Nieuw

Nieuwe Trump-wet: Illegale grensoverschrijders krijgen nimmer asiel

Grens VS - Mexico. Bron: Wikimedia. Auteur: Sgt. 1st Class Gordon Hyde.

Immigranten die de zuidelijke grens van de Verenigde Staten illegaal overschrijden, kunnen achteraf geen asiel aanvragen. Dit volgens de nieuwe immigratieregels zoals Donald Trump op vrijdag ondertekende.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd dat hij nieuwe immigratieregels heeft ondertekend die het voor immigranten die illegaal het land binnenkomen onmogelijk maken om asiel aan te vragen.

“Immigranten die via de zuidelijke grens illegaal de Verenigde Staten binnenkomen, zijn in strijd met deze proclamatie en zullen geen asiel krijgen”, schrijft de president op de website van het Witte Huis.

Volgens Trump is er momenteel een “massale immigratie” op weg naar de zuidelijke grenzen van het land, en hij wijst erop dat alleen echte vluchtelingen gebruik kunnen maken van het Amerikaanse asielsysteem. Degenen die asiel willen aanvragen zouden dat moeten kunnen doen, maar ze moeten de legale weg volgen.

“De komst van een groot aantal buitenlanders zal bijdragen aan de overbelasting van ons immigratie- en asielsysteem en aan de instroom van duizenden buitenlanders in de Verenigde Staten …. Daarom moet ik onmiddellijk maatregelen nemen om het nationale belang te beschermen en de efficiëntie van het asielstelsel voor legitieme asielzoekers in stand te houden, die blijk hebben gegeven voor vervolging te vluchten en recht hebben op de vele speciale voordelen die aan asiel verbonden zijn”, gaat hij verder.

“Als er niet onmiddellijk actie wordt ondernomen om de massale immigratie in de Verenigde Staten te beperken, zou dit alleen maar leiden tot een verdere massale illegale immigratie en een verdere overbelasting van het systeem”.

Volgens mediabronnen kan de wijziging van de regel onder meer gevolgen hebben voor de “migrantenkaravaan”, die nu door Mexico reist met de bedoeling om de zuidelijke grens van de VS te bereiken.

Bron:

Trump: Bara riktiga flyktingar ska få asyl

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8187 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Nieuwe Trump-wet: Illegale grensoverschrijders krijgen nimmer asiel

 1. Oil FALLS 10 Days In A Row! Saudi Discuss Breakup of OPEC!

  Like

 2. antiislamnu // november 10, 2018 om 01:03 //

  En Europa die doet natuurlijk helemaal maar dan echt ook helemaal niets

  Like

 3. Goede zet Trump. Go for it!

  Like

 4. Deze nieuwe Trump-wet zou als voorbeeld moeten dienen voor de EU die nu voorbereidingen treft om in december het Verdrag van Marrakesh te gaan ondertekenen.

  Een realistische benadering van het vluchtelingenprobleem (ook wel een invasie genoemd) is zeer gewenst i.p.v. een schimmig verdrag wat een intentieverklaring heet te zijn maar waar iedere rechter zijn vingers aan zal aflikken.

  De volgende landen wensen niet mee te werken aan dit omvolkingsproject gelanceerd door Merkel & Macron: namelijk Polen, Oostenrijk, Australië, Hongarije, Tsjechië en de VS.

  Waar blijven landen zoals Italië en Denemarken om zich hierbij aan te sluiten? Landen die toch ook bij herhaling inhoudelijke bezwaren hebben aangetekend tegen de huidige asielchaos.

  Over ons land hoeven we ons echter geen enkele illusie te maken.

  Mark Rutte zal zijn handtekening gaan zetten bij het kruisje (of minaretje) in opdracht van Angela Merkel met de volgende geruststellende verklaring:

  ‘Dit verdrag moeten we zien als een eerste stap naar de beheersing van de vluchtelingenstromen waarvan er helaas velen zijn verdronken bij hun overtocht in de Middellandse Zee. De mensensmokkelaars gaan we nu keihard aanpakken en alleen echte vluchtelingen en hoogopgeleide immigranten krijgen hier nu toegang.’

  Dat betekent dus in de praktijk dat Nederland in het jaar 2025 ongeveer 20 miljoen inwoners zal tellen, de nieuwkomers zijn voornamelijk moslims en medicijnmannen. De gezinshereniging zal gigantische proporties gaan aannemen, dus die 20 miljoen kan nog naar boven worden bijgesteld.

  U kunt rustig gaan slapen: Mark waakt over u!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s