Nieuw

Professor Kees van der Pijl: “Israëliërs pleegden 9/11” – in onderzoek na verklaring

Een Essex-professor in internationale betrekkingen poste een Twitterbericht met het commentaar dat Israëliërs de terroristische aanslagen tegen het World Trade Center hebben uitgevoerd. Nu gaat de Universiteit van Essex een onderzoek naar hem instellen.

De controverse aan de Universiteit van Essex betreft de inmiddels gepensioneerde Nederlandse professor Kees van der Pijl, hoogleraar internationale betrekkingen.

Op 3 november plaatste hij een bericht op Twitter waarin hij commentaar gaf op een artikel over Iran. In zijn post corrigeert hij de tekst in het artikel waarin wordt beweerd dat Saoedi-Arabië schuldig was aan de aanslag op de World Trade Center gebouwen in New York op 11 september 2001.

“Niet de Saoediërs – de Israëliërs hebben de twee torens met de hulp van zionisten in de Amerikaanse regering opgeblazen”, schreef hij.

Daily Mail benadrukt de golf van belachelijk makende commentaren “op Facebook” die de professor in internationale betrekkingen ontmoette.

“Ja, en Bruce Lee was als eerste op de maan. Duivelse misleidende massamedia.”, schrijft een commentator ironisch.

Een commentator die de professor wil corrigeren geeft de Verenigde Staten de schuld in plaats van Saoedi-Arabië: “Niet Israël – de Verenigde Staten deden het”.

De krant publiceert geen Twitter-reacties die de Tweet van de professor ondersteunen.

De universiteit van Essex kondigt aan dat ze “op de hoogte zijn” van de Tweets van van der Pijl. Daily Mail schrijft dat de universiteit een onderzoek tegen hem zal starten.

Van der Pijl becommentarieert de oproer in de media na zijn Tweets. Terloops noteert hij “de slordigheid van de kranten” wanneer zij beweren dat hij Israël ervan beschuldigt, terwijl hij in werkelijkheid Israëliërs beschuldigt, en dat hij helemaal niet op Facebook bestaat. Hij wijst er met name op dat hij veel meer steun krijgt dan kritiek op zijn bewering.

“Bespottende reacties – een golf van online verguizing, correct. Maar veel meer gedetailleerde en informatieve antwoorden.”

Ongeacht de juistheid van de beweringen over “Israëliërs” heeft de oproer rond de Tweet geleid tot lange en serieuze discussies over geopolitiek op Van der Pijl’s Twitterpagina, die zowel de tijd van voor de terroristische aanslag als het heden behandelt.

De kritische opmerkingen die hij ontvangt, drukken niet alleen schimpredes uit, maar proberen hem in de regel te stigmatiseren en zijn niet zelden van onmiskenbaar zionistische lobbygroepen. De organisatie GFI – Glasgow Friends of Israel, is van mening dat het “beangstigend is dat een universiteitsprofessor rare nonsens tweet en retweet zoals Kees van der Pijl dat doet. Sussex University moet snel overwegen of het passend is of hij in contact mag komen met studenten.”

Van der Pijl schrijft in een tweet dat “na mijn opmerking over de verantwoordelijkheid van de zionisten voor 9/11, de term “De Israëlische lobby” voor mij geen loze kreet meer is. Toch moeten we een einde maken aan de moordende “War on Terror” (© Netanyahu 1986) die nu Iran op het oog heeft.”

De Daily Mail heeft niet gereageerd op de beschuldigingen van verdraaiing en onjuiste berichtgeving.

Bron:

Sussex University investigates professor who claims Israel was behind 9/11 Twin Towers attacks ‘with help from Zionists in US government

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

56 Comments on Professor Kees van der Pijl: “Israëliërs pleegden 9/11” – in onderzoek na verklaring

 1. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:15 //

  Van der Pijl heeft al meer onzin de wereld in geslingerd.
  Deze man is een antisemiet pur sang, en hij gaat zelfs zo ver dat hij verklaarde dat hij Israel op alle mogelijke manieren zal tegenwerken.
  Hij is er dan ook van overtuigd dat de Joodse staat opgeheven dient te worden, zonder erbij te vertellen dat de Joden van Israel overgeleverd zijn aan de Arabieren rondom de Joodse staat en met name aan de zogenaamde Palestijnen en Hezbollah.
  Maar dat zal voor van der Pijl dan wel nevenschade zijn.

