Nieuw

US Midterms demonstreren de alliantie van alle ‘minderheden’ om de blanken hun land af te nemen

Minstens 80 procent van de Joden, 90 procent van de zwarten, 69 procent van de “Latino’s” en 77 procent van de Aziaten stemden voor de Democraten bij de tussentijdse verkiezingen deze week in Amerika, wat het feit onderstreept dat alle niet-blanke groepen zich hebben aangesloten bij een grote anti-blanke coalitie in dat land.

Als de demografie van de Verenigde Staten de afgelopen zestig jaar niet met opzet (een oorlogsdaad !) drastisch veranderd zou zijn, zou de uitslag van de verkiezingen er heel anders uitgezien hebben.

Als er in de Verenigde Staten gestemd zou zijn volgens de bevolkingssamenstelling van 1955 (voornamelijk blank) zou dit de uitslag geweest zijn:

In 1924 werd de immigratie naar de Verenigde Staten aan banden gelegd. Er werden voornamelijk alleen nog NoordWest-Europeanen toegelaten. De Verenigde Staten waren op dat moment nog een bijna geheel blank land. De immigration-Act van 1924 had tot doel dat dat zo zou blijven. Hieronder zie je hoe dat uitpakte en wat de voornaamste herkomstlanden van immigranten waren in 1950:

In 1965, na een zware decennialange joodse lobby, werd de Immigration-Act van 1965 aangenomen, de Hart-Celler-Act, waarvan de joodse Paul Celler de voornaamste beijveraar geweest was. Het zou geen invloed hebben op de demografie zo hielden zij niet op te bezweren. Hieronder zie je het effect van die wet en wat de voornaamste herkomstlanden zijn in 2013:

De Amerikanen waren voorgelogen en hun land demografisch onteigend. Dit is wat de uitslag van de Midterms zou zijn als alleen de niet-blanken zouden stemmen:

In Texas bleef de uitslag lang spannend. Uiteindelijk won Ted Cruz met ongeveer 51 tegen 49%, slechts 2% verschil. Twintig jaar geleden was dat nog 20% verschil. Texas staat bekend als een Republikeinse staat,maar dit waren de laatste, of op zijn best, de een na laatste verkiezingen dat de Republikeinen daar konden winnen. Nog een paar jaar en de demografische oorlogsvoering is voltooid en  ze zullen er nooit meer winnen, nooit ! Hetzelfde geldt voor Florida, Ohio en Georgia, voorheen Republikeinse staten, de laatste jaren zogenaamde swing-states. De enige oorzaak is demografie. De enige oorzaak daarvoor is de Hart-Celler-Act.

Nog een paar jaar en er is geen weg terug meer. Elke toekomstige regering zal er een zijn van kleurlingen/minderheden, en we hoeven slechts naar Zuid-Afrika te kijken om te beseffen hoe dat uit zal pakken voor blanken.

Bron voor de afbeeldingen hier, waar het verhaal ook al verteld werd, maar soms is het de moeite waar de om de kern van het verhaal nog eens uit te schrijven …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on US Midterms demonstreren de alliantie van alle ‘minderheden’ om de blanken hun land af te nemen

 1. Hoe weet men in Amerika welke etniciteit op wat stemt? Is stemmen daar niet anoniem of is dit een inschatting gebaseerd op exit-polls?

  Overigens moet ik zeggen dat ik het fijner vind om artikelen te lezen dan om filmpjes te kijken, de samenvattingen zijn welkom.

  Like

 2. Body Language: Broward County Florida Voter Fraud Suspicions

  Like

 3. We doen ons best een ruime keuze aan te bieden, voor ieder wat wils 😉

  Like

 4. @Wanred, via de link, onderin het artikel, op minuut 3:12 een grafiek, afkomstig van een, niet door mij nader te bepalen, info pagina op https://ropercenter.cornell.edu/

  Like

 5. antiislamnu // november 9, 2018 om 23:10 //

  Hier in Europa is het zelfde over 15 jaar is het over en sluiten einde verhaal dan is het gebeurt met de echte Europeanen.
  Omvolking gaat steeds sneller aan alle kanten worden we nu verpletterd en nog steeds doen we helemáál niets.

  Like

 6. Who Really Lost the Election

  Like

 7. 2019 is het jaar dat enkele staten zich losmaken uit de unie, zowel pro immigratie als contra. Verschillende staten hebben al een goudreserve en een lokale betalingsmogelijkheid in baar geld. In sommige staten wonen meer immigranten uit Mexico dan blanken en die hebben famillie over de grens. Hun stem is voorzichzelf en hun famillie. De VS heeft de eigen boot op auto pilot en ramkoers gezet en nu verlaten sommigen het gevaarte.
  Eigenlijk is het logisch zoals het gebeurt, de migrantenkaravaan is bedoeld om de grens te breken, en daarmee de “eenheid” van de verenigde staten. “Divided we fall”.

  Soros en consorten zitten hier achter, feitelijk is het een land breken met de eigen wetgeving, zoalsde moslims doen met onze wetten waarvan ze wel de vrucht opeisen maarhet respecteren verdommen. Zoals Judo de kracht van de tegenstander gebruikt om ze te vloeren, zoals Sun Zsu de weg naar de perfecte overwinning beschrijft als oorlog voeren binnen de gelederen van de vijand met de middelen van die vijand en zonder grote strijd. “onze” legerchefs en politici hadden er beter aan gedaan de Chinees als voorbeeld van kennis te nemen dan de Arabier, maar goed, smeergeld en voordeeltjes en een simpele geest en een volk wat zichzelf liever lui dan moe ziet….

  ….voor wie het doemdenken vind, wat zou een opzettelijk brandende moskee met slachtoffers binnen Europa aan protest en geweld op straat voor gevolg hebben…..excuus en legitimatie voor totaal geweld en een stok om politici mee te slaan om verregaande toegevingen te doen…..want een leger en politiemacht die massaal uitbarstend geweld de baas kunnen is er niet. Al helemaal niet in Nederland.
  Kwestie van tijd voordat een paar mislams een eigen haathut in de fik zetten, met een stel kaalhoofdige blanke “daders” al op voorraad vastgebonden in een busje om vervolgens in groepsverband dood te meppen. Misschien met advies van de Mossad en dekking van de pers in de verslaggeving….en overalin Europa willen moslims ook even “genoegdoening” en een excuus om de zakken te vullen en de macht op straat te consumeren.

  Binnen 24 kan Europa in de fik staan en is de eigen bevolking vrijwel machteloos slachtvee. Zo snel.

  Like

 8. tim pietersen // november 10, 2018 om 10:42 //

  yup @ artikel

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s