Nieuw

Dag X: Duitslands extreem-rechtse commando’s zouden naar verluidt samenspannen om toppolitici te vermoorden als het order ‘valt’

Een extreemrechts ondergronds netwerk bestaande uit leden van de Duitse elite-commando-eenheid en militaire veteranen zouden van plan zijn geweest om toppolitici te vermoorden na de ineenstorting van de orde in het land, beweert een sensationeel bericht in de media.

Door: Michaela Rehle – Vertaling:  Adriaan Jansens

De Duitse politie heeft naar verluidt een clandestien extreem-rechts netwerk aan het licht gebracht dat “concrete plannen” had voor wat zij “dag X” noemden – het moment waarop de burgerlijke orde van Duitsland zou instorten, bericht het tijdschrift Focus. Het dramatische plan was om ‘ongewenste’ politieke figuren naar een afgelegen plek te brengen en ze massaal te vermoorden.

De namen van mensen op de “hitlijst” van de groep moeten nog worden vastgesteld, maar men denkt dat Dietmar Bartsch, hoofd van de parlementaire fractie van de linkse partij, een van degenen was die geëlimineerd moest worden.

Het uiterst rechtse ondergrondse netwerk zou leden van de KSK, de speciale eenheden eenheid van het Duitse leger, samen met veteranen uit de militaire en rechtshandhaving omvatten. Door zich grondig voor te bereiden op ‘Dag X’, hadden ze al geheime wapens en munitiedepots en brandstofopslagplaatsen gecreëerd.

Het infiltreren van de geheime groep zou onmogelijk zijn geweest zonder een van zijn leiders die toevallig “de enige betrouwbare bron van informatie” was voor MAD, de Duitse militaire inlichtingendienst, volgens Focus.

Ironisch genoeg deed een hoge officier binnen dezelfde dienst zijn uiterste best om het onderzoek te belemmeren. Een 42-jarige luitenant-kolonel van de militaire inlichtingendienst, wiens naam onbekend blijft, werd beschuldigd van het lekken van gevoelige informatie over de structuur naar enkele contacten binnen het Duitse leger, waarbij hij hen vooraf waarschuwde over politieonderzoeken.

Naarmate de structuur groter werd, stuitten onderzoekers ook op een losse associatie van mensen die in Duitsland bekend staan ​​als survivallisten.

Meestal weggewuifd als complottheoretici die zich voorbereiden op allerlei apocalyptische crisissen, hebben veel overlevingsgroepen banden met rechtse extremisten en de zogenaamde ‘Reichsburgers’ – nationalisten die het moderne, democratische Duitsland niet erkennen en het herstel van het oude Duitse Rijk wensen.

Een andere KSK-officier, geïdentificeerd als Andre S., werd genoemd als een beheerder van een aantal online overlevingsgroepen, die frequent werden bezocht door sommige leden van Duitse neonazistische facties. De man ontkende dat hij een neonazi was en MAD concludeerde uiteindelijk dat hij geen extremist was, meldt Die Welt.

Duitse functionarissen zijn opvallend mondjesmaat op de hoogte gehouden over alles wat verband houdt met de informatie over het vermeende geheime netwerk. Het leger weigerde commentaar te geven op mogelijke banden tussen KSK-officieren en controversiële overlevingsgroepen.

Duitsland heeft al geruime tijd te maken met een aantal zenuwslopende ontwikkelingen binnen zowel zijn strijdkrachten als de samenleving. Vorig jaar bevond de Bundeswehr zich in het vizier toen talloze Wehrmacht-memorabilia en nazi-tijdperk artefacten binnen verschillende kazernes werden ontdekt.

Deze omvatten posters die Nazi-soldaten verheerlijken, evenals onderscheidende Duitse stalen helmen en replica’s van de standaard uitgifte wapens van de Wehrmacht. Na die ongemakkelijke openbaring beloofde minister van Defensie Ursula von der Leyen om de legers te controleren “van rekruten tot generaals, van instructeurs tot minister”.

