Nieuw

Anti-islamitische” terreurverdachte” beraamde moskee op te blazen om de dood van een kind uit Manchester Arena te wreken

Een ‘anti-islamitische’ terrorismeverdachte was van plan om een moskee op te blazen naar aanleiding van de moord op een achtjarig meisje dat in 2017 in de Manchester Area is omgekomen bij een bomaanslag, heeft een rechtbank gehoord.

Steven Bishop, 40 jaar oud, uit Thornton Heath, Zuid-Londen, wordt beschuldigd van het manipuleren van vuurwerk met de bedoeling om deze te laten ontploffen met een detonator die hij had gekocht op dark web, een verzameling websites die gebruik maken van een gecodeerd netwerk.

Naar verluidt plande de Zuid-Londenaar de aanval om de dood te vergelden van de achtjarige Saffie Roussos, het jongste slachtoffer van de 22 doden door de bomaanslagen van de islamitische staat op een Ariana Grande concert, in de Manchester Arena, op 22 mei 2017.

Bishop verscheen dinsdag in rechtbank van Westminster en moet vervolgens weer voorkomen in Old Bailey. De verwachting is dat hij de aanklacht van het voorbereiden van een terroristische aanslag zal ontkennen.

Bron:

‘Anti-Islamic’ terror suspect ‘plotted to blow up mosque to avenge death of Manchester Arena child’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Anti-islamitische” terreurverdachte” beraamde moskee op te blazen om de dood van een kind uit Manchester Arena te wreken

 1. Hij was gewoon verward en hoorde stemmen…?

  Like

 2. Germaans Roosje // november 11, 2018 om 03:11 //

  Volgens mij een wat klungelige wanhoopspoging van iemand die zijn land wil verdedigen… Met een koekje van eigen deeg. Maar bij wie moet je de rechterlijke macht dan weer aanklagen wegens landverraad?

  Like

 3. Ik vraag me af of je úberhaupt een ‘terroristische aanslag’ kunt plegen op een terroristische ideologie die moord en doodslag voorstaat op eenieder die de beginselen van diezelfde terroristische ideologie niet onderschrijft….??

  Dach ’t nie !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s