Nieuw

Muslim rape & grooming gangs: London: the deafening silence!

Astute readers, questioning Britons, those who actually place two and two together: and ALWAYS make four, have been gazing intently at blank spaces in newspapers, silence on televisions and radio, and wondering how on earth the one story which should be broken; has so far remained buried.

We have seen the Muslim rape gangs prosecuted and jailed in Rotherham, in Oxford, in Huddersfield, in Telford; and in many, many more towns and cities. But the one story which has never surfaced, no hints, no rumours, is the one which must be lurking, stinking of the moral sewage it has certainly generated: is the silenced, censored, buried story or stories of the Muslim rape gangs who have been grooming and raping white girls in Greater London.

AltNewsMedia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1740 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Muslim rape & grooming gangs: London: the deafening silence!

  1. tim pietersen // november 12, 2018 om 13:28 //

    leer van de pakistaanse moslim protesters zou ik zeggen (in pakistan)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s