Nieuw

Trump vloert CNN-verslaggeefster: “Wat een idiote vraag”

President Donald Trump blijft in de Verenigde Staten voorpaginanieuws creëren – en blijft uiteraard ruzie maken met de CNN. Deze keer heeft hij een veeg uit de pan gegeven aan CNN-verslaggeefster Abby Phillip, toen zij volgens hem een domme vraag stelde.
– Ik zie je vaak, en je stelt een hoop idiote vragen, zei Trump tegen Phillip.

Afgelopen woensdag was Jim Acosta van CNN aan de beurt voor een uitbrander van President Donald Trump, nadat Acosta weigerde om te gaan zitten en de microfoon te af te geven tijdens een persvergadering in het Witte Huis. Acosta werd later zijn persaccreditatie ingetrokken.

Op vrijdag was het weer zover. Tijdens een bijeenkomst met de media ontving Trump vragen over de nieuw benoemde advocaat-generaal Matt Whitaker. Abby Phillip van CNN was aanwezig om vragen te stellen. Eerst vroeg zij of Whitaker zich in het onderzoek van Robert Mueller van Russische invloed op de presidentsverkiezingen zou begeven.

– Dat is aan hem, zei Trump.

De volgende vraag deed Donald Trump exploderen.

Wilt u dat Whitaker Mueller gaat beteugelen, vroeg Phillip zich af.

– Wat een idiote vraag is dat. Wat een idiote vraag. Maar ik zie je vaak, je stelt veel idiote vragen, confronteerde Trump.

Donald Trump sprak met de media toen hij op weg was naar de Air Force One om naar Parijs te vliegen om andere regeringsleiders te ontmoeten.

De toevoeging van Matt Whitaker als vervanger voor de ontslagen Jeff Sessions was een groot discussiepunt in Washington. Whitaker is eerder kritisch geweest over het Russische onderzoek onder leiding van voormalig FBI-baas Robert Mueller. Critici zijn bezorgd dat Whitaker zal proberen het onderzoek te voorkomen.

CNN heeft op Twitter commentaar gegeven op Trump’s discussie met Phillip.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7744 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Trump vloert CNN-verslaggeefster: “Wat een idiote vraag”

  1. Liked by 1 persoon

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s