Nieuw

Terreurgroep Antifa vernietigt een hotel – 50.000 euro schade

De "vredestichters" van Antifa.

Tijdens de nacht van de vrijdagavond verwoestten de Antifa stormtroepen de locatie waar in het weekend de conferentie van de AfD districtspartij zou plaatsvinden. Op het extreemlinkse platform Indymedia heeft een Antifa-groep de aanslag opgeëist. De staatsveiligheid doet onderzoek.

“In de nacht van 9 november hebben we in het hotel “Zur Ratte” in de Erikenstraße 10 in Leipzig de ramen gebroken en het interieur opnieuw in de verf gezet. Het hotel is dit weekend de gastheer van de conferentie van de AfD districtspartij, waar ook de kandidaten voor de komende staatsverkiezingen worden gekozen”, aldus de bekentenisbrief.

Een “kleine militante bijdrage”

De terroristische groep is overtuigd van hun daad omdat het hotel ‘kniediep in het rechtse moeras’ staat. Als rechtvaardiging noemen de linkse extremisten het feit dat hier “minstens sinds 2016 publieke en niet-openbare politieke evenementen van de AfD Leipzig plaatsvinden”. De herbergiers waren ook “overtuigingsdaders” en verweven met andere “AfD-functionarissen”. Evenementfoto’s zouden dat bewijzen. De AfD-politicus en gemeenteraadslid Christian Kriegel wordt in zijn bekentenisbrief een “racist” genoemd. De aanval is een “kleine militante bijdrage voor een actieve herdenking van de misdaden van het fascisme”, aldus de “antifascisten”.

In het commentaarsectie van de linkse extremistische kant klinkt er applaus en duidelijke oproepen tot geweld tegen de herbergiers:

“Fantastisch werk, lieve kameraden! Ga zo door. In ieder geval is er ook interesse in de adressen van het Schneider-paar. Wie het AfD binnenlaat, brengt stress in huis!

“In welk land wonen we?

Zoals de politie op verzoek aan LVZ heeft verteld, was de linkse destructiviteit enorm. De daders hebben verschillende ramen naar het restaurant en de clubkamer geslagen. Daarna drongen ze zich een weg naar het restaurant. “Ze hebben alles vernietigd”, zegt verhuurder Uwe Schneider, “overal hebben ze teerverf op gekliederd, alle meubels en vloeren op ongeveer 100 vierkante meter zijn weg”. De schade wordt door de herbergiers geschat op ongeveer 50.000 euro. “Ik ben echt verbijsterd”, vertelde de restauranthouder vrijdag aan de LVZ, “in welk land wonen we?

De AfD had de locatie wijselijk geheim gehouden, zoals gemeenteraadslid Kriegel verklaarde. “We hebben dit niet gecommuniceerd omdat we weten dat het de restauranthouders in gevaar zou brengen. “Toch is het gelekt naar de linkse extremistische scène”.

De plaatselijke politicus heeft inmiddels om politiebescherming voor zichzelf gevraagd. De politiestaatsveiligheid heeft het onderzoek overgenomen. Er wordt uitgegaan van een politiek gemotiveerde daad. De brief van de bekentenis op de linkse extremistenpagina zal worden bekeken.

Bron:

Linksextremisten verwüsten Hotel – 50.000 Euro Schaden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Terreurgroep Antifa vernietigt een hotel – 50.000 euro schade

 1. Hier blijkt maar weer uit dat links totaal niet democratisch is. Net zo als bij ons zijn ze bezig hun wil op te dringen. Het geweld komt ook niet van rechts maar altijd van links. Vroeger bestond links uit hardwerkende arbeiders. Tegenwoordig uit werkschuw tuig die geweld niet schuwt. Ik hoop dat de hardwerkende arbeiders van nu ernstig nadenken wat ze bij de volgende verkiezingen kiezen.

  Like

 2. Henk der Niederlander // november 10, 2018 om 23:16 //

  Je kunt ook zeggen, een kristalnacht 2.0 op de manier van antifa.
  Vroeger waren het de joden maar in de tegenwoordige tijd moeten de realisten er aan geloven.
  Antifa: de antifascisten laten duidelijk zien uit welk fascistisch hout ze gesneden zijn.

  Like

 3. Germaans Roosje // november 11, 2018 om 02:25 //

  Fascisme is het met (fysiek) geweld opleggen van een mening. Kan er iemand een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie over de misleidende naam van deze geweldplegers?

  Like

 4. Waar kopen ze al die maffe kleren?
  Wat een stel idioten

  Like

 5. Antifa laat dus weer eens zien dat ze niets op hebben met vrijheid van meningsuiting. Alles en iedereen die het niet met hen eens is moet met geweld de mond worden gesnoerd. Uiteraard met geweld, want logsiche argumenten hebben ze niet.
  Geweld tegenover andersdenkenden, vernieling van bezit van andersdenkenden en alles en iedereen die daar zelfs maar van wordt verdacht, want bewijzen zjn niet nodig, een beschuldiging is vaak al voldoende. Zware censuur op wat men wel of niet mag lezen of denken, waar hebben we dat toch eerder gezien?
  Ach ja, dat was precies wat de fascisten deden, waartegen deze idioten beweren te strijden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s