Nieuw

Sinéad O’Connor over blanken: “Ze zijn walgelijk”

© Twitter/ Shuhada’ Davitt

De zangeres Sinéad O’Connor, die zichzelf Shuhada ‘Davitt noemt sinds ze zich bekeerd heeft tot de islam, kondigt op Twitter aan dat ze nooit meer tijd wil doorbrengen met blanke mensen – want die zijn “walgelijk”.

Onlangs heeft de “Nothing Compares 2 U”-zangeres op Twitter bekend gemaakt dat ze moslima is geworden en haar naam heeft hernoemd. De voormalige katholiek heeft ontdekt dat “alle studie’s van heilige geschriften tot de islam leidt “.

Op dinsdag, kwam Davitt met nieuwe verrassende verklaringen op de proppen. Ze zegt dat ze van plan is om te stoppen met het doorbrengen van tijd met blanke mensen.

– Het spijt me vreselijk. Wat ik nu ga zeggen is zo racistisch dat ik nooit had gedacht dat mijn ziel het ooit zou kunnen voelen. Maar ik wil echt nooit meer tijd doorbrengen met blanke mensen (als dat is wat niet-moslims worden genoemd). Niet voor één moment, om welke reden dan ook. Ze zijn walgelijk.

Shuhada ‘Davitt heeft eerder iedereen geblokkeerd die ze niet volgt op Twitter om  commentaar te geven op haar berichten. Dit is om confrontaties met “Europese blanken” te vermijden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Sinéad O’Connor over blanken: “Ze zijn walgelijk”

 1. trebor2110 // november 7, 2018 om 08:52 //

  die kan je toch niet serieus nemen .

  Like

 2. Sinéad O’Connor was het prototype feminist in de jaren ’90. Hoofd kaal geschoren omdat gevraagd werd of zij een minirokje wou dragen voor een videoclip en andere activistische dingen: https://www.newyorker.com/culture/culture-desk/the-feminist-trailblazing-of-sinead-oconnor

  Toen was het nog redelijk onschuldig en was zij gewoon een beetje vreemd kattenvrouwtje maar nu is het een pathologie en al die gekke gedachtes kunnen uiteraard alleen maar culmineren tot één ding: de totale vernietiging van alle logica en het aansluiten bij een gevaarlijke sekte waarvan akte.

  Liked by 2 people

 3. Jeanette K // november 7, 2018 om 10:27 //

  Wat een walgelijke ingepakte MUTS.!!!

  Islam is verzonnen, Allah en de koran ook.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // november 7, 2018 om 10:35 //

  Vervelend mens, maar doordat ze zegt dat ze iets racistisch gaat posten mag het blijven staan, zeker als het tegen blanken is gericht.
  Mooi voorbeeld van het éénrichtingdenken van de linkse kant……..

  Like

 5. Teveel coke gesnoven misschien toen ze nog een beetje beroemd was.
  Ik zeg maar iets.

  Liked by 1 persoon

 6. Emmhhh,…wie??

  Like

 7. Ze is ernstig in de war en heeft meerdere psychische aandoeningen.

  Like

 8. Von Puffelen // november 7, 2018 om 12:36 //

  Achterlijke doos, ze dient nog steeds dezelfde meesters.
  Het verschil zat ‘m in het zwaard, katholicisme is gebracht met een recht zwaard en islam is gebracht met een kromzwaard.
  http://www.vrijewereld.org/2017/12/12/islam-is-een-creatie-van-het-vaticaan/

  Like

 9. Republikein // november 7, 2018 om 13:04 //

  Zaaduienteler met hobbytuin.🔕

  Like

 10. Duchesne // november 7, 2018 om 13:08 //

  Een gestoorde sekte trekt gestoorden aan. Crazy attracts crazy…. Natuurlijke loop van dingen, arme moslim die daar straks zijn worstje in moet gaan hangen.

