Nieuw

SLOWAKIJE, een geweldig land om naartoe te emigreren als u wilt ontsnappen aan de islamitische invasie van West-Europa

SLOWAKIJE is een land waar moslims geen religieuze rechten hebben. De islam wordt niet erkend als een religie, noch is het toegestaan als les op school te onderwijzen. Ook islamitische huwelijken zijn in Slowakije niet legaal. Voor de kleine minderheid van de moslims (5.000) die er wel wonen, kunnen er geen moskeeën of islamitische centra worden gebouwd.

Samen met de andere Visegrad-landen Hongarije, Polen en Tsjechië accepteert Slowakije geen moslimmigranten of vluchtelingen. Bovendien zijn Slowaakse politici niet bang om de islam en alles wat deze vertegenwoordigt publiekelijk aan de kaak te stellen.

Bron:

SLOVAKIA, a great country to emigrate to if you want to escape the Muslim invasion of Western Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on SLOWAKIJE, een geweldig land om naartoe te emigreren als u wilt ontsnappen aan de islamitische invasie van West-Europa

 1. Duchesne // november 9, 2018 om 11:05 //

  Is genoteerd….en dan nu even de gevolgen van de EU “hulp” aan Griekenland, en de eisen die de EU stelde aan die “hulp”….financieele “hulp” om de tanks en vliegtuigen geleverd door Duitsland en Frankrijk te kunnen betalen…omdat NAVO bondgenoot Turkije graag oorlog wil en dus een enorme druk ligt op verdediging….
  “Hulp” die grote gevolgen heeft voor de meest arme groep, de gepensioneerden. En dus moeten die nu hun eigen land ontvluchten om te kunnen overleven…
  De EU drukt de vergrijzing opzettelijk de armoede en de dood in, via het monetaire systeem. Terwijl in andere landen de moslims en Afrikanen vertroeteld en gelaafd worden uit de hoorn des overvloeds worden overal in Europa bejaarden letterlijk kapot belast en gekort. Vanwaar die zelfhaat, vanwaar die wens de eigen bevolking kapot te maken? En vanaf Januari word het pas echt rampzalig, als alle nieuwe tarieven bekend zijn en de lonen enkel voor overheidspersoneel worden aangepast omdat slaven in opstand het einde is van de EU.

  Lees en huil, huiver en zie voor je welke ellende de opgelegde Griekse bezuiningingen veroorzaakt. Dit lot is ook op weg naar de gepensioneerden van Nederland, die nu nog iets kunnen doen maar straks niets meer. En word boos, zo boos dat je de straat opgaat, want enkel door mensen die doen veranderd er iets, niet door klagers. Vecht mee ! Verraders moeten worden terechtgesteld.

  Hang de verraders van de bevolking Europa aan de bomen, sla de poten onder hun stoelen kapot. De waanzin moet stoppen.

  Lees en huiver: http://en.protothema.gr/bloomberg-greek-retirees-migrating-to-the-poorest-country-in-the-eu/

  Liked by 1 persoon

 2. Menig mens die ik spreek is passief en lijkt ’t allemaal wel te geloven. ook is er veel verdeeldheid onder ons volk. Verdeel en heers is in Nee der land geslaagd . De structuurformule van oxytocine

  De helft van de proefpersonen kreeg een neusspray met oxytocine, de rest kreeg een nep-spray zonder hormoon. Oxytocine had een duidelijk effect: het zorgde er voor dat de investeerders gemiddeld veel meer geld weggaven. Het had geen enkel effect op de betrouwbaarheid van de personen aan wie het geld toevertrouwd werd. Uit aanvullende testen bleek dat het effect ook niet veroorzaakt werd doordat de investeerders meer geneigd waren risico’s te nemen. Het lag dus echt aan het verhoogde vertrouwen in de ander.

  Moeten we nu vrezen dat politici in de toekomst tijdens belangrijke toespraken oxytocine-verstuivers zullen neerzetten? Volgens de auteurs zou het op zich best mogelijk zijn. Maar, zo zeggen ze, wie weet hoeveel reclame nu al onbewust gericht is op de hersendelen die oxytocine produceren. Deze studie kan er ook juist voor zorgen dat we meer inzicht krijgen in dat soort trucs.

