Nieuw

Update: Oorlogsveteraan achter de moordpartij in de bar in Californië

Screenshots van video's / courtesy ABC News; Screenshot van video / courtesy ABC7

Minstens 12 mensen, waaronder een politieagent, zijn gedood tijdens een massale schietpartij in Borderline Bar and Grill in Thousand Oaks, Californië. De dader is gedood door de politie.

Het motief van de laatste massaschietpartij in de Verenigde Staten is onduidelijk.

De dader ging naar een overvolle bar in Thousand Oaks in Kalifornien en loste een dertigtal schoten af.

De dader zou ter plekke ook meerdere rookgranaten hebben hebben gegooid.

Verscheidene mensen verbrijzelden de ramen van de bar en vluchtten vervolgens naar een nabijgelegen benzinestation.

Inmiddels zijn er maar liefst 12 mensen omgekomen. Een van de slachtoffers is een politieagent.

– Er waren alleen jongeren, 18, 19, 20 jaar oud, die plezier hadden. En dan komt deze gek binnen en begint zonder enige reden mensen neer te schieten, zegt een getuige volgens RT.

Eerder beschreven getuigen de verdachte als een 20-jarige man uit het Midden-Oosten met baard, die zwarte kleren droeg met een capuchon en gedeeltelijk bedekt gezicht, schrijft Sky News.

De politie identificeerde later de dader als oorlogsveteraan Ian David Long, 28.

Bron:

12 killed & multiple injured in California bar shooting, terrorism ‘not ruled out’ (VIDEO)
Twelve killed after gunman opens fire in California bar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

18 Comments on Update: Oorlogsveteraan achter de moordpartij in de bar in Californië

 1. Republikein // november 8, 2018 om 13:55 //

  Baardige man maakt elke avond een paar pilsjes koud, hoor je nooit wat over.

  Like

 2. Blijkbaar geen aanhanger van de ‘religie’ van de vrede.
  Of,…juist wel?

  Pffff,……verwarrend allemaal.

  Like

 3. Binnenkort een vreedzame samenleving die alles slikt,het zit allemaal al in de grote koker !!
  http://www.pnas.org/content/114/35/9314.full

  Like

 4. Vestig hier ook eens je aandacht op !

  Like

 5. Raveltje // november 8, 2018 om 16:34 //

  Er komt niet veel goeds uit het midden oosten. Zonder reden….?

  Like

 6. trebor2110 // november 8, 2018 om 17:26 //

  volgens de foto is het een niet een op midden-oosten lijkende man maar gewoon een blanke
  https://www.breitbart.com/crime/2018/11/08/reports-david-ian-long-29-named-as-thousand-oaks-shooting-suspect/

  Like

 7. is gewoon een Amerikaan volgens de foto’s.

  Like

 8. trebor2110 // november 8, 2018 om 23:03 //

  Wel netjes dat jullie het bericht hebben aangepast .

  Like

 9. Republikein // november 8, 2018 om 23:26 //

  Pils is op, morgen weer halen, met baard.

  Like

 10. Is een 80% blank district dat voor 80% Republikeins stemt.

  De dader zal wel een Democraat zijn dan 😉

  Like

 11. @trebor2110 // november 8, 2018 om 23:03 /

  Doen we altijd als iets niet klopt.

  In ons hele bestaan, tegen de 20.000 berichten zo onderhand, 4 of 5 keer moeten doen, dat valt heel erg mee op dat aantal.

  Sites als ‘Nieuwscheckers’ of anderen die ons van FakeNews betichtten kunnen dan ook de boom in.

  Waarbij ik nog op wil merken, naast wat Rommel er al eerder over had geschreven, hier:
  https://fenixx.org/2018/11/08/de-leugens-en-gestapo-methodes-van-nieuwscheckers-video/

  Dat ‘Nieuwscheckers’ oa. Snopes aanhaalt om een artikel over Sorosw te ‘ontkrachten’. Het zou ze sieren als ze dan minstens vermeld zouden hebben dat Snopes gedeeltelijk door die zelfde Soros gefinancierd wordt.

  Stelletje prutsers, of moet ik zeggen hoaxers in dienst van ?

  Liked by 1 persoon

 12. Duchesne // november 9, 2018 om 11:37 //

  Een schietpartij zoals deze door een blanke telt hondervoudig mee in de discussie over het verbieden van wapens voor blanken. Met berichten als deze waarbij de blanke dader ook PTSS zou hebben is dat koren op de molen om van iedereen met een psychische last een potentieel gevaar te maken, vooral blanke mensen, zelfs als die last word veroorzaakt door de druk die de samenleving (lees overheid) op mensen legt op zowel basis levensnoodakelijkheden als onredelijke behandeling.
  In Nederland is het zelfs zo dat wie uitvalt door psychische problemen zo onder druk word gezet door UWV en bedrijfsartsen dat genezing totaal onmogelijk word en zelfdoding een optie.
  Typisch is dat allachtonen een totaal andere behandeling krijgen en wel erkenning terijl de autochtoon kan verrekken.
  De cijfers van arbeidsongeschiktheid stijgen door de allachtonen die er met gutmenschhulp aanspraak op maken en structureel worden gefaciliteerd, terwijl de autochtoon wel de premie moet afdragen maar zo goed als onmogelijk van de voorziening gebruik kan maken. Ten slotte is de opdracht voor de uitvoerende instantie nog steeds om het aantal verzekerings gerechtigen die schade claimen naar beneden te krijgen. De druk op de uitvallende autoochtoon word daarom opgevoerd, het risico op enig gevolg qua geweld en repreussie is vrijwel nihil.

