Nieuw

VS: De minderheden-strategie van de Democraten

Foto: Pixabay, CC0

De Democraten en links-liberale Amerikaanse mainstream media vieren het succes van vrouwen in de Amerikaanse congresverkiezingen. Vooral het stationeren van twee moslimvrouwen wordt als een “succes” gevierd. Ilhan Omar (37) en Rashida Talib (42) worden beschouwd als nieuwe voorbeeldpolitici, ondanks hun nadrukkelijke kritische houding tegen Israël.

Net als bij de presidentsverkiezingen vertrouwden de VS-Democraten in hun verkiezingscampagne voor het congres op de vele sociale groepen die in de media als minderheden worden geënsceneerd en de status van “onderdrukten” voor zichzelf claimen. En dat zijn er veel: vrouwen, de LGBT-gemeenschap (“Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender-Queer”), Amerikaanse burgers van niet-Europese afkomst (“POC” = “People of Color”) zoals “Hispanics”, “Blacks”, “Asian” en “Native Americans”.

Uitgezonderd zijn blanke, heteronormatieve mannen van Europese afkomst. Die zijn de nieuwe vijand.

Navolgende studies van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 hebben aangetoond dat wanneer alleen de zogenaamde minderheden hadden gestemd, de Democraten torenhoog zouden hebben gewonnen. Als alleen blanke mannen zouden stemmen, zouden bijna alle Republikeinse verkiezingskandidaten zijn verkozen.

De Amerikaanse Democraten hebben dit al lange tijd erkend en ontwikkelden dienovereenkomstig een electorale strategie door zich enerzijds tot voorvechters van de “minderheden” en “onderdrukten” te verklaren, en anderzijds door het aantal pleitbezorgers van immigratie te verhogen. Hispanics kiezen bijvoorbeeld in grote meerderheid voor de Democraten. Hoe meer Hispanics naar Californië en Texas komen, hoe groter de democratisering van het electoraat voor de Democraten.

De links-liberale mainstream media grepen deze tendens aan en vieren de multiculturele samenleving en migratie als een feest. Critici worden geconfronteerd met de beschuldiging van “Hate Speech”.

De trend voor de toekomst wordt zo duidelijk: de Democraten worden steeds meer een partij van zogeheten minderheden, de Republikeinen steeds meer een partij van blanke Amerikanen van Europese afkomst.

Bron:

USA: Die Minderheiten-Strategie der Demokraten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s