Nieuw

Extreem-rechtse Franse negerbestrijdster infecteert opzettelijk honderden negers met HIV uit wraak voor de invasie

Een spook waart door Europa – het spook van extreemrechtse blanke meisjes die seks hebben met Afrikanen om hen opzettelijk te besmetten met HIV uit wraak voor hun invasie van blanke landen.

Dit verhaal is gerapporteerd in verschillende van de beste Afrikaanse nieuwssites, waarvan er hieronder slechts een paar worden getoond.

De kop luidt: “Een jonge Franse vrouw geeft toe: Ik gaf HIV/AIDS aan 630 Afrikaanse migranten”.

Het originele verhaal verscheen op de website 24jours.com en is hieronder in vertaling weergegeven.

24 Jours:

In een periode van 2 jaar heeft een jonge Franse vrouw meer dan 630 Afrikaanse migranten geïnfecteerd met het Human Immuno-Deficiency Virus om, volgens haar, wraak te nemen op hen omdat ze illegaal naar haar land zijn gemigreerd.

Nicoline beweert verschillende Kameroeners, Ivorianen, studenten en andere personen uit Afrikaanse landen te hebben besmet. Volgens het onbevestigde rapport was haar doel om minstens 2000 mensen met het aids-virus te besmetten.

Haar wraak is begroet met een enorme schok en veroordeling in de sociale media. Ze zegt dat haar nieuwe doelstelling is om ten minste 2000 Afrikaanse migranten voor 2020 te infecteren.

“Ik weet dat ik niets meer te doen heb in deze wereld, ik wacht op mijn dood,” zegt ze. Vreemd genoeg heeft ze een lijst bijgehouden met de namen van alle migranten met wie ze tot nu toe zonder bescherming heeft geslapen en die besmet zijn met het virus. Ze zegt dat ze meer dan 400 jonge Afrikanen tussen de 20 en 25 jaar heeft besmet.

Ze zegt dat ze niet zal stoppen totdat iedereen die illegaal in haar land is besmet is met het virus. Ze heeft verklaard dat ze elke dag naar een van de verschillende migrantenkampen gaat om een Afrikaan ervan te overtuigen met haar te gaan slapen.

“Veel migranten hebben moeite om met blanke meisjes uit te gaan. Sommigen zijn al 2 jaar in Frankrijk en hebben nooit met een meisje geslapen. Het is voor hen een groot genoegen om een mooi meisje als ik te zien zeggen dat ik de liefde wil bedrijven. Ze worden onmiddellijk opgewonden en zonder bescherming volgen ze me naar mijn appartement,” zegt ze.

Het aantal migranten met een hiv-test is met 100% toegenomen sinds deze schokkende bekentenis.

Het artikel was bedoeld als satire, maar veel Afrikanen geloofden het en deelden het op grote schaal. Het verscheen al snel op Afrikaanse nieuwssites.

Of het daadwerkelijk negers af zal schrikken om naar Europa te komen valt te betwijfelen, omdat de meeste negers toch al aids hebben.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (516 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

6 Comments on Extreem-rechtse Franse negerbestrijdster infecteert opzettelijk honderden negers met HIV uit wraak voor de invasie

 1. Ik geloof pas dat we heldinnen hebben als er mokkels met verhalen komen dat ze een volautomatische kuikenversnipperaar hebben ingebouwd maar dan wel met foto’s van vóór en na de intreding en een bonnetje van het gewicht van het afgenomen weefsel.

  Like

 2. antiislamnu // november 11, 2018 om 22:04 //

  Ha ha wat een verhaal zo zie je maar weer dat de kut een machtig wapen is

  Like

 3. nou wat een story. Eerlijk gezegd kan ik mij herinneren dat ik ruim 19 jaar geleden een afro surinaams meisje had ontmoet bij een vriendin en die was HIV positief, en zij had bekend aan ons tijdens het gesprek dat zij opzettelijk nu een heleboel mannen besmet om wraak te nemen en omdat zij toch niet lang meer zou leven. Zij was 20+ en best leuk, slank, lekker gekleurd lijf dus het zou haar zeker lukken om veel mannen te strikken en te doden met HIV.

  Veel homo mannen besmetten ook opzettelijk zoveel mogelijk anderen, om zich te wreken.

  HIV als racistisch moordwapen, tsja, wat is het verschil of je het met een Japans mes doet of met je lekkere HIV KUTje of HIV Lollie?? Dood zal je toch gaan, en rondnaaiend, genietend en moordend sterven is toch mooi. Kamikaze stijl he.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // november 12, 2018 om 07:26 //

  Dewanandblog, en zo zie je dat één kut, al of niet besmet met het HIV, toch ook helemaal niks uithaalt om die Afrikanen te decimeren. Geen Ebola, geen HIV, alleen verhoging van de zeespiegel houdt die Afrikanen tegen. Of er moet een leiperd opstaan als Jezus, die de zee in tweeën splijt zodat die Afrikanen ongemoeid te voet naar Spanje kunnen oversteken.

  Like

 5. @dewanandblog

  Dat jij je inlaat met dat soort mensen en dit soort kennis hebt verklaart de bizarre links op jouw website, ik snap niet dat jij hier die rommel nog mag verkondigen van de redactie.

  Like

 6. syberspees // november 13, 2018 om 13:07 //

  @dewanandblog
  “Veel homo mannen besmetten ook opzettelijk zoveel mogelijk anderen, om zich te wreken”
  Kun je dit onderbouwen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s