Nieuw

The Jewish Origins of the Open Borders Movement

In a 2015 essay on ‘Whiteness studies’ I attempted to lay the groundwork and contextualization for a more developed study of the scale and devastating impact of contemporary Jewish intellectual activism in our colleges, universities, and wider culture.

In that essay I noted the importance of Jewish activists including Noel Ignatiev, Ruth Frankenberg, Ricky Marcuse, and Terry Berman, who between the mid-1970s and late 1990s engaged in an effort to develop an academic discipline known as ‘Whiteness studies.’ Since its inception, Whiteness studies has occupied a unique space in an increasingly multicultural disciplinary landscape. Unlike Black studies, Jewish studies, or Asian studies, this sphere of academia is not intended to constructively explore the achievements, history, and culture of its scrutinized ethnic group. Rather, the genre exists to subject ‘Whiteness,’ and by implication White people, to a uniquely hostile dialectic consisting of the debasement of White culture, the degradation of White history, and the delegitimization of the European claim to existence. As such, the discipline may be regarded as an act of ethnic warfare, based as it is on the intended conquest of minds and consciences, and eventually, resources and territory.

by 

The Occidental Observer >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1740 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on The Jewish Origins of the Open Borders Movement

  1. tim pietersen // november 8, 2018 om 15:21 //

    #openbordersforisrael

    Liked by 1 persoon

  2. @tim pietersen

    Stop de Bankiers is een plagiaatsite, hebben meermaals artikelen van ons gestolen (en van anderen). Je kunt de originele bron vaak vinden daar de eerste (twee) zin (nen) te googelen en dan kun je mensen daarheen sturen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s