Nieuw

Dhimmitude – Groot-Brittannië zal Asia Bibi geen asiel verlenen omdat de islamitische gemeenschap dat niet wil

De Britse regering heeft een Pakistaanse christen afgewezen nadat een doodsvonnis wegens godslastering tegen de islam was vernietigd, naar verluidt om ‘bepaalde delen van de gemeenschap’ thuis te sussen en islamistische terroristen die geneigd zouden kunnen zijn Britse ambassades in het buitenland aan te vallen.

Asia Bibi kwijnde jarenlang in de dodencel na een godslastering-veroordeling wegens het drinken van hetzelfde water als twee moslimvrouwen, het doodvonnis werd onlangs vernietigd door het Hooggerechtshof van Pakistan.

Enorme menigten van islamitische hardliners zijn de straat op gegaan sinds de uitspraak, om haar executie te eisen en dreigen haar zelf te doden – wat de vrouw, haar familie en haar advocaat ertoe bracht om hun toevlucht te zoeken in het buitenland.

“Ik verzoek de premier van het Verenigd Koninkrijk ons te helpen en ons zoveel mogelijk vrijheid te geven”, smeekte echtgenoot Ashiq Masih in een oproep aan de voormalige koloniale macht van het land.

Naar verluidt heeft de Britse regering dit pleidooi verworpen, ondanks het feit dat ze zich eerder had uitgesproken om grote aantallen migranten die beweerden kinderen te zijn uit Frankrijk en uit vluchtelingenkampen in de buurt van Syrië op te nemen – waarbij deze in het begin van 2018 voor 100 procent islamitisch waren, en alle christenen werden afgewezen.

“Ik ben ertoe gebracht om te geloven dat de Britse regering zich zorgen maakte dat haar verhuizing naar het Verenigd Koninkrijk veiligheidsproblemen en onrust zou veroorzaken onder bepaalde delen van de gemeenschap en ook een veiligheidsbedreiging zou zijn voor Britse ambassades in het buitenland die mogelijk het doelwit zouden kunnen zijn van islamistische terroristen,” onthulde Wilson Chowdhry, voorzitter van de British Pakistani Christian Association.

“Asia en haar familie hebben nu besloten om een van de asielaanbiedingen van [een ander] westers land op te nemen,” voegde hij eraan toe.

Een van de twee Europese leiders waarvan wordt aangenomen dat ze een uitnodiging aan Bibi hebben gestuurd, is de Italiaanse populistische vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, die beloofde om “alles te doen wat menselijkerwijs mogelijk is” om haar te helpen veiligheid te bereiken.

Bron:

Dhimmitude: UK Turns Away Pakistani Christian to Appease ‘Sections of the Community’, Islamist Terrorists

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Dhimmitude – Groot-Brittannië zal Asia Bibi geen asiel verlenen omdat de islamitische gemeenschap dat niet wil

 1. En de Geest van God zweefde boven het water genesis 2

  Like

 2. Germaans Roosje // november 11, 2018 om 02:55 //

  Islam is een patriarchaal fascistisch machtssysteem dat de term godsdienst misbruikt om goedgelovige knuffelaars te misleiden – en ze vervolgens om te brengen. Triest genoeg zullen de policor multicultiknuffelaars dat pas inzien nadat ze zelf het mes door de keel voelen.

  Zo God ‘bestaat’ heeft hij (of zij, geslacht is op God niet van toepassing, hij of zij plant zich immers niet voort, zeker niet geslachtelijk want één en ondeelbaar) genoeg narigheid in petto voor wie Hem/Haar beledigt. Eenieder die oproept tot geweld tegen vermeende godslastering geeft hiermee aan niet op deze hogere macht te vertrouwen, en maakt zich derhalve zelf schuldig aan godslastering, oproepen tot het daadwerkelijk doden van een (vermeende) godslasteraar is de overtreffende trap van blasfemie.

  Als die Pakistanen massaal in gebed zouden gaan en hun allerhoogste in gebed om gerechtigheid vragen, laten ze zien dat ze een religie belijden. Nu tonen ze hun ware fascistische gezicht, en bevestigen mijn bovenstaand punt.

  Liked by 1 persoon

 3. en dan zijn er die deze achterlijkheid met een stalen gezicht verdedigen.