  Like

 11. Raveltje // november 7, 2018 om 14:12 //

  Zij wordt waarschijnlijk liever verdrukt als moslima. Als vrouw niets te melden en maar afgeven op blanken.
  Haar keuze nu, maar wel zolang dat gaat.

  Like

 12. Afvoeren in een dwangbuis, weg ermee
  Wat heeft dat achterlijke mens nou helemaal gepresteerd in haar onbenullige leventje?
  Laat ze alsjeblieft zo n doek met gaatjes een burka heet dat geloof ik over haar lelijke kop doen hoeven we daar ook niet meer tegen aan te kijken, geef die zot geen aandacht in de media

  Like

 13. Heeft ws nog niet de ‘riten en gebruiken’ doorgenomen van de sekte waar zij zich bij heeft aangesloten.
  Homo’s / lesbienne’s nl. gaan met de kop voorover het flatgebouw af……

  Oeps,…. foutje, bedankt!

  Like

 14. Duchesne // november 7, 2018 om 16:21 //

  …een onderbelicht aspect van Islam, de rol van de homo en lesbo binnen de Islam. Ach, helemaal vergeten, die moeten dood volgens de Koran. En vrouwen teurg achter slot en grendel, klaar liggend om te dienen tot ze sterven. Best vreemd dat de media dit niet oppikken en naast de meetlat die de grondwet is leggen…..best vreemd dat fenimisten zo pro Islam zijn, waar ophokken de norm is terwijl de feminste voor vol mens in vrijheid wil worden aangezien….

  ….maar goed, Sinead is wel even voorpagina nieuws zonder verdere uitleg, eigenlijk best wel miserabel journalisme, een ontoerekings vatbaar persoon zonder kritisch commentaar rascistische uitspraken laten doen….

  Het wachten is nu op al die politica die thuis en in hun achterban zo trots vertelden te zijn verkozen en voor de vrouwenrechten en democratie op te komen om hierin de grondwettelijke rechten van de vrouwen tegenover Ilsamn te bevechten…..maar ineens zijn al die huppeltrutten niet thuis of elders bezig….laffe takken.

  Like

 15. koddebeier // november 7, 2018 om 17:05 //

  Getikt wijf,
  Walgelijk dacht ze zeker toen ze in de spiegel keek.
  En zeker te veel gesnoven ?

  Like

 16. Heel goed, blijf dus zover mogelijk uit m’n buurt, jij blij ik blij.

  Enne.. vertel dat ook meteen aan je nieuwe broeders en zusters, blijf zover mogelijk uit de buurt van blanken want ze zijn walgelijk, mijd vooral hun landen, jullie blij wij blij.

  Bij voorbaat dank.

  Like

 17. Shinead O’Connor (51) is in haar jeugd door haar moeder mishandeld en misbruikt. In een aflevering van de Dr. Phil Show (2017) heeft ze gezegd dat ze haar moeder heeft vergeven. Ze heeft al meerdere malen geprobeerd zelfmoord te plegen. In 1994 verscheurde ze op TV een foto van de paus. Ook verscheen in 2017 een video waarin ze een wanhopige oproep deed aan haar kinderen en ex-echtgenoten haar hulp te bieden. Nu heeft ze zich tot de islam geconverteerd. Nou ja, als je dat als vrouw doet staat dat gelijk aan mentale zelfmoord.
  Lager kun je niet gaan.

  Like

 18. Een tijdje terug was janet jackson te zien in een boerka want ze heeft een relatie met een islamitische miljardair, een paar dagen geleden trad ze op (zonder boerka) bij de mtv ema awards en daar ging ze plots pleiten voor vrouwenrechten en dat alle religies prachtig zijn, hier luistert de jeugd dus naar en vrees dat het daarom helemaal de verkeerde kant opgaat.

  Like

 19. Het uiterlijk van een NSB-wijf heeft ze al.
  Shit o’Conner; van Terriërs veranderd in een Chihuahua.
  Maar dan wel een Chihuahua voor zeer rijke sjeiks

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s