Nieuw

FILM: De complete documentaireserie over de joodse machtslobby in Groot-Brittannië is vrijgegeven

De buitenlandse joodse macht probeert het beleid van alle landen te controleren. Al Jazeera heeft nu alle vier de delen van zijn serie over het lobbyen van Joden in het Britse toppolitieke milieu uitgebracht.

De door Al Jazeera geproduceerde documentaireserie The Lobby of the Jewish Power League in Groot-Brittannië laat zien hoe de Joden ongepaste invloed uitoefenen op de Britse politiek.

Een zes maanden durende opname met observaties laat zien hoe Israël doordringt in wat een Britse democratie zou moeten zijn.

Het eerste deel laat zien hoe pro-Semitische groepen de Britse jeugd proberen te beïnvloeden.

In deel twee sluit de verslaggever zich aan bij een delegatie van de Israëlische ambassade op het British Labor partij Congress 2017.

Deel drie laat zien hoe heftig de discussies tussen oppositieactivisten zijn. Men stelt ook de vraag of beschuldigingen van antisemitisme moeten worden misbruikt om het politieke debat te onderdrukken.

In het laatste deel bespreekt de hoogste ambtenaar van de Israëlische ambassade in Londen de mogelijkheid om Britse politici – waaronder een minister – door conspiratie te ‘verlagen’.

De documentaireserie toont een ongebruikelijke benadering van hoe Joodse macht in het Westen opereert.

Er bestaat ook een bijbehorende documentaire serie van Al Jazeera over de Joodse machtslobby in de Verenigde Staten die nooit is vertoond. Deze serie laat ook zien hoe de joodse lobby niet-joodse Amerikaanse burgers bespioneert en achtervolgt.

Deze documentaire schijnt echter voor altijd verdwenen te zijn na “druk” van de joodse lobby.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on FILM: De complete documentaireserie over de joodse machtslobby in Groot-Brittannië is vrijgegeven

 1. Bestaat de kans dat er een geschreven samenvatting op Fenixx komt?

  Like

 2. Nee, maar ik heb wel een verkorte samenvatting van rond een half uurtje klaarliggen.

  Komt later vanavond 😉

  Like

 3. Dank!

  Like

 4. Zeer interessante content; de complete versie is absoluut de investering van het consumeren waard.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s