Nieuw

Witte Huis trekt accreditatie van CNN-journalist in:  “Je bent de vijand van het volk”

Het Witte Huis heeft de accreditatie voor CNN-journalist Jim Acosta ingetrokken nadat hij weigerde om de microfoon tijdens een persconferentie te overhandigen en “zijn handen te leggen” op een jonge vrouwelijke stagiaire in het Witte Huis.

Het was tijdens een persconferentie op woensdag dat CNN-journalist Jim Acosta in conflict kwam met de Amerikaanse president Donald Trump.

Gelijke wijze als een politiek activist predikte Acosta dat de duizenden immigranten die nu de Verenigde Staten proberen binnen te komen geen ‘invasie’ zijn, zoals Trump beweerde.

De president reageerde eerst op de vragen van Jim Acosta, maar de chaotische linkse journalist weigerde de microfoon af te staan.

Toen een jonge vrouwelijke trainee probeerde om de microfoon af te nemen om door te geven aan anderen, hield Acosta deze vast en “legde zijn hand” op de vrouw, zoals het Witte Huis het uitdrukt.

“President Trump gelooft in een vrije pers en verwacht en verwelkomt moeilijke vragen over hem en zijn administratie. Nochtans, zullen wij nooit een verslaggever tolereren die zijn handen op een jonge vrouw legt die enkel probeert om haar werk te doen”, zei Witte Huis woordvoerster Sarah Sanders in een verklaring op Twitter.

– Wanneer u nep nieuws meldt, wat CNN vaak doet, bent u de vijand het volk”, zei Trump.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Witte Huis trekt accreditatie van CNN-journalist in:  “Je bent de vijand van het volk”

 1. “President Trump has given the press more access than any President in history.”
  Dat geloof ik ook wel. Hij schuwt zich niet voor lastige vragen, maar je moet dan als reporter wel fatsoenlijk blijven, en dat deed deze linkse kloothommel niet.

  Liked by 1 persoon

 2. shlomoshe // november 8, 2018 om 21:14 //

  Ook wel mooi om de orginele (volledige) footage naast de korte nieuwsclips en bijschriften te leggen.

  Like

 3. Raveltje // november 8, 2018 om 22:04 //

  Trump zet zich in voor vrijheden, maar laat wel merken dat hij tegen fakenieuws is.En gelijk heeft hij.
  Nieuws hoort op waarheid berust te zijn, anders wordt het een zootje. Deze reporter maakt er dan ook een
  zootje van. Opdringen de ontfatsoen.

  Liked by 1 persoon

 4. De roze neo-commies vinden het te ver gaan:

  Like

 5. @Fubar // november 8, 2018 om 23:07
  Ik kan alleen maar speculeren waarom maar GS voert inderdaad al enige tijd zijn schip met een linkse bries in het zeil. Het valt overigens bij het leeuwendeel van zijn reageerders niet in goede aarde.

  Liked by 2 people

 6. In dat geval zullen er reaguurders vertrekken naar elders die genoten zolang het duurde en zullen er weer andere bijkomen. Daarnaast kunnen er alternatieven ontstaan. Alles is aan slijtage onderhevig en slechts weinig blijft wat het was. In zo’n levend digitaal landschap sterven initiatieven af en bloeien ook weer nieuwe op. We leven er maar mee en boetseren onze eigen levenskunst waar de ruimte gelaten wordt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s