Nieuw

Studie van de Universiteit van Leipzig: Elke derde Duitser is “xenofoob”

Spannende vreemde culturen.

Volgens een studie van de Universiteit van Leipzig is elke derde Duitser “vreemdelingenhatend”. In de Midden-Duitse staten is zelfs bijna elke tweede persoon tegen buitenlanders. Hoewel de cijfers daar in 2012 hoger waren, “is de xenofobe houding in de nieuwe deelstaten sinds 2016 aanzienlijk toegenomen en hebben we daarmee ook een significant verschil tussen Oost en West”.

Ongeveer 2400 mensen werden 18 vragen gesteld. De term “xenofoob” wordt echter al gebruikt bij instemming voor uitspraken als “buitenlanders komen alleen naar Duitsland om gebruik te maken van de welvaartsstaat”. Hier was ongeveer elke derde persoon het mee eens. . Net zo veel mensen waren het eens met de stelling dat Duitsland in gevaarlijke mate werd vervreemd door te veel buitenlanders. “Het moet gezegd worden dat we hebben onderzocht of het antwoord op deze vraag gerelateerd is aan het aandeel migranten in de federale staat. We kunnen zeggen: “Hoe lager het aandeel migranten in de federale staat, hoe minder men zich in gevaarlijke mate vervreemd voelt”, aldus de producenten van de studie. De afwijzing is vooral gericht tegen asielzoekers, moslims en zigeuners.

Bron:

Studie der Universität Leipzig: Jeder dritte Deutsche „ausländerfeindlich“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Studie van de Universiteit van Leipzig: Elke derde Duitser is “xenofoob”

 1. Elke derde Duitser is inmiddels al geen Duitser meer….?

  Like

 2. Off topic,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/genadeloze-rechtbank-straft-piet-helden-blokkeerfriezen-hard-taakstraffen-tot-240-uur-voorwaardelijke-celstraffen/

  Genadeloze rechtbank straft Piet-helden Blokkeerfriezen hard: taakstraffen tot 240 uur, voorwaardelijke celstraffen

  In vergelijk:

  https://www.ad.nl/binnenland/300-euro-boete-voor-piet-activist-na-doodsbedreiging-sinterklaas~ace519b7/

  300 euro boete voor Piet-activist na doodsbedreiging Sinterklaas
  Hij plaatste dit op Facebook: ,, We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten. Dubbele prijs als het tijdens de Nationale intocht is, zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn hersenen en botsplinters bedekt zitten. Maw zonder twijfel morsdood.”

  Like

 3. trebor2110 // november 9, 2018 om 18:28 //

  Wat is de definitie van een Duitser dan , want als er door een buitenlander een misdaad wordt gepleegd wordt hij in de krant als Duitser aangeduid

  Like

 4. Eenieder die zich te weer stelt tegen de afbraak van de eigen cultuur in met name landen in W-Europa is -althans volgens een bepaald groepje in die samenlevingen- xenofoob, islamofoob, fascist, nationalist, nazist, danwel een combinatie van voornoemde.

  Echter, door het veelvuldige en onterechte gebruik van dit soort termen zijn al diegenen die zich aangesproken zouden moeten voelen inmiddels nog weinig meer onder de indruk ervan.

  Sterker, inmiddels doet zich al een tijdje het fenomeen voor dat menigeen bovengenoemde aantijgingen als ‘geuzennaam’ is gaan zien.
  Een en ander in de wetenschap dat verdediging en het veilig stellen van de eigen cultuur, identiteit en existentie het meest hoge doel is waar je je als burger voor kunt inspannen.

  Autochtone burgers maken gezamenlijk de samenleviing waarin zij zich ‘senang’ voelen.
  Een overheid echter die op eigen houtje, zich tot doel heeft gesteld wezensvreemde lieden en culturen te importeren dit met als doel een ‘nieuwe maatschappij’ te creeren, graaft absoluut zijn eigen graf!

  Like

 5. Ik hou van zigeunermuziek, kan er niks aan doen, het is mooi

  Like

 6. Kijk eens bij Schindlerslist, webb family op you tube
  Helaas lukt het mij niet hier filmpjes te plaatsen

  Like

 7. Henk der Niederlánder // november 10, 2018 om 10:36 //

  Ja, dat klinkt goed Elke Duitser is een xenofoob.
  Even een paar weken terug denken.
  Plotseling kwam er een bericht uit de Duitse hoge hoed.
  Rechts radicalen waren een klopjacht begonnen op moslims.
  Dan komt Maasen en die verklaard zowaar dat daar helemaal niks van klopt en moet uiteraard het veld ruimen.
  De gemiddelde Duitser heeft ook wel door dat hier de zaak zwaar besodemieterd word en dat hebben ze in Berlijn ook wel begrepen.
  Dus Merkel weet te vertellen dat dit haar laatste termijn is.
  Oorzaak en gevolg is uiteraard dat na deze leugens de positie van Merkel onhoudbaar is geworden en dus plaats gaat maken voor de volgende leugenaar die de agenda van Brussel verder uit gaat werken.
  Dus wat is de conclusie: Elke Duitser is een xenofoob en niet omdat hij of zij Xenofoob is maar er moet op het geweten van de Duitser een beroep gedaan worden want je wilt in deze wereld geen xenofoob genoemd worden.
  Een historisch figuur zou bij zo veel leugens zijn vingers afgelikt hebben want hij (Goebels) kon dit zelfs niet verzinnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s