  Bron:
  Kosfeld et al., Oxytocin increases trust in humans, Nature, 2 juni 2005

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // november 9, 2018 om 12:01 //

  P.s. note bij het artikel in de link: de prijs van benzine of de koffie van een merk zijn voor de meeste gepensioneerde Grieken geen optie meer in het dagelijks leven, een auto is vaak het eerste wat gaat als mensen geen geld meer hebben.
  De simpel dagelijke levensmiddlen zijn meer belast, de prijs van stroom en water, kleding, zowel de wereldmarkt word duurder als de belasting die erop volgt. Maar ondertussen kort men de pensioenen….armoede is een feit gemaakt door de overheid.

  Armoede hier in Nederland? Zichtbaar aanwezig en groeiende, en vanaf januari komt de grote klapper, want lonen zullen niet stijgen in verhouding tot de levenskosten, en met de invoering van een wet tot het eenvoudig ontslaan van personeel verdwijnt ook de onderhandlings positie op de lager geschoolden arbeidsmarkt en dus zakken daar de lonen, maar alle toeslagen worden ook verminderd. Huurtoeslag is een bekentenis vanuit de staat dat huizenhuur prijzen te hoog zijn in verhouding tot de lonen, idem met zorg toeslag. Te duur voor de gewone burgr, maar de prijs moet gehandhaafd blijven. Kunstmatige markteconomie….die ineens word losgelaten om de bevolking voor een deel in de armoede te storten.
  Vrouwen met kleine kinderen die alleen zijn kunnen beter de prostitutie ingaan want hard werken in de lager geschoolde banen word vanaf 2019 fiks afgestraft. En dat onderwijs, dat is een dierentuin aan het worden, met afpersing door allachtoontjes als norm op vele scholen. Als blanke meisjes en jongetjes met een mes op zak naar school moeten om zichzelf te verdedigen faalt de school, faalt de maatschappij, heeft de politiek zo zwaar gefaald dat geen straf meer passend genoeg is.
  Bewakingsdiensten en leveranciers van detectiepoortjes kunnen een grote opleving verwachten.
  In Duitsland is er nu de service om vrouwen van de trein naar de auto of taxi te begeleiden, opgezet door….Hassan en Achmed….zo zie je maar, allachtonen zijn goed voor de werkgelegenheid, GOUD !!!!…

  ….en zo zal de politicus in alle achterlijkheid het initiatief tot redding roemen en als verzaker de oorzaak nimmer ooit benoemen….

  En zo takelt de wereld af, massa immigratie is overal op de wereld de doodsteek geweest voor de oorspronkelijke bevolking. Het is niet anders, word wakker, word weerbaar tot in het kwadraat en verenigt u en vecht. Niemand doet het straks voor u, hoeveel belasting u ook betaald. Dus waarom zou u betalen….och ja, omdat u anders na afname van uw bezit word opgesloten….

  …..maffiapraktijken….regeren volgens de VVD en consorten….no difference…

  “i will make you an offer you can’t refuse….”

  Liked by 1 persoon

 4. En voor de z.g achterstandswijken die als paddestoelen uit de grond schieten (probleem-reactie-oplossing !2 verdieners en iets boven modaal moesten de huurwoning uit (scheefhuurders hoe krijgen ze het verzonnen) en moesten maar kopen geld of geen geld…steek je maar in de schulden !En nu onstaan er concentraties van : kansarmen,kanseisers , verwarden . Reacties zijn er inmiddels… nu nog de gouden oplossing !

  Liked by 1 persoon

 5. Maar voor hoelang nog, niet alleen moet Slowakije standhouden tegen de bezetters die Europa overnemen, de moslim-neoffacisten.
  Maar ze moeten zich ook wereld tegen de collaborateurs die die Europa de scepters zwaaien.
  De superrijken, die zelf wegkomen met een smerige spelletjes waarbij kinderen misbruikt worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Goed om te weten…kunnen we altijd nog naar Slowakije zodra Nederland totaal verpest is omdat de verstandelozen de baas blijven spelen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s