  Like

 2. Jeanette K // november 9, 2018 om 10:24 //

  Waar is z’n bewijs?

  Like

 3. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018

  “hij Israel op alle mogelijke manieren zal tegenwerken.
  Hij is er dan ook van overtuigd dat de Joodse staat opgeheven dient te worden”

  Interessant. Ik heb hem wellicht niet lang en grondig gegoogeld voordat ik dit artikel plaatste, maar van wat ik van hem ben tegengekomen, zijn deze uitspraken me niet opgevallen. Misschien zou je een bron kunnen aandragen om het artikel compleet te maken?

  Like

 4. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:28 //

  Dat bewijs zal hij nooit kunnen leveren Jeanette maar hij heeft een platform en slingert zulke onzin de wereld in en bij sommigen zal dat dan wel weer blijven hangen.
  Dat is namelijk het grote gevaar dat zulke mensen een platform gegeven word.

  Like

 5. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:32 //

  @ Rommel

  https://www.joods.nl/2018/11/professor-kees-van-der-pijl/

  Je zou kunnen zeggen dat dit een bevooroordeelde bron is maar kijk het filmpje op weltsmertz maar eens.

  Like

 6. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:41 //

  Ron Unz is een soort van Macron die er ook geen moeite mee heeft om de USA te omvolken.
  Deze man is in mijn ogen net zo ongeloofwaardig als die halve gare uit Canada die er ook niks op tegen heeft dat het hele midden oosten opgenomen word.

  Like

 7. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:32

  Dat “filmpje” duurt meer dan uur. Aangezien ik het prefereer om mijn tijd te besteden aan Fenixx, zou ik het zeer op prijs stellen wanneer jij de betreffende citaten op tijdschema aanwijst. En ja, de bron is inderdaad zeer bevooroordeeld, waar ik niet mee wil zeggen dat ik de bewering van Van der Pijl als waar aanneem. In eerste instantie wil ik met dit artikel aanduiden dat er tegenwoordig tot op censuur af, geen ruimte is voor een andere mening, vooral als deze als kwetsend voor Joden (of moslims) wordt opgevat.

  Liked by 2 people

 8. shlomoshe // november 9, 2018 om 10:46 //

  https://sussex.academia.edu/KeesVanderPijl

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kees_van_der_Pijl

  Onzin op ‘niveau’. Intrigerend, paradoxaal, aparte man? Ik weet het ook niet.

  https://wikispooks.com/wiki/9-11

  Het is maar een startpagina, veel verdwaalplezier.

  Like

 9. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:49 //

  BTW Unz is ook een notoire holocaust ontkenner.
  Soms vraag Ik me wel eens af wat deze mensen bezielt om hun eigen Joodse geschiedenis te ontkennen.

  Like

 10. shlomoshe // november 9, 2018 om 10:52 //

  ..dat er tegenwoordig tot op censuur af, geen ruimte is voor een andere mening, vooral als deze als kwetsend voor Joden (of moslims) wordt opgevat.

  -precies dat

  Like

 11. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:49

  “BTW Unz is ook een notoire holocaust ontkenner.”

  En in veel landen kan je voor die mening in de gevangenis draaien. Wat ik dus bedoel met censuur op vrijheid van meningsuiting wanneer het Joden betreft. ik weet niet hoor, maar mij geeft dat een onaangenaam gevoel.

  Like

 12. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:59 //

  @ shlomoshe

  Waaruit blijkt dat van der Pijl een eerste klas Marxist is.

  Like

 13. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 11:04 //

  Klopt inderdaad Rommel dat je voor dit soort meningen achter de tralies kunt verdwijnen.
  Maar zoals altijd pakken dit soort mensen hun meningen in de juiste bewoordingen in zodat ze net buiten strafvervolging vallen.

