Nieuw

Duitse vrouw verdedigt zich met pepperspray tegen Libanese aanrander

Afgelopen zaterdag heeft een 20-jarige Libanese man een vrouw op de Weserbrug in Rinteln seksueel lastiggevallen. Deze laatste verzette zich tegen de bepotelende aanrander met een gerichte straal peperspray. Nu volgt een gerechtelijk onderzoek – tegen de vrouw.

Dagelijks plegen migranten, “vluchtelingen” en andere buitenlanders seksueel geweld, intimidatie en verkrachting in Duitse steden, gemeenten en dorpen. De plaatsen van delict strekken zich al lang niet meer alleen uit tot de metropolen, maar tot het hele land. Zelfs vrij idyllische stadjes als Rinteln aan de Weser zijn niet langer vrijgesteld van dergelijke handelingen, zoals het plaatselijke tijdschrift “Rinteln aktuell” meldt.

Afgelopen zaterdag wilde een jonge vrouw de Weserbrug in Rinteln oversteken, toen ze door een 20-jarige Libanees uit een groep seksueel werd lastiggevallen. De vrouw schakelde de aanrander met een gerichte straal peperspray uit en vervolgde haar weg. Nu verricht de politie een onderzoek – wegens gevaarlijke lichamelijk letsel – tegen de tot dusver onbekende vrouw.

Sommige getuigen van het voorval werden tijdens het verloop van de gebeurtenis op de Wezerbrug door een 20-jarige Turk uit de groep rond de Libanees ook met peperspray besproeid. Een 25-jarige vrouw uit Stadthagen raakte gewond.

De afgeweerde Libanees marcheerde na zijn nederlaag naar het centrum van Rintelner en reageerde daar zijn frustratie over de afwijzing op sommige voorbijgangers rond de Makrtplatz af. Daar sloeg en schopte hij verschillende mensen, greep een gevulde gasfles en gooide deze naar een andere groep ooggetuigen van zijn aanval. De politie arresteerde de gewelddadige Libanees en bracht hem in politiebewaring. Ook tegen hem is vanwege verschillende delicten een gerechtelijk onderzoek ingesteld.

Bron:

Frau wehrt sich mit Pfefferspray gegen grapschenden Libanesen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Duitse vrouw verdedigt zich met pepperspray tegen Libanese aanrander

 1. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 15:49 //

  Jah.
  Makkelijk genoeg om een onderzoek tegen deze vrouw te starten.
  Het is toch schandalig dat ze weigert om zich niet te laten aanranden door zo’n lieve mededuitser.
  Ik stel voor om morgen met een bus of 5 naar Rinteln te gaan en de steniging van deze vrouw te eisen.
  Is zij besodemieterd.
  Sarc mode off.

  Like

 2. Duchesne // november 9, 2018 om 17:06 //

  ik schrok even, dacht dat de vrouw ermee weg zou komen….gelukkig is de Duitse overheid alert als het rascisme betreft en wapen geweld. Ik hoop dat ze haar enorm hard straffen, de blanke sloerie, een moslim iets weigeren, de zweep erover. Gelukkig zullen de autoriteiten het slachtoffer helpen zijn eer terug te krijgen. Volgendenweek dinsdag om 14.35 moet de vrouw zich melden op het politiebureau teneinde onder toeziend oog van enkel agenten alsnog verkracht te worden…

  nieuwsbericht Deutsches kalifat Islamischer nachrichten dienst 31-10-21

  Heil Allah, sieg heil Ahkbahr, auf wiederschnitzel.

  Like

 3. Raveltje // november 9, 2018 om 18:16 //

  Je zelf verdedigen wordt gestraft. Dat addergebroed is alles toegestaan.

  Like

 4. antiislamnu // november 10, 2018 om 01:15 //

  Het vieze tuig is ons opgedrongen niemand heeft hier voor gestemd op een paar landverraders na dan.
  Mogen deze verraders snel sterven

  Like

 5. Von Puffelen // november 10, 2018 om 12:05 //

  Het is dat er getuigen bij waren anders ros je na de pepperspray zijn ogen volledig dicht en zijn klauwen helemaal kapot zodat hij je niet kan zien en aanwijzen gedurende een flinke tijd.

  Like

 6. tja , ik weet nog dat bepaalde uitspraken hier niet getolereerd zouden worden ivm de wet. Ook nu herhaal ik het weer, ik heb al berichten verwijderd gekregen, maar zie steeds meer andere komen. Waar het mij hier om gaat is: je houd het niet tegen, de frustratie zit er bij velen dik en steeds dieper in, en bij mij groeit dat ook. Het word alleen maar van kwaad tot erger. je kunt dan wel hier de “politie” moderator willen zijn, maar je ontkomt er niet aan, dat hoe verder die shit zich uitbreiden doet, de reakties feller en kwader worden. Ik bestrijd met dezelfde agressie als wat het ongewenste vreemde vooral islamitisch volk hier in onze contreien haast ongestraft pleegt te doen. Je zou onderhand een kwart al kunnen bannen of berichten verwijderen. Extreme en dodelijke verwensingen, zijn zeker niet op zijn plaats en dat verlaagd de normen waarden. Maar ja, over normen en waarden gesproken……..

  Like

 7. Ze had beter een bus zoutzuur op hem kunnen spuiten lost alle problemen op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s