Nieuw

De zelfverklaarde nationalist Trump heeft geen zin om veren in de narcistische aars van de globalist Macron te steken – zegt af voor blablabla Forum

In tegenstelling tot veel andere wereldleiders zal de Amerikaanse president Donald Trump niet aanwezig zijn op een conferentie georganiseerd door de Franse Emmanuel Macron, zeiden de organisatoren vandaag.

Het Paris Peace Forum valt samen met het Franse programma voor de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog deze week. Ongeveer 70 wereldleiders zullen Frankrijk bezoeken voor het evenement, waaronder Trump.

Maar in tegenstelling tot de Duitse Angela Merkel, de Russische Vladimir Poetin en de Turkse Recept Tayyip Erdogan, zal de president van de VS het forum niet bijwonen, dat wordt aangeprezen als een nieuw jaarlijks evenement met als doel “oplossingen te ontwikkelen voor de grensoverschrijdende uitdagingen van vandaag”.

Naarmate de openingsdatum dichterbij kwam, was er veel onzekerheid over de deelname van Trump. Maar op donderdag bevestigde hoofdorganisator Justin Vaisse aan AFP dat de Amerikaanse leider er geen deel van uitmaakt. Eerder deze week probeerde Vaisse het belang van de aanwezigheid van Trump te bagatelliseren.

Het forum kreeg een impuls van Macron als onderdeel van zijn agenda om Frankrijk nauw betrokken te houden bij de internationale politiek en de Europese integratie te bevorderen. Trump, een zelfbeschreven nationalist die het motto “Amerika eerst” aannam als de kwintessens van zijn beleid, vond blijkbaar de doelstellingen van het evenement niet naar zijn zin.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on De zelfverklaarde nationalist Trump heeft geen zin om veren in de narcistische aars van de globalist Macron te steken – zegt af voor blablabla Forum

  1. Joey France // november 10, 2018 om 14:00 //

    En gelijk heeft hij. Er bestaan al meer dan genoeg geldverkwistende “platforms” om die problemen te bespreken en er onderling ruzie over te maken, met als gevolg dat niets opgelost raakt.
    Het Franse doel is er alleen voor de “gloire” van Macaronnie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s