Nieuw

Nederland, het keffertje van de globalisten, mag een conferentie organiseren om Rusland uit te schelden

(((Andrew Stroehlein))) is voorzitter van Human Rights Watch. (((Bill Browder))) was een van die oligarchen die druk bezig waren Rusland leeg te roven voor Poetin ingreep.

Het is ongetwijfeld nog steeds een corrupte bende in Rusland en er verdwijnt vast nog steeds een hoop geld in zakken van mensen die het niet verdienen, en dat zullen nu de vriendjes van Poetin zijn, maar de mensen in Rusland zijn een stuk beter af. En dáár heb je de oorzaak voor de nu al jarenlang voortdurende hetze tegen Rusland. De reden is niet dat Rusland geen democratisch paradijs is, er zijn zoveel landen geen democratisch paradijs die zelfs als bondgenoten gezien worden. De reden zal ook niet zijn dat ze Rusland in zijn geheel willen veroveren, dat is onmogelijk. De reden is wél, dat ze weer het recht willen hebben Rusland ongelimiteerd leeg te roven.

En niks klinkt humaner dan dat je kunt doen onder het mom van ‘mensenrechten’.

William Browder:

Vladimir Putin is no friend of the Jews. So says William Browder, the American-born Jewish tycoon who describes himself as the leader’s “number one enemy” in his book: Red Notice.

Browder, 51, is on a mission to bring down the Russian president, the feared leader who has helped transform this world-renowned financier into a leading human rights activist.

I have come to meet Browder, the founder of investment fund Hermitage Capital Management, who made his fortune as the largest foreign investor in Russia until 2005, at his central London offices.

Ever since he was deported from Moscow in 2005, he has set his sights on exposing corruption in Russia and Putin, whom he once supported, as a: “sociopath”, “cold-blooded killer” and “criminal dictator who is not too different to Hitler, Mussolini or Gadaffi”.

Magnitsky Act – ‘In 2009 overleed de Russische belastingconsulent Sergej Magnitski in een gevangenis in Moskou na onderzoek naar een fraude van 230 miljoen dollar waarbij Russische belastingambtenaren betrokken waren. Magnitsky werd ervan beschuldigd zelf de fraude te hebben gepleegd en werd vastgehouden. Terwijl hij in de gevangenis zat, ontwikkelde Magnitsky galstenen, pancreatitis en verkalkte cholecystitis en werd hij maandenlang medische behandeling geweigerd. Na bijna een jaar gevangenisstraf werd hij tijdens zijn hechtenis doodgeslagen.’

Dat is wat het niet-onpartijdige wikipedia er over zegt, en vervolgt: ‘Bill Browder, een prominente Amerikaans-Geboren zakenman en vriend van Magnitsky, maakte de zaak bekend en lobbyde bij Amerikaanse ambtenaren om wetgeving aan te nemen die Russische personen die betrokken zijn bij corruptie bestraft. Browder bracht de zaak naar de senatoren (((Benjamin Cardin))) en John McCain, die overgingen tot het voorstellen van wetgeving.’

Voorwaar een stel roofridders en warmongers van de eerste orde bij elkaar.

‘In juni 2012 heeft de Commissie buitenlandse zaken van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden aan het Huis verslag uitgebracht over een wetsvoorstel genaamd de Sergei Magnitsky Rule of Law Accountability Act van 2012 (H.R. 4405). De belangrijkste bedoeling van de wet was om Russische functionarissen die verantwoordelijk werden geacht voor de dood van Sergei Magnitsky te straffen door hen de toegang tot de Verenigde Staten en hun gebruik van het Amerikaanse banksysteem te verbieden.

In 2016 vaardigde het Congres de Global Magnitsky Act uit, die de Amerikaanse regering in staat stelt om buitenlandse regeringsfunctionarissen die betrokken zijn bij mensenrechtenschendingen overal ter wereld te sanctioneren.’

Marionetten zijn het, allemaal, voor roof-oligarchen als Browder.

Aan de vooravond van Sotchi en in 2013 werd er al opgeroepen tot een Europese Magnitsky-wet, en daar lijkt de EU nu een begin mee te maken, maar Browder is pissed dat de naam Magnitsky er niet aan gehecht zit.

Ondertussen zullen de eerste serieuze EU-besprekingen over een Europese versie van de Amerikaanse ‘Global Magnitsky Act’ plaatsvinden tijdens een conferentie in Den Haag op 20 november.

Maar de Nederlanders hebben zijn naam van het voorstel gehaald, dat ze in plaats daarvan een “EU sanctieregime voor de mensenrechten in de wereld” hebben genoemd, omdat ze ook vreesden dat er in de EU weinig animo was om nog een punt van wrijving met Moskou toe te voegen.

Zij deden dit na bilaterale gesprekken met verschillende EU-hoofdsteden voorafgaand aan de gesprekken van 20 november.

Ze kozen er ook voor om Bill Browder, de voormalige werkgever van Magnitsky, die de afgelopen negen jaar campagne heeft gevoerd voor een EU Magnitsky-wet, niet uit te nodigen om niet de indruk te wekken dat hun voorstel gericht was tegen Rusland.

“Dit is waanzinnige appeasement [van Rusland] en volslagen lafheid,” vertelde Browder, die dinsdag ook Brussel bezocht, aan EUobserver.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1740 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Nederland, het keffertje van de globalisten, mag een conferentie organiseren om Rusland uit te schelden

 1. Hebben ze niet iets beters te doen?
  Hoor de laatste tijd vaker Nederland of Nederlander genoemd worden en het komt mij zeer onsympathiek over het zijn stokertjes…gatsie.

  Like

 2. Joey France // november 10, 2018 om 15:42 //

  Failliete ziekenhuizen zonder backup, naar de kelder zakkende onderwijsnormen, fundamentele problemen/verwaarlozing van de zorg, idiote afschaffing van aardgas, mensonterend in de steek laten van Groningse bevolking, roeptoeterende ultra-linkse protestclubjes, om te kotsen hypocrisie van D666, lachebekje Rutte die gans Nederland maar in de maling kan blijven nemen, Groenwoordvoerder in de kamer die rekenles wil geven en afgaat als een gieter, niets ontziende onderwereld, gemuilkorfde politie, islamgetto’s, vermenging onderwereld in bovenwereld, kromme rechtspraak, zwaaiend wijsvingertje naar de rest van de wereld en niet eens te ware oorsprong van Sinterklaas kennend: gefeliciteerd met uw beleid mijnheer Rutte!
  MH17 zal wel nooit opgehelderd raken maar met op Rusland schieten kan je toch weer eens laten zien hoe stoer je wel niet bent.

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s