Nieuw

Zweed voor de rechter omdat hij “alle Somaliërs wil uitwijzen”

Is het legaal om het standpunt te verwoorden dat de Somaliërs in Zweden naar huis moeten gaan in Somalië? Deze vraag wordt nu onderzocht door de rechtbank van Falun.
– Ik denk dat dit over de grens is, zegt aanklager Johan Knies tegen Frya Tider.

De 56-jarige man in Avesta werd in augustus door de linkse groepering Internet-recherche aangeklaagd voor “haat tegen een bevolkingsgroep”. Dit nadat de man had gereageerd op een artikel over een 13-jarig meisje in Västerås dat door een groep Somaliërs werd verkracht tot haar vagina scheurde.

LEES MEER: 13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – negerploerten krijgen fopstrafjes

“Stuur elke verdomde Somaliër eruit ….. allemaal …. mannen vrouwen en kinderen …. eruit met hen …. allemaal”, luidde het bericht dat door de man eind april op Facebook is gepubliceerd.

In het politieverhoor bekende de 56-jarige de vermeende misdaad.

– Ik word razend als ik lees over geweldsmisdrijven van immigranten en dat ze nauwelijks straf krijgen. Ik word dan emotioneel en huil bijna, zei hij.

Volgens officier van justitie Johan Knies, heeft de man zich door middel van zijn Facebookpost “met het oog op huidskleur en nationale afkomst denigrerend uitgesproken over Somalische personen”.

Hoewel hij de aanklacht eind vorige week indiende, herkende Knies de zaak niet toen deze hem beschreven werd, maar moest zoeken tussen alle andere “haat tegen een bevolkingsgroep”-dossiers die hij behandeld.

Hij zegt dat de post “een minachting gericht tegen de Somalische bevolking als geheel is”.

– Moet ik met jou argumenteren of wat bedoel je daarmee? Dit is iets wat ik voor de rechtbank claim, laten we zien wat de rechtbank zegt, zegt Johan Knies als Fria Tyder hem vraagt om zijn redenering te ontwikkelen.

Is het illegaal om te denken dat een bepaalde groep immigranten moet terugkeren?
– Natuurlijk mag je daar een mening over hebben… Maar om te zeggen dat iedereen naar huis moet worden gestuurd. Dan denk ik, hoe bedoel je dat eigenlijk? Dan vraag ik me af hoe nuttig zo’n debat is.

Het kan niet worden beschouwd als een uiting in het politieke debat?
– Als het een politiek debat is. Maar hier gebruikt hij scheldwoorden en… Nee, ik denk dat dit over de grens is, maar we zullen zien wat de rechtbank ervan denkt, zegt Johan Knies.

Haat tegen een bevolkingsgroep, wat een meningsmisdaad is, kan tot maximaal twee jaar gevangenisstraf opleveren.

Bron:

Man åtalas för att han vill “skicka ut alla somalier”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweed voor de rechter omdat hij “alle Somaliërs wil uitwijzen”

 1. Alleen Somaliërs ?

  Tering wat gematigd weer.

  Like

 2. Bijna alle Zweden zijn gigantische SOFTIES! Ben ik nu ook schuldig? Manman wat een gedoe en een landverraders deze zogenaamde rechterlijke macht.

  Like

 3. Ik snap niet wat er mis aan is. Hij roept niet op tot geweld of iets dergelijks. Het wordt tijd dat criminele vluchtelingen in het algemeen worden terug gestuurd. Ze voegen niets toe aan de samenleving maar kosten ons alleen geld en veroorzaken trauma’s bij hun slachtoffers. Maar dat is een trend die tientallen jaren geleden is ingezet. De crimineel wordt beschermd en het slachtoffer aan zijn lot over gelaten.

  Like

 4. antiislamnu // november 8, 2018 om 01:53 //

  Einde verhaal voor Zweden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s