Nieuw

RECHTER: Hoogste straf voor boegbeeld snelwegblokkade Jenny Douwes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on RECHTER: Hoogste straf voor boegbeeld snelwegblokkade Jenny Douwes

 1. Like

 2. Eigen volk eerst // november 9, 2018 om 22:00 //

  Wat een schandalige vertoning is dit. Douwes kan deze “straf” met trots dragen.
  Ze is het boegbeeld van het verzet tegen deze belachelijke Zwarte Pieten discussie die helaas elk jaar weer opdaagt.
  Het is een schande dat de politiek hier niet ingrijpt.
  Jenny je bent een held!! Samen met de rest van de “Blokkeerfriezen”. Jullie DÓEN tenminste iets.

  Liked by 1 persoon

 3. shlomoshe // november 9, 2018 om 23:36 //

  Dan dat verhaal van de dronken Pool, die grootouders en kleinkind even definitief grondwettelijk nietig verklaarde.
  -1st vonnis 170 uur werkstraf en ..(?)mnd rijontzegging
  -2de vonnis dantoch gevangenisstraf waarvan hij negen maanden heeft gezeten?

  En laten we het ook niet afzetten tegen eisen/vonnisen van bijv. verkrachtingen van minderjarigen in Nederland of Europa of met mbt ander ingrijpende en ontwrichtende straatterreur.

  Want we wegen zwaar aan grondrechten en diepe treurnis en verzwaarde omstandigheden wegens weggebruikers die alsnog werden doorgelaten vanwege urgentie.

  De democratische rechtstaat

  Een vicieuze cirkel, bestuurders die harder gaan werken om hun eigen hachje zolang mogelijk veilig te stellen voor vrees van lynchpartijen. En onderwijl een agenda van oa demografische oorlogsvoering.

  Like

 4. Dit is een afschrik vonnis voor de aankomende intocht op 17 november.
  Het word steeds enger en onsmakelijker

  Like

 5. De bloedraad heeft gesproken.

  Crowdfunding is gestart en heeft in een paar uur al 12.000 opgehaald voor advocaten. Deze mensen hebben hun nek voor ons uitgestoken en worden daarvoor zwaar bestraft door onze “overheid”. Ze verdienen onze steun.

  https://www.doneeractie.nl/blokkeeractie-a7-hoger-beroep/-31174

  Like

 6. Die rotkop staat er mooi op, geen leier die daar voor remt

  Like

 7. Voor eenzelfde actie bijvoorbeeld op 17 november in Zaanstad krijg je dus maximaal 240 uur taakstraf, want jurisprudentie. Met twee inzamelacties is tot op heden in totaal 44.000 euro opgehaald. Er zijn volgens mij genoeg mensen die minder te verliezen hebben die graag 240 uur schoffelen voor 44.000 euro, een krappe 200 euro per uur, belastingvrij. Men heeft geen advocaat meer nodig, de pro-deo is voldoende, die hoeft alleen maar naar dit vonnis te verwijzen. Beseft de rechtspraak dit ook, dat dit alleen maar meer acties teweeg gaat brengen aanstaande 17 november gezien het feit dat er 200 euro per uur te verdienen is en positieve landsbekendheid,alsmede dat allerlei groeperingen nu met terugwerkende kracht partijen kunnen gaan aanklagen voor het opzettelijk frustreren van demonstraties waar een vergunning voor verleend was? Het is jammer dat hardwerkend Nederland niet dezelfde tijd heeft als bijvoorbeeld de anti zwarte piet demonstranten, maar als ik bovenstaande al kan verzinnen, dan zit hier heel veel in…

  Like

 8. De rechtsgang is totaal de weg kwijt in ons land .
  De rechters moeten allemaal opgesloten worden en tbs krijgen

  Like

 9. Ondertussen is uit inzamelingsactie 1 43.000 euro opgehaald en in de huidige inzamelactie is de stand al 42.500 euro. Overal al oproepen om alle toegangswegen van Den Helder en Hoorn te blokkeren, harde kern van PSV is ook iets aan het regelen, logisch voor slechts 240 uur schoffelen houd je je niet meer stil. KOZP heeft toestemming om in 18 gemeenten te demonstreren. Geen enkele gemeente ziet dat KOZP het demonstratierecht misbruikt om eigen emotionele gevoelens te uiten en de maatschappij te ontwrichten, en analyseert niet dat de blokkeer friezen zeker honderdduizend euro van burgers gaan ontvangen voor steun. Indien in 18 gemeenten door duizenden burgers inderdaad wegen geblokkeerd gaan worden dan wordt dat nog leuk en druk in de rechtsspraak met het vonnis van de blokkeer friezen als basis, behandeld door 3 rechters. Waren die niet al overbelast? Maar het werd wel tijd dat de boosheid over het oneerlijke “werkende burgers vernederen en uitbuiten & import criminelen ontzien” beleid op de straten duidelijk wordt gemaakt, de MSM zal er niet meer omheen kunnen hoop ik.

  Like

 10. Ik heb de video gestopt na 1 dikke minuut, wat een gesukkel. Dat mens is rechter? Als je nog niet eens fatsoenlijk van een A4’tje kan lezen, rot toch op. Dat moesten wij op lagere school leren, goed voorlezen namelijk. Ik wens die “blokkeerfriezen ” sterkte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s