  Like

 4. Ja Rutte en zijn billen maten verdedigen
  Dit geloof op dat ze zwak zinnig zijn CDA en cu zijn zijn maten de judas van het cristendom

  Like

 5. Mbt de islamgodheid, de koranallah dus: dat is een totaal ander “karakter” dan JHWH, zoals in de Bijbel beschreven.
  Even los van geloven in een God of niet: het verschil, zo groot als dag en nacht, wordt duidelijk genoeg als je de beschrijving van de koranallah resp. JHWH leest in de koran resp. Bijbel.
  Islam is letterlijk “onderwerping”, haat, nijd, moord in de koran/ahadith opgedragen, de Bijbel is liefde, rechtvaardigheid, genade, in Yeshua (Jezus) bewezen.
  Wat de “beminde gelovigen” er dan praktisch van maken is weer een ander verhaal. Je ziet de ware moslim terug bij IS, Boko Haram etc, kortom, Mohammed.
  En de ware Bijbelse gelovige in Yeshua.
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)
  PS zie voor de gang van zaken rond Asia Bibi
  https://tora-yeshua.nl/2018/10/asia-bibi-vrij-gesproken-christenen-pakistan-nu-doelwit-moslims/
  en
  https://tora-yeshua.nl/2018/11/hoe-gaat-asia-bibi-nl-en/

  Liked by 2 people

 6. We hebben een nieuwe nummer 1 op het gebied van de softste overheid van Europa: Engeland. Op de voet gevolgd door 2. Zweden en 3. Frankrijk.

  Like

 7. Voor een echte vluchteling is geen plaats, duidelijk wie de baas is in GB….

  Like

 8. polderboy // november 11, 2018 om 12:00 //

  “Meanwhile, the government has promised to free any TLP workers arrested during the three-day protest. The group has only apologised for the damage it caused, the cost of which one government official estimated at $1.2bn (£900m).”
  https://www.theguardian.com/world/2018/nov/02/outrage-as-pakistani-government-vows-to-stop-asia-bibi-leaving

  Om de dood van Asia bibi brullende criminelen sloegen de boel aan gort en staken alles op hun weg in de fik in grote delen van Pakistan. Het leek Frankrijk wel.

  Dat zijn geen protesten van gelovigen, maar dat zijn de moskee SS en SA troepen die een kristallnacht organiseren.

  Logisch dat de Engelse elite in hun broek schijt.

  Like

 9. Ik wil niet dat de Nederlandse regering asiel verleent aan moslims, maar niemand luisterd naar mij.
  Als ik een paar duizend gekken/geloofsgenoten achter mij had die op stel en sprong bij iedere schreeuw om benadeling de straat opgingen om mensen neer te steken, agenten aan te vallen en met bomgordels kinderfeestjes luister gingen bijzetten zou mijn stem wel gehoord worden door de Nederlandse regering. Ik zou zelfs geld van ze krijgen en ze zouden theefeestjes met vreten organiseren om mij tot vriend te houden.
  Als ik daarover nadenk is terreur vanuit de sekte machtiger dan pen of wetboek, machtiger dan de regering en dus is mijn leven in gevaar. In gevaar omdat de Nederlandse regering niet bij machte of de wil heeft om de terreur uit te bannen. Dus organiseerd men Iftars en geeft subsidie, kruipt voor iedere moslim en verraad de eigen burgers. En importeerd men meer en meer moslims om onze resperves op te vreten en op die manier kan de politkek nog even verder vreten.
  Ik wil niet dat moslims asiel krijgen in Nederland maar ik wil dat hun slachtoffers wel die kans krijgen. Je huisvest slachtoffers van misdrijven toch ook niet naast hun daders op een vakantiepark?
  De import van moslims door de regering en politiek is vergelijkbaar met iemand die slangen kweekt maar zelf het hok niet in durft. Dus huurt men anderen in om dat te doen, die vervolgens zoveel vreten in het hok gooien dat de slangen suf en vet zijn volgevreten….zo ongeveer is de politiek van de regering als het moslims betref, zoveel te vreten gevenndat ze weinig lust meer hebben tot bijten vnand ehand die voet. Maar wee als het eten minder word en de slangen meer in aantal….hoe lang voordat het hok barst…ze ontsnappen nu als per buslading.

  Ik wil geen moslims in Nederland, omdat Islam alles waar vrijheid en gelijkheid voor staat afwijst en niet opbouw maar vernietigng nastreeft. Wie de eigen ondergang in huis haalt en stimuleerd is gewoon gek.

  Vecht tegen verraad en laat verraad niet lonend zijn !

  Liked by 2 people

 10. shlomoshe // november 11, 2018 om 12:59 //

  Jihadi’s, extremisten, radicalen, het kan bij honderden naar binnen of is er al met de mededelingen dat surveillancemiddelen etc tekort schieten maar, een opgejaagd christelijk vrouwtje ..ho maar!

  Like

 11. Dat is dan heel jammer voor Engeland maar zij waren de kolonisator. Ze ruimen hun eigen puin maar. Waarom moeten wij altijd die dissidenten opvangen. Laat al die Pakis lekker oprotten uit Nederland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s