  In augustus 2018 ontkende Unz de realiteit van de Holocaust en schreef: “Ik denk dat het veel waarschijnlijker is dat het standaard Holocaust-verhaal op zijn minst wezenlijk onjuist is, en zeer waarschijnlijk, bijna helemaal.” [27]

  Bron https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Unz

  Like

 14. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:59

  “Waaruit blijkt dat van der Pijl een eerste klas Marxist is,”

  Een mening. Gelukkig voor jou mag die mening wel.
  Maar even terugkomend op de Holocaust-kwestie. Wat is jouw persoonlijke mening over het strafbaar stellen van kritische benaderingen op de “6 miljoen”?

  Like

 15. Republikein // november 9, 2018 om 11:08 //

  Zie de Obama files, kijk uit voor laagvliegend tuig en mensen waarvan de achternaam op stein eindigt, Ace on the River van Barry Greenstein was daarentegen wel weer een interessant boek.

  Like

 16. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 11:17 //

  Mijn persoonlijke mening is dat 6 miljoen ongeveer wel zal kloppen Ik ben namelijk op bezoek geweest in bijna alle grote vernietigingskampen en heb een aantal niet openbare archieven ingezien.
  Maar dat even buiten beschouwing gelaten.
  Zijn er mensen die twijfelen aan deze 6 miljoen moeten ze dat zelf weten Ik kan daar niks aan veranderen uiteraard.
  dat ze deze twijfel ventileren heb Ik geen moeite mee omdat het getal 6 miljoen eigenlijk onbegrijpelijk is.
  Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er een Babi Yar bestaat waar de einsatztroepen nogal huis gehouden hebben onder de Russische Joden.
  Ook voor mij is 6 miljoen een gruwelijk groot aantal en moeilijk te bevattenwant je praat dan over een aantal dat zo ongeveer een derde van de hele Nederlandse bevolking is.
  Niet niks zal Ik maar zeggen.
  Maar omdat Ik weet dat jij ook zeer geinteresseerd bent in WW2 moet je ook uitgaan van het oppervlak dat bezet was en daar passen nogal wat Joden in nietwaar.

  Like

 17. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 11:17

  Ik vraag niet je mening over het waarheidsgehalte van het cijfer van 6 miljoen Holocaust-slachtoffers. Ik ben benieuwd naar je opinie over het strafbaar stellen van kritische benaderingen hierop.

  Like

 18. shlomoshe // november 9, 2018 om 11:29 //

  Heel een uur interview is natuurlijk context en dan nog maar betrekkelijk en onderbelicht in opvattingen opgedaan in een heel leven.

  Maar.

  33:30-35:50
  beetje sociaal democraat?

  Iets meer context en verband uitspraak “Mijn haat tegen Israel wordt zo enorm, dat je denkt, waar zou ik ze nou echt kunnen pakken”, Kees van der Pijl

  afhankelijk van waar je wilt starten..
  55:35/58:35/59:58-tot einde interview (uitspraak 1:02:08)

  Like

 19. shlomoshe // november 9, 2018 om 11:36 //

  Overheid vecht om de macht met de burgers

  38:00-40:13

  Like

 20. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 11:36 //

  Ow had Ik even niet goed begrepen Rommel.
  Nee het strafbaar stellen ben Ik niet direct voor.
  Het ligt aan de context waarin het ontkennen gebruikt word.
  Word het gebruikt binnen onwetendheid of binnen het demoniseren van Joden dan zou Ik zeggen kijk er kritisch naar maar strafbaar stellen gaat me eigenlijk te ver.
  Het gaat over een mening en over iets begrijpen en wat moet je strafbaar stellen als iets onbegrijpelijk of bijna onbegrijpelijk is.
  Dan kunnen we bijv. religies ook strafbaar stellen.
  Gaat mij allemaal een beetje te ver.

  Like

 21. shlomoshe // november 9, 2018 om 11:37 //


  38:00-40:13

  Like

 22. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 11:40 //

  Met dank @ shlomoshe.
  Ook omdat Ik op andere sites schrijf heb Ik dikwijls niet alle tijd om dingen op te zoeken.

