Nieuw

Asielzoekers van slechts één Duitse vluchtelingenopvang plegen 1265 misdrijven in 9 maanden tijd

Archieffoto.

Op verzoek van het AfD, door André Wendt, heeft de minister van Binnenlandse Zaken van Saksen Roland Wöller van de CDU, van januari tot eind september politieregisters verstrekt.

De politie registreerde in totaal 1265 misdaden van 642 inwoners van de vluchtelingenopvang op de Hamburger Straße  in Dresden.

De vluchtelingenopvang is al lang berucht om de voortdurende misdaden en geweld tegen veiligheidspersoneel waardoor in juni een nieuw veiligheidsprotocol noodzakelijk was.

Het gaat om 364 schendingen van verblijfsvergunningen, 299 diefstallen, 175 verduisteringen van voorwerpen van geringe waarde, zoals de politie het noemt, 97 grove diefstallen en 69 drugsdelicten, 41 tariefontwijkingen, 33 zware mishandelingen, 20 mishandelingen, 13 bendelovervallen met wapens, 12 roofovervallen, vier overvallen, twee aanvallen op agenten, één afpersing en één persoon werd gearresteerd wegens doodslag.

Verder vond er één ernstig geval van schending van de vrede en verstoring van de openbare orde door middel van bedreiging plaats. Zeven seksuele misdrijven, evenals mishandeling en misbruik van kinderen, werden geregistreerd.

Wendt noemde de cijfers angstaanjagend en gaf de volgende verklaring af: “Het wordt hier duidelijk dat er veel criminelen onder de asielzoekers zijn, die onze veiligheid bedreigen en daardoor geen plaats hebben in ons land”.

Hij eiste dat de asielprocedures onmiddellijk na het plegen van de misdaden worden beëindigd en dat de daders worden uitgezet.

Bron:

Asylum seekers from just one German refugee shelter commit 1265 crimes in 9 months

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s