Nieuw

“Vluchtelingen” ontmantelen gemeubileerde appartementen – renoveringskosten 540.000 Euro

Foto ter illustratie. Bron: svobodnenoviny.eu

In Reinbek bij Hamburg werden volledig gemeubileerde 50 appartementen  voor “vluchtelingen” beschikbaar gesteld. De plaatselijke Arbeiterwohlfahrt [Arbeiderwelvaart] (AWO) kreeg de opdracht het project te verzorgen en de gemeente spendeerde er maar liefst 540.000 euro gemeenschapsgeld aan; volgens een rapportage in het Hamburger Abendblatt werd er echter geen contract tussen de gemeente en de AWO gesloten.

Een inventaris van de 50 appartementen heeft nu ontnuchterende details aan het licht gebracht: een derde van de 50 appartementen is zo beschadigd dat ze vanaf de grond gerenoveerd moeten worden. Volgens het rapport hebben de “vluchtelingen” de deuren eruit geschopt en geperforeerd, de moderne ingerichte keukens ontmanteld en de toiletten vernietigd.

Het rapport stelt dat de verantwoordelijke personen van de AWO er duidelijk niet in zijn geslaagd de “vluchtelingen” te begeleiden naar een “zorgvuldige behandeling van de appartementen”. De demontage van inbouwkeukens en de vernietiging van toiletten kan echter nauwelijks worden verklaard door een onzorgvuldige behandeling. Daar hoort ook een massaal gebruik van geweld bij.

Volgens de eerste schattingen hebben de gewelddadige excessen van de “vluchtelingen” in Reinbek een schadepost van ongeveer 540.000 euro veroorzaakt. Geld dat uit Reinbek’s gemeentekas moet komen en elders gemist zal worden. De gemeente zal de samenwerking met het AWO, die op 31 december 1018 afloopt, niet verlengen, maar zal in de toekomst zelf voor de opvang van vluchtelingen zorgen. Hiervoor zullen drie fulltime functies in de administratie worden gecreëerd.

Bron:

»Flüchtlinge« zerlegen bereitgestellte Wohnungen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on “Vluchtelingen” ontmantelen gemeubileerde appartementen – renoveringskosten 540.000 Euro

 1. en je bent als eigenaar verplicht om aan zulke (mensen) te verhuren.

  Like

 2. templars2017 // november 7, 2018 om 10:44 //

  Het is en blijft een waanzinnig idee, de culturen van hier en ginder zijn zo verschillend dat het nooit zal gaan.
  Daar bovenop hebben ze geen greintje respect voor wat we zijn ,waar we voor staan ,en wat onze verwachtingen zijn.
  Wij werken opbouwend ,zij zijn destructief ingesteld, dat kan nooit goed gaan wat je ook zegt ,wat je ook doet.

  Like

 3. Raveltje // november 7, 2018 om 11:27 //

  Het wordt steeds gekker. En de gewone bevolking krijgt de rekening.

  Like

 4. ze zijn hutjes gewend, dit is teveel luxe voor ze, dat kunnen ze niet aan, verwende gore drollen
  Veel Duitsers zouden zo dankbaar zijn voor zo n appartement , alles moeten ze slopen pas dan voelen ze zich thuis

  Like

 5. Johanna Janssen // november 7, 2018 om 17:29 //

  Dit soort tuig geeft blijk dat ze liever terug willen naar hun eigen omgeving, met een gat in de grond om in te poepen etc. Pak ze op en schgop ze retour !

  Like

 6. Flying_Dutchman74 // november 7, 2018 om 17:39 //

  Een varkenshok misschien ?

  Like

 7. Dat soort heeft altijd in een bos d”r behoefte gedaan en dat moet geen mens willen veranderen ,terug sturen is de simpelste oplossing ,540,0000 ,voor zoveel geld kan je er ongeloofelijk veel terug vliegen,Ben helemaal klaar met dat tuig ,wat hebben wij een kutministers .

  Liked by 1 persoon

 8. koopkracht van eigen burgers kon een stuk beter, als dat misbruik van onze welvaart niet was. Het kost ons werkenden klauwen vol geld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s