  Like

 23. shlomoshe // november 9, 2018 om 11:41 //

  “De kritische Joodse stem wordt gemarginaliseerd en in de semi-antisemitische hoek gedrongen. Standpunten over Israël wordt beschouwd als een soort Lakmoesproef van waar je staat in het politieke spectrum. Ben je voor Israël dan hoor je tot het rechter deel van het politieke spectrum. Ben je kritisch over Israël dan behoor je tot het linker deel van het spectrum.”

  Het hele antisemitisme concept wordt voornamelijk politiek gebruikt. Volgens Hamburger ‘tamboereert’ Nederlands-joodse gemeenschap over het toenemende antisemitisme en de bedreigingen aan de joden in Nederland. Deze zijn volgens hem, altijd emotie- en incident gerelateerd. In de argumentatie komt hij geen enkel cijfermatige onderbouwing tegen. Hamburger stelt dat na correctie van kortstondig verhoogde antisemitisme, verband houdend met incidentele Israëlische acties tegen Palestijnen er eerder een afname te bespeuren is. Het ergert Hamburger dat er geen cijfers worden genoemd. Daarnaast ergert het hem dat de definities van antisemitisme zo geformuleerd zijn dat alle kritiek op de staat Israël als antisemitisch wordt beschouwd.

  Verder stelt Hamburger;
  @ ‘Israël wil hoe dan ook met hulp van Amerika een regionale grootmacht blijven’.
  @ ‘De naar binnen gekeerde houding van Israël is een grote bedreiging voor het draagvlak en keert zich tegen de Joodse gemeenschap’.
  @ ‘Joden willen niet anders zijn dan anderen, maar eisen wel voorrechten op met verwijzing naar antisemitisme’.
  @ ‘Ik vind het heel moeilijk om dit te zeggen, maar in mijn persoonlijke leven is het een gift geweest dat mijn ouders en broertje zo ’n afschuwelijke geschiedenis hebben gehad. Die vorming heeft mijn leven getekend en daar ben ik heel dankbaar voor’.

  Jaap Hamburger is voorzitter van ‘Een Ander Joods Geluid’. In het teken van het Paasfeest 2018, een aflevering over een kritisch Joodse organisatie.

  Like

 24. shlomoshe // november 9, 2018 om 11:53 //

  Geen probleem Henk
  Mocht je ooit tijd en behoefte hebben om je oude opvattingen over 6M te toetsen dan kom je er achter dat je deels in de luren bent gelegd.
  Maar, wanneer je dat echt bestudeerd hebt of hier op Fenixx geregeld komt kijken en nog steeds de uberfatsoenlijke versie aanhangt, denk ik niet dat je dat werkelijk kunt of wilt.
  Jammer maar, begrijpelijk.

  Like

 25. ’t Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.

  Like

 26. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 12:02 //

  Ja zoals Ik ook aangeef is 6 miljoen een onbegrijpelijk getal en ook nooit meer echt na te gaan.
  Maar Ik ben ervan overtuigd dat de aantallen ontzettend groot zijn en wat de aantallen zelf betreft doet het er voor mij in zoverre toe dat zouden het er laat Ik zeggen 1 miljoen zijn geweest het nog steeds een ontzettend aantal is geweest alleen ter wille van een ideologie.
  Het ging natuurlijk niet alleen om ideologie want de Duitsers die indertijd de dienst uitmaakten hadden een zondebok nodig en dat bij die zondebok ook nog een massa geld en goederen zaten was mooi meegenomen natuurlijk.
  Daarbij konden de leiders van die tijd ook bijvoorbeeld woningen aan de Duitse bevolking uitdelen die van de Joden geroofd werden om op deze manier ook goodwill te kweken.

  Like

 27. shlomoshe // november 9, 2018 om 12:07 //

  ’t Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.

  -in principe, maar mensen verschillen, ik verbaas me in directe kring over de volharding in het weigeren te overwegen en in de ontkenning van bizarre maar tegenstrijdige informatie.

