Nieuw

Pakistaanse asielzoeker gaat berserk in Duitsland en eist dat hem een vrouw ter beschikking wordt gesteld

Migranten in Oostenrijk. Bron: Wikimedia. Auteur: Carl Gruber

Said K., een 48-jarige afgewezen asielzoeker, eiste dat hem een vrouw ter beschikking werd gesteld of dat hij voor de rechtbank naar Pakistan zou worden gedeporteerd, en bekende dat hij een man in Stuttgart heeft verkracht.

Hij bedreigde op 22 mei in Tuttlingen meerdere mensen met een stuk hout met spijkers erin, waarmee hij een compleet kantoor terroriseerde en eigendommen vernielde. Vervolgens bedreigde hij een 40-jarige vrouw in haar auto.

Bernd Mager, een CDU politicus, leidde hem af en nam hem mee naar beneden. Zijn gezicht en arm raakten gewond toen Said K. naar hem toe stormde. De dappere politicus was in staat om hem vast te houden totdat de politie arriveerde om hem te arresteren.

Tijdens zijn proces verwierp de rechter wegens veiligheidsredenen het verzoek om zijn handboeien af te nemen. Hij was emotieloos tijdens het lezen van zijn misdaden, waaronder het beschadigen van eigendommen, bedreigingen, stalking van een vrouw, mishandeling van  politieagenten en verkrachting.

Alleen toen de verkrachting werd genoemd glimlachte Said K. en rechtvaardigde het door simpelweg te stellen dat zijn slachtoffer, een medegevangene, hem geen televisie zou laten kijken.

De rechtbank had een psychologische evaluatie geëist en stelde vast dat hij weliswaar tekenen van een psychopaat vertoonde, maar dat hij zich volledig bewust en strafrechtelijk aansprakelijk was. De officier van justitie eiste een straf van een jaar en acht maanden zonder proeftijd, waarmee de rechter instemde.

Zijn asielaanvraag werd in 2016 afgewezen en de autoriteiten werken momenteel aan het regelen van zijn uitzetting. Door een gebrek aan documentatie is uitzetting tot nu toe niet mogelijk geweest.

Bron:

Pakistani asylum seeker riots in Germany and demands he’s provided a wife
Asylbewerber greift Mitarbeiter an – weil er keine Frau bekommt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Pakistaanse asielzoeker gaat berserk in Duitsland en eist dat hem een vrouw ter beschikking wordt gesteld

 1. Merkel?

  Like

 2. Raveltje // november 8, 2018 om 21:20 //

  Merkel, dat is een goeie. En Mark Rutte voor nog wat extraatjes.

  Like

 3. Henk der Niederlánder // november 9, 2018 om 10:25 //

  Waaraan je kunt zien hoe verknipt dit soort volk is.
  Vergelijk dat met hetgeen in GB gebeurd met de kinderen die door Paki’s jarenlang misbruikt zijn.
  Dit tuig is ervan overtuigt dat ze dit soort rechten hebben en leven zoals ze in hun eigen achterlijke land gewend zijn.

  Like

 4. De gevaarlijke psychopaat vindt het vreemd dat hij niet aan de vrouw komt……en meent er eentje als een gebruiksvoorwerp te kunnen eisen?

  Like

 5. Dat tuig uit het land krijgen zal wel weer onmogelijk zijn en eigenlijk wil de regering dat ook niet omdat ook dit tuig hier moet blijven voor de omvolking.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // november 9, 2018 om 19:46 //

  Na enig overleg is besloten de Pakistaan Sunny Bergman ter beschikking te stellen. Haar grote liefdevolle hart voor exoten is de reden dat wij haar hebben verkozen tot meest geschikte kanidaat voor de Pakistaan. Dus Sunny, in de benen en doe je menslievend medemensen werk, trouw de in onze ogen grote zielige klootzak.
  Wij zorgen voor je huwelijkscadeau, een boek over zelfmedicatie, een cursus hechtingen maken op kipfilet en een liter antibiotica voor het verlichten van de eerste zweren in de maanden na je huwelijk. Daarna zal het wel wennen, vrouw zijn van een vrome inwijkeling en je identiteit als mens opgeven. We respecteren je bij voorbaat al.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s