Nieuw

De leugens en Gestapo methodes van Nieuwscheckers (video)

Het zat er aan te komen. Alternatieve media, zeker indien van rechtse signatuur, hetgeen door links gelijk en gemakshalve maar als EXTREEM rechts wordt betiteld, moeten in feite van het internet verdwijnen. D66 minister Ollongren maakte al toespelingen in die richting en dient er een soort internetpolitie te komen die gelijk kan optreden indien er “onraad” wordt bespeurd op dat soort sites of de sociale media.

Dat hierbij nacht und nebel activiteiten worden gehanteerd, het woord en wederwoord principe wordt vertrapt,  ondanks het feit dat dit soort zelfbenoemde bewakers van een nette dus linkse samenleving dat wel op hun sociale uitingen publiceren, ach dat kan er dan ook nog wel bij.

Het begon hier met een artikel dat wij plaatsten [N.v.d.r. hier bij Fenixx] over het feit dat gelukszoekers ( maar zelfs dat woord is fout en moet asielzoekers of migranten heten ) via een samenwerking tussen Mastercard,  UNHRC  en Human Ventures , een partnership met George Soros, een prepaid Mastercard ontvangen waarmee zij voor hen noodzakelijke attributen kunnen kopen en betalen, nodig voor hun reis vanuit de Balkan naar Noord Europa. O.a. het gezaghebbende nieuwsbureau Reuters maakte hier melding van.

Dat hadden wij volgens de onder het voorwendsel van correcte journalistiek lerende aan de Leidse Universiteit gevestigde Nieuwscheckers niet mogen doen, met als resultaat dat wij opeens via onze reactie pagina nota bene in de Spambox  ( een slimme uitvinding, die fake van echt nieuws kan onderscheiden 🙂 dit bericht ontvingen.

En zo zijn wij opeens een onbetrouwbare complotsite geworden, samen met wat Nederlandse soortgenoten. Eigenlijk wel iets om trots op te zijn, want om van ruim 8.000 kilometer afstand opeens door deze “speurneuzen ” te zijn staande gehouden, dat geeft een goed gevoel, zeker als je weet dat het artikel is geschreven door een “redacteur ” Fiorella Opromolla die ruim 5 jaar teamleider was in een Albert Heijn filiaal, dus weet waar de kroepoek en de karnemelk staat, maar  dankzij een behaald masterdiploma journalistiek en nieuwe media nu echt in de grote wereld mag meedraaien. 

Lees verder:

De leugens en Gestapo methodes van Nieuwscheckers (video)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on De leugens en Gestapo methodes van Nieuwscheckers (video)

 1. Moving up in the world! Negative aandacht is ook aandacht. Ongetwijfeld blijven er wat bezoekers plakken die anders nooit van Fenixx hadden gehoord.

  Liked by 1 persoon

 2. @Wanred // november 8, 2018 om 20:41

  “Ongetwijfeld blijven er wat bezoekers plakken die anders nooit van Fenixx hadden gehoord.”

  Geen kans.
  Nieuwscheckers is onbeduidend en ontvangt eenvoudigweg te weinig bezoekers om eventueel een rol te spelen in de bekendheid of bezoekersaantal van Fenixx. Het feit dat Alexa aangeeft dat Nieuwcheckers te weinig dataverkeer (bezoekers) heeft om te vergelijken met andere site’s of de rangorde in Nederland te bepalen, betekent dat ze hooguit een paar honderd bezoekers per dag hebben.

  Like

 3. trebor2110 // november 8, 2018 om 23:34 //

  Maar het feit dat het hier wordt aangekaart betekend ook dat er nu mensen zijn die bij Newschecker gaan kijken ( ik ook en ik had nog nooit van die site gehoord )

  Like

 4. “( ik ook en ik had nog nooit van die site gehoord )”

  Dan hebben ze vandaag een paar honderd en één bezoekers. We gunnen iedereen dat moment van triomf.

  Like

 5. Ze halen oa. Snopes aan als factcheckersite om het stukje over Soros te ontkrachten.
  Snopes wordt oa. betaald door Soros.

  Indrukwekkend hoor.

  Soros is al veel langer en op grotere schaal bezig om ongewenst nieuws in diskrediet te brengen:

  ‘Zoals een 49 pagina’s tellende notitie over de strijd tegen de Amerikaanse president Donald Trump laat zien, werkt de beursspeculant ook nauw samen met de grote social media platforms en internetbedrijven om ‘extreemrechtse propaganda en nepnieuws’ uit te bannen.’
  https://fenixx.org/2018/08/28/sociale-media-gelekt-document-toont-de-grote-rol-van-soros-in-censuurmaatregelen/

  Deze studenten zijn simpelweg een stelletje puppets, en de Universiteit van Leiden leent zich daarvoor.

  Like

 6. Duchesne // november 9, 2018 om 16:49 //

  Alexa…ik lach in een deuk. De meeste bezoekers via google door “Femke Halsema Amsterdam” te googlen…..oja, 11% van de bezoekers komt uit Roemenie….

  o, voor de liefhebbers https://www.businessinsider.nl/zo-makkelijk-het-om-een-wapen-te-kopen-10-landen-nederland-duurt-het-een-jaar-de-vs-een-uur/

  Like

 7. @Duchesne // november 9, 2018 om 16:49

  Je zou is moeten weten wat voor bizarre Search Terms we in onze eigen statistieken aantreffen. Zoektermen zoals ‘geile hoeren vingeren’ en ‘vrouw van pedofiel’ doen me oprecht afvragen hoe deze zoekwoorden in hemelsnaam naar Fenixx kunnen verwijzen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De leugens en Gestapo methodes van Nieuwscheckers (video) – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s