Nieuw

Ronny Naftaniel: hardliner voor Israël, linkse knuffelaar voor de goyim

Foto: Ronny Naftaniel. Screenshot NOS.

Ronny Naftaniel, oud-voorzitter van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI), ging officieel met pensioen in 2013. Toch nam Naftaniël niet geheel afstand: zo verspreidt hij ijverig misleidende linkse propaganda.

Door: N. Arcist

Velen van ons zullen Naftaniel nog herinneren uit de tijd dat hij voorzitter was van het CIDI. Ik kan me niet herinneren dat hij ooit heeft gepleit voor een open en tolerant Israël. Toen het uitlekte dat Israël in het geheim sterilisaties uitvoerde op zwarte Joden, bleef Naftaniel stil. Ook greep hij niet in toen zijn CIDI-collega Doron Livnat betrokken bleek bij de bouw van de Israëlische Westoevermuur. Bovendien wees Naftaniel iedere vorm van onderhandeling met Hamas af.

Het uitvoeren van sterilisaties op minderheden, het bouwen van muren rondom minderheden en het uit de weg gaan van dialogen met minderheden, is beleid dat past bij een etnostaat. De Israëlische wet omschrijft Israël dan ook als ‘natiestaat van het Joodse volk’. Het CIDI, de voormalige werkgever van Naftaniel, verdedigt deze Joodse staat door als spreekbuis te fungeren.

Maar wie denkt dat Naftaniel consistent is, heeft het mis. Voor de toekomst van Nederland en Europa heeft hij hele andere plannen.  

Het Twitter-account van Naftaniël geeft een goed beeld van wat de oud-lobbyist tegenwoordig bezighoudt. Zo is hij onder andere vice-voorzitter van CEJI – A Jewish Contribution to an Inclusive Europe. CEJI geeft onder meer ‘diversiteitstraining’ die bijdraagt aan de aanpak van discriminatie, seksisme en islamofobie.

In het nieuwsbulletin van CEJI – KOL Europe – prijst men het censureren van social media platformen zoals Facebook en Instagram. Ook lijkt de groep betrokken bij de ‘anti-fascistische’ resolutie die het Europees Parlement onlangs aannam. Deze resolutie moet leiden tot wetgeving die ‘fascistische en neo-nazistische’ groepen verbiedt. Een definitie werd hierbij niet verstrekt, maar dat laat zich in het geval van de Europese Unie natuurlijk wel raden.

Verder maakt CEJI reclame voor de International Conference on Interculturalism and Multiculturalism. Deze conferentie, die in maart 2019 plaatsvindt in Porto, staat onder meer in het teken van Holocaust-educatie, ‘global citizenship’ en ‘interculturele dialogen’.

Ook op persoonlijke titel toont Naftaniel zich een geharde multiculturalist. Zo steunt hij het kinderpardon van BNN-hipster Tim Hofman:

Verdedigt hij de Antifa-financier en oorlogshitser George Soros:

En krijgen Duitsers die zich verzetten tegen de omvolking ook nog een sneer:

Het moge duidelijk zijn dat Ronny Naftaniel twee gezichten heeft: een rots in de branding als het gaat om de verdediging van Israël en een multiculti-prediker wanneer het gaat om de goyim.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Ronny Naftaniel: hardliner voor Israël, linkse knuffelaar voor de goyim

 1. We kunnen veel van ‘m leren. Bijvoorbeeld hoe we van Nederland een katholieke etnostaat kunnen maken met alleen maar boze witte mannen en lekkere wijven.

  Like

 2. De vorige keer dat katholieken hier de baas waren beviel niet zo, doe maar een protestantse etnostaat 😉

  Like

 3. syberspees // november 9, 2018 om 00:19 //

  Wellicht een christelijke staat ?

  Like

 4. Nee, we bekeren ons allemaal tot de Viking-religie en gaan weer ouderwets plunderen en brandschatten kerken en alle andere geloofshuizen.

  Like

 5. Von Puffelen // november 9, 2018 om 14:00 //

  Een enkele reis naar Israel lijkt mij een aardige oplossing voor dit soort 5e colonnevolk.

  Like

 6. Nutteloos mannetje. Ik ken hem en zijn milieu.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s