Nieuw

The Globalist Central Banking System vs Humanity: A Fight To The Death

We The People are funding our own destruction by supporting the “system”. If most of us stop funding it at the same time, we will bring the entire Globalist Central Banking system to its knees virtually overnight.  It would be incredibly chaotic but IF the People understood the system, they could create and use an alternative system of barter/another form of money; honest money like gold and silver, and agree among themselves about how they will proceed.

At this time, most people know they are being badly abused by the financial “system” but they have not been able to figure out exactly how it is being done. They are rightly looking toward the “banks” and political class but still don’t grasp the process or structure of how they are being robbed and enslaved. They don’t understand the root of the problem and are therefore unable to defend themselves. The economists/politicians who do understand either profit from the system; and won’t expose it, or they are terrified of those who run the system; and won’t expose them. Some try to expose the details of the corruption but either make things appear so complicated most people cannot understand it or offer the information in a place where the average person will never see it. In an effort to resolve this dilemma I have written this article explaining the Global Central Banking system in a simplified/condensed form I think almost anyone can understand. We, humanity, obviously cannot fight a deadly enemy we cannot identify.

BW KELSEY

Freedom Outpost >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on The Globalist Central Banking System vs Humanity: A Fight To The Death

 1. tim pietersen // november 8, 2018 om 15:23 //

  WHY DO YOU HATE HITLER?
  …the negative feelings in your mind that you have about Hitler are all as a result of the massive public relations campaign to denigrate his plan to escape from the clutches of the Jewish world bankers. It was a war he would ultimately lose, and there went the last chance humanity had to escape from the Jewish world bank that is now using its financial trickery to strangle the life out of the planet.

  ~ John Kaminski (pools joodse amerikaan)

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // november 8, 2018 om 18:30 //

  Deze man zegt zelf zijn IOU’s gemaakt te hebben voor de bank.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s