Nieuw

Erdogan verscheurt Turkijedeal van Mark Rutte – invasie van Griekenland neemt weer toe

De autoriteiten in Noord-Griekenland hebben melding gemaakt van een sterke toename van het aantal migranten die de landsgrens met Turkije oversteken en een toename van het aantal arrestaties van smokkelaars.

Het aantal geregistreerde en gearresteerde migranten na het overschrijden van de grens was 3.543 in oktober, een stijging van 82 procent ten opzichte van die maand vorig jaar, volgens politiegegevens van de grensregio Thracië en de noordelijke stad Thessaloniki, verkregen door The Associated Press.

Ook het aantal gearresteerde smokkelaars is bijna verdubbeld, van 66 in oktober 2017 tot 110 vorige maand.

De toename van het aantal heeft een voortdurende inspanning van de overheid bemoeilijkt om de overbevolking in migrantenkampen op Lesbos en andere Griekse eilanden te verminderen door meer asielzoekers naar het vasteland te verhuizen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Erdogan verscheurt Turkijedeal van Mark Rutte – invasie van Griekenland neemt weer toe

 1. antiislamnu // november 9, 2018 om 22:18 //

  Wat een ellende weg met de e.u grenzen dicht dit is echt abnormaal

  Like

 2. snap niet dat er nog nooit een schot gelost is om die invasie te stoppen

  Like

 3. polderboy // november 10, 2018 om 23:19 //

  “Objectively speaking, men like Erdogan and his son-in-law Berat Albayrak far more fit the terror label given their ties to Hamas, Al Qaeda, and the Islamic State than do Kurdish activists.”
  https://www.washingtonexaminer.com/opinion/the-state-department-shouldnt-target-kurds-to-appease-turkey

  Like

 4. shlomoshe // november 11, 2018 om 13:01 //

  Like

 5. Germaans Roosje // november 11, 2018 om 17:48 //

  Erdogan is maar op één ding uit, heel Europa onder Turks bewind. Hij doseert zijn kaarten om er tot die tijd zoveel mogelijk geld aan te verdienen. In Nederland heeft hij zijn eerste troepen tot in ons parlement, Denk laat regelmatig zijn kleur zien. Turkse vlag rood.
  De Duitsers hebben er een mooie term voor, “Er ist wieder da”, alleen Mein Kampf heeft nu een andere naam (5 letters) – en auteur.
  Intussen verdient zijn familie goed aan IS olie.
  Wie intern kritiek heeft wordt opgepakt, hij is Europees kampioen journalisten opsluiten. Khashoggi is een mooie afleiding, heel het westen trapte erin.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s