  Like

 28. shlomoshe // november 9, 2018 om 12:13 //

  En Henk dat mag zijn, 300k of 1M-6M, dat is en blijft ellendig.
  Toch raar dat de vlieger van geplande industriele vernietiging middels gaskamers en crematoria niet opgaat.
  Het meest bevremende is natuurlijk hoe de leugen tot stand kwam en waarom die zo is uitgebouwd met instemming van zovelen.. .

  Like

 29. @Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 12:02

  “doet het er voor mij in zoverre toe dat zouden het er laat Ik zeggen 1 miljoen zijn geweest”

  Die mening komt dicht in de buurt met die van Van der Pijl:
  “Ik denk dat het veel waarschijnlijker is dat het standaard Holocaust-verhaal op zijn minst wezenlijk onjuist is, en zeer waarschijnlijk, bijna helemaal.

  Liked by 1 persoon

 30. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 12:22 //

  Nou dat is niet mijn mening maar alleen aangedragen als voorbeeld.

  Like

 31. Als israel valt dan zal de gehele westerse wereld vallen en zal europa verworden tot een islamitisch gedomineerde socialistische heilstaat. Jottem, daar hebben zolang naar verlangd dus laten we met z’n allen heel hard aan de poten van israel zagen zodat ons kan toekomen wat we verdienen.

  Like

 32. @Dick // november 9, 2018 om 12:31

  “Als israel valt dan zal de gehele westerse wereld vallen en zal europa verworden tot een islamitisch gedomineerde socialistische heilstaat”

  Zou kunnen, maar waar baseer je deze wetenschap op?

  Like

 33. @Rommel
  Het is geen wetenschap, het is een heel sterk vermoeden.
  Als je bv ziet dat de twee moslima’s die door de democraten in het huis van afgevaardigden zijn geplaatst dat vieren met de palestijnse vlag, het islam knuffelen van links wereldwijd, het prediken voor socialisme, etc etc.. als israel valt dan valt de rest als dominostenen. Kijk naar alle linkse protesten in de vs, daar zit een gigantische macht/kracht achter die anti westers is. Ik heb natuurlijk geen glazen bol dus kan niet in de toekomst kijken maar alles wijst ernaar en om heel eerlijk te zijn ben ik bang dat the point of no return al gepasseerd is en dat bv Trump slechts voor uitstel van executie zorgt. Tsja.. en ondertussen vechten we elkaar de tent uit en dat is precies wat de bedoeling is.

  Like

 34. tim pietersen // november 9, 2018 om 18:32 //

  JIDF OUT IN FULL FORCE lol……..

  https://www.youtube.com/watch?v=wmw1POF6hpk Christopher Bollyn Speaks at Portland

  https://www.youtube.com/watch?v=iB8b_0u0mqU Christopher Bollyn Explains Who REALLY Did 9 11

  nuff said

  [Quote 2] Regarding the ‘six million’ number you should know the following: In the Hebrew text of the Torah prophesies, one can read “you shall return”. In the text the letter “V” or “VAU” is absent, as Hebrew does not have any numbers; the letter V stands for the number 6. Ben Weintraub, a religious scientist, learned from rabbis that the meaning of the missing letter means the number is ‘6 million’. The prophesy then reads: You will return, but with 6 million less. See Ben Weintraub:
  “The missing 6 million must be so before the Jews can return to the Promised Land. Jahweh sees this as a cleaning of the souls of the sinful people. The Jews must, on the return to the Promised Land, be clean — the cleaning shall be done in burning stokes. ”

  [Quote 1] “Jewish prophecies in the Torah require that 6 million Jews must “vanish” before the state of Israel can be formed. “You shall return minus 6 million.”

