Nieuw

Vlaamse Jeugdraad wipt vier democratisch verkozen Vlaamse vertegenwoordigers om er omvolkers voor te benoemen

Vervangers van Schild & Vrienden in Vlaamse Jeugdraad hebben alle vier migratieachtergrond

De Vlaamse Jeugdraad ontsloeg in september vier jongerenadviseurs na de reportage van “Pano” over Schild & Vrienden.

In september kwamen vier plaatsen vrij na de heisa rond de reportage over de conservatieve organisatie Schild & Vrienden van “Pano” op Eén. Volgens de reportage waren vier van de acht verkozen jongeren in de adviesraad van de Vlaamse Jeugdraad lid van Schild & Vrienden. Nog volgens de reportage was het hun bedoeling om de werking van de Jeugdraad te saboteren. De Jeugdraad besliste om op basis van het huishoudelijk reglement de vier betrokken adviseurs te ontslaan.

De Vlaamse Jeugdraad is het officiële adviesorgaan van de Vlaamse regering over jeugdzaken.

HLN >>

‘Saboteren’ is een valse weergave. Ze wilden hun eigen agenda doorvoeren, net zoals al die -ongekozen- buitenlanders in onze organen dat ook willen. Het eerste wapenfeit van de nieuwe adviesraad wordt de Sinterklaasverklaring. Daar was tot nu toe in het Vlaamse weinig gedonder over, maar gezien de huidskleur van de ‘kandidaten’ in deze jeugd-sovjet, kunnen we allerhande anti-blanks verwachten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Vlaamse Jeugdraad wipt vier democratisch verkozen Vlaamse vertegenwoordigers om er omvolkers voor te benoemen

  1. Een van deze vier heeft niet eens de Belgische nationaliteit ! [zie Scepter]

    Liked by 1 persoon

  2. Raveltje // november 7, 2018 om 19:47 //

    Het is zo langzamerhand allemaal illigaal volk wat de leiding neemt. Vooral moslims.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s