Ondertussen zijn extremisten binnen het leger verre van de enige bron van zorg voor Berlijn. In een januari-rapport van het Focus Magazine werd gesuggereerd dat het aantal extreem-rechtse ‘Reichsburgers’ opliep tot bijna 16.000 leden en blijkbaar begonnen ze zich voor te bereiden op hun eigen ‘Dag X’ door een gewapende vleugel te creëren.

Adriaan Jansens

Bron:

Day X: Germany’s far-right commandos reportedly plotted to kill top politicians when order ‘falls’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Dag X: Duitslands extreem-rechtse commando’s zouden naar verluidt samenspannen om toppolitici te vermoorden als het order ‘valt’

 1. John Peters // november 11, 2018 om 14:09 //

  Es ist dass, of we worden aan het zwaard van ((((progressie)))) en vreemde volkeren geregen.
  Doe mij dan dass maar.
  Geen problemen mee.

  Like

 2. trebor2110 // november 11, 2018 om 14:30 //

  Gladio heeft hetzelfde doel

  Like

 3. Henk der Niederlánder // november 11, 2018 om 14:45 //

  Of het waar is betwijfel Ik.
  Na het geval In Chemnitz moeten natuurlijk rechtsextremisten gevonden worden om Ferkel geloofwaardig te maken.

  Like

 4. antiislamnu // november 11, 2018 om 14:47 //

  Geweldig nieuws hoop dat ze snel toeslaan

  Like

 5. ‘Europe will be white’: Polish leaders sanction massive far-right march in Warsaw (WATCH LIVE)
  https://www.rt.com/news/443656-far-right-march-given-greenlight/

  Like

 6. Het was Geert Wilders die al jaren geleden waarschuwde voor een revolte als politiek verantwoordelijken hun verstand niet vonden. Men luisterde niet. Een paar jaar geleden heeft hij het herhaald. Men luistert nog steeds niet.

  Nu is de geest uit de fles en die krijg je er toch echt niet meer in. Italië, Oostenrijk en Denemarken worden wakker, Polen en Hongarije zijn al wakker, in Duitsland gaat de wekker nu af en nog steeds luistert men niet.

  Over een paar jaar lopen er van die ‘Wir haben es nicht gewusst Gutmenschen’ rond die zich dan vertwijfeld afvragen hoe het zo ver heeft kunnen komen en dan de schuld ‘uiteraard’ bij anderen leggen. Nee jongens, over een paar jaar hebben jullie geen bloed aan je handen, over een paar jaar druipt het bloed van je lichaam af. En het grootste verwijt zal dan zijn dat je het wel hebt gewusst maar gewoon bent doorgegaan, de signalen negerend die je nu al krijgt.

  Overigens, vandaag is het 100 jaar geleden dat de 1e wereldoorlog afliep. Ik zag in het nieuws dat Macron die situatie weer eens grondig heeft misbruikt en de schuld nu al neer legt bij die ‘anderen’. Ergo, het zwartepieten (excusez le mot) is al begonnen.

  Liked by 6 people

 7. twijfel aan het waarheids gehalte

  Like

 8. Wat Fransdo zegt!
  De zogenaamde ‘elite’ heeft willens en wetens niet willen luisteren dus zullen ze gaan voelen.
  De droom te denken dat zij ongestraft een werelddeel naar de ‘gallemiezen’ kunnen helpen zal een nachtmerrie blijken te zijn.
  En zoals de geschiedenis meermaals heeft bewezen, zij zullen wanneer puntje bij paaltje komt, ‘vluchten’……ontsnappen daarentegen zullen zij niet!

  Like

 9. Lang, lang geleden .. zag ik een documentaire welke ging over een ondergronds ‘Neo-Nazi’ Netwerk welke in secret en ondergronds actief was met trainingen in Duitsland. Dit verhaal lijkt er verdomde veel op.

  Like

 10. Ik las zonet een bericht van een Filipina en waarvan een deel van haar verhaal me alarmeerde. Dat verhaal wil ik graag hier plaatsen. Heel misschien is er iemand die dit leest en het thema weet op te pakken; aan onderzoek te onderwerpen; de waarheid hieromtrent boven water te krijgen en deze uiteindelijk terug te koppelen via de ‘alternatieve media’ of zelfs hier, op Fenixx. Hoe dan ook; het lijkt mij van belang!