  “(the Greek word holocaust means burned offerings), therefore, the prophecies have now been “fulfilled” and Israel can become a “legitimate state” “

  Like

 35. tim pietersen // november 9, 2018 om 18:34 //

  (misschien dat mensen met een twitter account de twee bollyn vids naar van der pijl kunnen tweeten)

  Like

 36. trebor2110 // november 9, 2018 om 19:01 //

  Like

 37. Donald Trump op 9-11

  Like

 38. Nederlandse demolition-expert Danny Jowenko:

  Sabrosky richtte veel van zijn aandacht op een bepaald segment van een Nederlandse documentairefilm over de aanslagen van 9/11 die enkele jaren eerder werd geproduceerd. In dat fascinerende interview identificeerde een professionele sloopdeskundige genaamd Danny Jowenko, die grotendeels onwetend was van de aanslagen van 9/11, onmiddellijk de gefilmde ineenstorting van WTC Building 7 als een gecontroleerde demolitie, en de opmerkelijke clip werd wereldwijd uitgezonden op Press TV en breed besproken op het internet.

  En door een heel vreemd toeval, slechts drie dagen nadat Jowenko’s video-interview zo’n zware aandacht had gekregen, had hij de pech om te sterven bij een frontale botsing met een boom in Nederland. Ik vermoed dat de gemeenschap van professionele sloopdeskundigen een kleine gemeenschap is, en Jowenko’s overlevende collega’s uit de industrie hebben misschien al snel geconcludeerd dat er ernstige tegenslagen zouden kunnen komen bij degenen die controversiële meningen over de ineenstorting van de drie torens van het World Trade Center zouden uitspreken.

  Like

 39. tim pietersen // november 9, 2018 om 22:08 //

  great stuff fubar

  Like

 40. Wie gelooft er trouwens dat een woestijnrover als Mohammed Atta, die twee weken vliegles gehad had in een Cesna, een Boeiing zou kunnen besturen ?

  Like

 41. DutchFrisian // november 10, 2018 om 10:10 //

  ONZIN. 9/11 was 100% inside job. Illuminati toestanden. Verder veel waarheid op deze site! Gr, uit Friesland

  Like

 42. tim pietersen // november 10, 2018 om 10:43 //

  illjewminati

  Like

 43. trebor2110 // november 10, 2018 om 11:38 //

  die journalisten hebben dus eigenlijk de moord op Jowenko veroorzaakt door deze beelden uit te zenden , ze hadden van te voren kunnen weten wat het lot van Jowenko zou worden .

  Like

 44. Republikein // november 10, 2018 om 12:45 //

  Op de straten van Jeruzalem spelen pijpenkrullers wish you were here.
  Jezus bashen.

  Like

 45. Heb me jaren geleden goed ingelezen in 911 en actief meegediscussieerd op nu.jij die net begon, zapruder, barracuda, etc, was en ben van mening dat het zaakje zwaar stinkt maar het is moeilijk om de vinger op exact de zere plek te krijgen, daarom hield ik het op een lihop. Na het verkiezen van Trump werd voor mij steeds duidelijker welke krachten zich bemoeit moeten hebben met 911 > globalisten, en wie of wat dat precies zijn is weer de vraag maar het lijkt me duidelijk dat het elites en hun corporaties zijn van over de hele wereld die blijkbaar een gemeenschappelijk belang hebben en dat is naar mijn idee een wereldregering, de drang van de macht te centraliseren. Om de wereldregering te verwezenlijken moeten diverse treden genomen worden waar acties als 911 een middel voor kunnen zijn, waar ik ze ook van verdenk is dat ze het amerikaanse leger voor hun karretje spande en via allerlei methodes geld uit de staatskassen van landen drainen dmv bv oorlog, massamigratie, etc, het mes snijdt dan aan twee kanten want het afschaffen van natiestaten is een onderdeel.

  Dat deze elites misschien geleid worden door joden zou kunnen, ze hebben allemaal hun eigen belang maar hun gemeenschappelijk belang gaat voor, lijkt me. Het probleem voor ons is dat we nog maar 6,5% van wereldbevolking beslaan maar wel een groot deel van de welvaart bezitten en daarom sitting ducks zijn geworden plus dat de westerse vrijheden niet gunstig zijn voor de wereldelites dus daar mag ook een einde aan gemaakt worden.

