Nieuw

Vrijheid van meningsuiting of misdrijf?

Via onze Vlaamse buren van Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Vrijheid van meningsuiting of misdrijf?

 1. shlomoshe // november 8, 2018 om 21:10 //

  Algemene strekking in de meeste reaguursels: Holle kots.

  Goeie spagaat, recht om bepaalde zaken te ontkennen, maar ook voorstander van een ‘Berufsverbot’ voor leerkrachten..wanneer? En wel of niet in de klas in discussie kunnen gaan met leergierige studenten?
  Waarschijnlijk had prof. dr. Patrick Loobuyck het zo ook niet bedoeld.

  Van een andere reaguurder: Laat de ontkenner praten om hem er vervolgens van te overtuigen dat hij fout zit en het geheel mis heeft?
  Maar dat is onbegonnen werk. Iemand die echt zn zaakje goed heeft bestudeerd, weet dat de officiële versie van 40-45 net zo dom is als die van 911. Er is geen weg terug, zoals een kind dat heeft begrepen dat Sinterklaas niet bestaat, nooit en te nimmer nog in de goedheiligman zal en kan geloven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s