete-trouwstoet-op-de-bon-geslingerd

  Drugshandel, overvallen, fraude, kidnapping, prostitutie, noem het en Allah heeft er dicipelen aan het roer staan…
  Mijn land godverdomme, en het gaat compleet kapot door verraders zoals de VVD en Groen Links etc….schoften !

  Like

 2. Heeft dat door Soros gefinancierde gajes van de universiteit van Leiden al weer van zich laten horen ?

  Like

 3. @Fubar

  Die kijkt wel uit, van schrik is ze weer vakkenvuller geworden bij de lokale AH.

  Like

 4. Ik bedoelde deze twee profs, die kennelijk studenten voor hun linkse karretjes spannen, om dat ‘Nieuwscheckers’ te beman/vrouwen:

  @APleijter
  Universitair docent online journalistiek aan de Universiteit Leiden | Coördineert Nieuwscheckers.nl, DeNieuweReporter.nl en NieuweJournalistiek.nl

  @JPeterBurger
  Onderzoekt journalistiek, broodjes aap & andere folklore | Factchecker @Nieuwscheckers | Doceert wetenschapsjournalistiek en brongebruik | Universiteit Leiden

  Peter Burger is van: Stichting nieuws en media, prodemos, overheidssubsidie…

  Prodemos is Soros gefinancierd …

  Like

 5. Goede actie van Hongarije.

  Goede vondst van Fubar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s