  Dankzij Trump komen de globalisten steeds meer uit hun holen en daarom heb ik al vaker gezegd dat Trump voor mij bijna zoiets als een messias is, hoewel ik absoluut niet religieus ben maar probeer daarmee het belang aan te geven dat deze man president is ivm het ontrafelen en hopelijk het ontmantelen van de globalisten.

  Btw, ongeveer tien jaar geleden waarschuwde ik op zaplog voor china maar werd uitgelachen, onterecht blijkt want ook china moeten we niet uitvlakken in dit verhaal, zeker gezien het feit dat techgiganten zich zo thuis voelen in china en Trump als het probleem zien en zich daarom met de politiek van de VS bemoeien en bv socialisme aanmoedigen.

  Like

 46. @DutchFrisian // november 10, 2018 om 10:10 //

  Unz ontkracht meer dan overtuigend het absurde idee dat het een inside job zou kunnen zijn, ga dat eerst maar lezen.

  Like

 47. tim pietersen // november 10, 2018 om 22:18 //

  de 2nd amendment helpt om macht terug te brengen naar de burgers

  Like

 48. WHAT REΑLLY HΑPPΕNED IN ΝORΤHERN CΑLΙFORNΙA! (STRΑNGE FOOTΑGE REVEALS ΤRUTΗ – WATCH EVERYTHING)

  Like

 49. shlomoshe // november 11, 2018 om 12:40 //

  Ron Unz:
  ‘Ik zou willen stellen dat het enige belangrijke aspect van deze technische kwesties is of het algemene bewijs voldoende sterk is om de onwaarheid van het officiële 9/11-verhaal vast te stellen en ook aan te tonen dat de aanvallen het werk moeten zijn geweest van een zeer geavanceerde militaire organisatie met toegang tot geavanceerde militaire technologie in plaats van een ragtag-band van 19 Arabieren gewapend met stanleymessen. Bovendien doet geen van deze details er toe.’
  –Doet er wel toe Ron

  http://www.drjudywood.com/wp/dustification/


  [Dr. Judy Wood – Dustification]
  Zie de 20 topics Judy Wood , dit is een clip van 2012, zie de hele lecture of koop het boek.
  (en wanneer je de oude video zoekt, gebruik dan bijv. de videotitels die je kunt vinden op ‘old site’)
  http://www.drjudywood.com


  [9/11 Dustification]

  [#911Truth Part 8: North Tower Literally Turning to Dust (Fast Forward 45X Speed)]

  [9/11 Rare MSM-Blacked-out Clip of WTC Collapse/Dustification]

  Duidelijk/Favoriet heel de IRREFUTABLE

  [IRREFUTABLE – 1 of 5]


  [IRREFUTABLE | Episode Menu]


  IRREFUTABLE – 1 to 5


  [Vehicle-Mounted Active Denial System (V-MADS)]


  [Carr Fire Sign Post Anomaly – Fire Start Location]

  En er is legio materiaal te vinden over geo- en weather(hurricane)engeneering, de onvoorstelbare wildfires em hun bijzonderheden, Oostzee waterrelief/golven etcetc.

  Like

 50. shlomoshe // november 11, 2018 om 17:29 //


  [Hurricane Erin – Pt.1 Manufactured Storm | IRREFUTABLE Episode 6]

  Like

 51. shlomoshe // november 12, 2018 om 01:37 //

  Een optelsom van funcionarissen, mensen op posities, faciliteerders, etc
  Als een misdaadsyndicaat volgens 007 roman

  (Vanaf de start van de elektronische/e.magnetische ontwikkelingen werd de boel echt interessant, met WOII als bijzondere katalysator en springplank.
  En semiconductor-toeval maar wat gebeurde er ook weer, niet zolang geleden, met nldse werknemers in de vs of met bep. passagiers op MH70?
  Havenstadje overslag explosie
  California twilightzone/A21
  En waarom is er zoveel informatie die duidelijke leugens en bizarre uitspraken en momenten van NASA tonen?)

  https://www.salon.com/2002/05/07/students/

  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_911_125.htm

  https://www.markdotzler.com/Mark_Dotzler/WTC_Artists.html

  &USMICDustification

  Like

 52. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s