Nieuw

Muslim rape & grooming gangs: London: the deafening silence!

Astute readers, questioning Britons, those who actually place two and two together: and ALWAYS make four, have been gazing intently at blank spaces in newspapers, silence on televisions and radio, and wondering how on earth the one story which should be broken; has so far remained buried.

We have seen the Muslim rape gangs prosecuted and jailed in Rotherham, in Oxford, in Huddersfield, in Telford; and in many, many more towns and cities. But the one story which has never surfaced, no hints, no rumours, is the one which must be lurking, stinking of the moral sewage it has certainly generated: is the silenced, censored, buried story or stories of the Muslim rape gangs who have been grooming and raping white girls in Greater London.

AltNewsMedia >>

Doe mee met 936 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (55 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Muslim rape & grooming gangs: London: the deafening silence!

  1. tim pietersen // november 12, 2018 om 13:28 //

    leer van de pakistaanse moslim protesters zou ik zeggen (in pakistan)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s