  We hebben een parlement dat moet waken over volk en land, over het welzijn en de vieligheid van een volk, over wet en recht, over wel en wee.
  We hebben een parlement dat zichzelf vanaf dag 1opsluit in een glazen stolp en zichzelf in luilekkerland aantreft, met een leuke zakcent per maand en snoepreisjes en allerlei extratjes die letterlijk in de zakken worden gepropt. Het parlement gaat niet over ons wel en wee, over het in goede banen schipperen van volk en toekomst, over een vielige koers laveren om land en volk heel te houden in een veranderende wereld. Nee, het gaat over vreten en zakken vullen, over afknijpen ennuitpersen, over een grote bek over zalen hebben maar de feiten vooraf aangepast bestellen via marktonderzoeks bureau’s en statistieken. Eigenlijk is het een zielige hoop bijeen, trots op zichzelf en partij, maar met tien man/vrouw/restant nog geen lamp kunnen verwisselen.

  Het is geen elite dat parlement, het is triestheid en onvermogen mens te zijn in het kwadraat.

  Maar ze bepalen wel met hun regels en wetten of u leeft of sterft, of u die pil krijgt die u beter maakt of dat pepermuntje van een bevriende leverancier.

  En nog steeds slaapt het volk, in coma gehouden door RTL en de verzamelde “vaderlandse” pers…

  Duchesne for president. I’ll hang ‘m all…

  Like

 13. Republikein // november 9, 2018 om 14:09 //

  zo is het.

  Like

 14. I’D LIKE TO THANK THE MEMBERS OF THE ACADEMY…..

  Like

 15. Gladiator // november 10, 2018 om 13:55 //

  Tja, niet te geloven dit……en hoe was het ook alweer met dit regeltjes, als iets te mooi is om WAAR te zijn dan zal het waarschijnlijk ook wel NIET waar zijn.

  Mensen mensen mensen, ik dacht toch werkelijk dat degene die deze blogsite bezoeken een ietsie pietsie wakkerder waren dan de rest van comateus Nederland!!

  Kijk alleen al eens naar dit wanstaltige enge kereltje welke ook de “Las Vegas (ook een giga HOAX!!!) shooting” wonderbaarlijk heeft “overleefd” !

  Wat een geluk heeft deze jongeman (ook wel crisisacteur genoemd) toch weer gehad, vind u ook niet!!!???

  en nog maar eentje en voor degene die nog steeds geloofd in deze “verschrikkelijke mass shootings” in de States………..die geloofd met zekerheid ook in de kerstman!!!

  (in deze video wordt aan U duidelijk gemaakt, althans dat probeert men dan, om aan U te laten zien dat er zelfs veel meer mensen bij waren, (zestig geloof ik, welke dus allemaal gerecyclede crisisacteurs moeten zijn!!!) welke ook op de mass shooting in Las Vegas bij het grote verdienfeestje aanwezig waren en ook dit dus “overleefd hebben” zonder kleerscheuren@!!!

  And that for a 100 dollar a day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Daarbij heeft de dame van de tweede video er de dag ervoor, dus gelijk na de “shooting” ook al een videootje geproduceerd met nogal een zeer groot aantal “Inconsistencies” zoals bijvoorbeeld een nogal rare “sheriff” die TIJDENS het te woord staan vd pers zijn lachen niet kon inhouden (tja, is ook niet niks als je een geweldige “moedige collega” verliest die ook nog een een grote boel “levens heeft gered”) en omdat er dus ook nogal een aantal “gewonden” waren gevallen, (of heeft de “shooter” alleen maar mensen “doodgeschoten” echter dan nog) waren er buiten tussen een heel wagenpark aan politieauto’s ook een naar verhouding zeer groot aantal AMBULANCES te zien, namelijk 0, yep, goed geschoten, 0 oftewel NUL!!!

  Slaap zacht en vooral SWEET DREAMS!!!!

  Ongelooflijk is dit,

  Gladiator

  Like

 16. Republikein // november 10, 2018 om 14:11 //

  Het hele leven is een hoax.

  Like

 17. Ha, mooi dat het theaterspektakel nog even aan het licht komt, met dank aan Gladiator. Helaas is het door mij geplaatste filmpje van slechts een paar seconden en waarop ‘de geslachtofferde
  moeder’ (mislukte actrice) van ‘een slachtoffer’ (‘haar dode zoon’) loopt te raaskallen over het verbieden van wapenbezit en dat niemand voor haar hoeft te bidden, uit de lucht gehaald. Jammer dat dat beeld weg is, het ging ‘nergens over’ of toch: het toonde hoe fake ze is en dat het uiteindelijk gaat om het afnemen van de (zelf)bescherming van de Amerikaanse burgers. ‘Pa’ heb ik ook gezien; uitermate relaxte gozer. Koek & Soapie. Of het tegendeel moet bewezen worden..

  Scepticisme is een mooi ding. 😉

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s