  De betreffende tekst in z’n geheel en in het ‘tweede gedeelte’ hetgeen waarop ik doel:

  ‘We always have droughts. Masskara festival of Negros is the proof of that. The people wear masskarra which is always smiling to hide the sorrow and pain. All over the Ph esp summer. Long summer. If it’s el nino (long summer days than usual) worry the coming droughts, if its la nina (longer rainy season), both signifies hunger because both ruin crops. So drought may actually mean more sun and more water. Both destructive.

  In Mindanao, always hit where Central Mindanao Cotabato Area. There was a protest rally of farmers before who are only asking for rice to feed their families but it ended up in brutal fatality. And TGC, in PH, Islamic Insurgency is one part there’s another oner older. All over Pilipinas is plague with rebellion. It started in the 70’s up to now. They’ve ruined (students indoctrined with communist ideology) the younger generation, destroy tribes because they poison their minds when they needed soldier to boost their rebllion, It destroys the land (they collect revolutionary taxes because they claim it’s their own territory A territory within the Ph? (Laughable!) and mostly financed by Oligarchs and enabled by media through too much media mileage) And also, I would definitely mention this, aided by the EU. Why, their leader is in the Netherlands. Enjoying their protection like a king while his so so called soldiers here are “fighting” the fight. (Though I prefer to call it “destroying”) Sorry. My anger and frustration was vented in here. I just can’t help it. Thanks TGC. Sa uulitin…’

  … ‘Why, their leader is in the Netherlands. Enjoying their protection like a king while his so so called soldiers here are “fighting” the fight. (Though I prefer to call it “destroying”)’ …

  Ik denk niet dat het perse nodig is om haar naam hier te vermelden.
  Bij voorbaat dank aan degenen die dit thema willen en kunnen oppakken.

  Liked by 1 persoon

 11. ik las jaren geleden dat Duitse soldaten het vernederend en traumatiserend vinden om smerige poep resten schoon te moeten spuiten in asielcentra, zonder bewapening temidden van 100 islamitische Jihad strijders. Ook in militaire kampen mogen zij geen wapens dragen, terwijl een volledige AZC middenin het kamp is gelegerd, wat een continue dreiging is en heel frustrerend.

  Er was een spandoek jaren geleden met de tekst:

  ‘Europa Blank of onbewoond’.

  en ok zonder inheemse, hoger ontwikkelde, halfgoddelijke blanke arisch arctische mensapen is er geen beschaving meer in Europa en is het hier inderdaad onbewoond.

  Like

 12. @Greengo

  “their leader is in the Netherlands.”

  Doe eens specificeren ?

  Like

 13. Greengo @ …dat was denk ik Wehrsport gruppe Hoffmann, is rond 1979 uitgezonden en opgevolgd in nieuwe revu. Dat lag anders dan met dit bericht, wat er nu gebeurd is wat overal in Europa bij overhedis diensten aand e gang is, de scheidign tussen hen die blind volgen en hen die voor eigen volk kiezen.
  Dasrom wil de EU een eigen leger, om nationale machtsstructuren weg te krijgen voordst se tegen de machthebbers zelf keren. Daarom wil men immigranten in het leger en bij de politie, om het restant loyaliteit en weerbaarheid voor de bevolking weg te halen. Wie anders kan de EU en nationale regeringen nog stoppen? Enkel het leger en politie…
  Politie en leger worden dus op termijn vervangen voor huurtroepen.

  Like

 14. John Peters // november 12, 2018 om 13:00 //

  Dar raak jij de spijker vol op de kop Duchesne.
  Ik roep al twee jaren dat dit het hele idee achter het “e.u. leger” is.
  Zoveel mogelijk migrantiers erbij als trouwe soldaten, vooral andere natuonaliteiten stationeren in andere landen. Een Italiaan heeft toch nog net iets minder voeling met een Nederlander, zoals een Nederlanders iets minder voeling met een Griek zal hebben, enzovoorts.
  Het moment dat dat leger er komt, dient er door onze nationale legereenheden en Politiekorpsen adequaat ingegrepen te worden.
  Heel adequaat, en zonder compromis.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s