Nieuw

Ongelooflijk: Eritreeër randt 10-jarig Duits meisje aan – Rechtbank beschuldigt kind van racisme

Opnieuw zijn er seksuele aanvallen geweest op de jongste. Onze kinderen betalen een hoge prijs voor wat te kleurrijk is geworden om nog langer te verdragen.

Een 30-jarige uit Kosovo lag op de loer voor een meisje op de joodse begraafplaats in Mülheim. Hij trekt haar achter een struik, vergrijpt zich eerst aan de 12-jarige en bedreigt haar daarna met de dood. Aangezien hij in eerste instantie geen commentaar wilde geven op zijn misdaad, moest het kleine meisje haar lijdensweg  opnieuw tijdens de bandopnames ondergaan. In het lopende proces beweert de man stemmen te horen die hem het bevel voeren. Als gevolg ontloopt hij de gevangenis en bevindt zich nu op een psychiatrische afdeling.

De enorme horror ervaart momenteel ook een 10-jarig meisje. Naar verluidt zou een man uit Eritrea het meisje op een speelplaats onzedelijk benaderd hebben om het basisschoolmeisje met zoenen en betastingen lastig te vallen. In mei veroordeelde de districtsrechtbank van Brandenburg de 21-jarige tot een boete van 600 euro wegens seksuele intimidatie van het kind, maar zijn advocaat ging in hoger beroep.

De bewering: Het meisje is racistisch en heeft het incident verzonnen. Men beweert dit aan de hand van haar getuigenis voor de rechtbank. Hier vertelde de 10-jarige de rechter eerlijk dat zij sinds het voorval bang was geweest voor elke buitenlander, dat wil zeggen voor zwarte mannen, aan nachtmerries leed en dit soort personen bewust vermeed. Nu moet er een rapport over de geloofwaardigheid van het basisschoolmeisje worden opgesteld. Ze zou zijn opgegroeid in een racistische omgeving.

Hoe ver is het al gekomen? Men is verbijsterd over wat er steeds meer en meer gebeurt. De rechterlijke macht laat je ook steeds vaker met vraagtekens in je ogen achter. Voor de slachtoffers is er vaak sprake van pure hoon, omdat ze de rest van hun leven met de vreselijke ervaring moeten leven, terwijl voor de daders voor de rest van hun leven gezorgd wordt. Een ongehoorde ontwikkeling!

Dergelijke onverantwoordelijke rechters zouden waarschijnlijk liever zien dat onze dochters vrijwillig seksuele offers brengen zonder te klagen.

Bron:

Unfassbar: Eritreer belästigt 10-Jährige – Gericht unterstellt Kind Rassismus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ongelooflijk: Eritreeër randt 10-jarig Duits meisje aan – Rechtbank beschuldigt kind van racisme

 1. Misschien komt er een dag dat iedereen “stemmen” gaat horen?

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // november 10, 2018 om 12:22 //

  Like

 3. Von Puffelen // november 10, 2018 om 13:37 //

  Duitsland heeft geen ‘rechtbank’ net als Nederland trouwens, je recht moet je helaas zelf halen.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/11/08/advocaten-en-hun-advocateneed/

  Liked by 1 persoon

 4. De hedendaagse rechterlijke macht staat lijnrecht tegenover de huidige samenleving.

  Like

 5. Ik hoor de stemmen van mijn voorouders, die vragen waar onze ballen zijn heen geemigreerd.

  Liked by 1 persoon

 6. Angela Merkel wilde niet op Adolf Hitler lijken.
  Angela, meid, dat is je gelukt.
  Het is nu niet het Duitse volk wat zich als übermenschen Europa veroverd,
  maar neonazi’s van niet Europese origine.
  En binnen Europa blijkt er nog steeds heel wat van dat verraderstuig te zitten.

  Like

 7. De holocaust.

  Like

 8. Een psychiatrische inrichting is misschien wel erger dan een gevangenis, hoop ik in dit geval

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s