Nieuw

Samenleving anno 2018: kogelwerende vesten in de ambulance

Het ambulancepersoneel in Zuid-Limburg krijgt nog dit jaar kogel- en steekwerende vesten.

Tot 16 november kunnen de medewerkers de vesten passen en daarna gaat een bedrijf in Deventer aan de slag met de productie van de vesten.

Primeur
Alle Zuid-Limburgse ambulancemedewerkers krijgen een op maat gemaakt vest. Het gaat in totaal om 150 kogel- en steekwerende vesten. De ambulancedienst in Zuid-Limburg is de eerste ambulancedienst in Nederland die deze vesten gaat dragen.

Geweld
De hulpverleners moeten daarmee beter beschermd worden in onveilige situaties. Hulpverleners krijgen steeds vaker te maken met geweld. De vesten moeten de medewerkers ook beter beschermen bij eventuele terreursituaties.

Lees verder:

Samenleving anno 2018: kogelwerende vesten in de ambulance

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Samenleving anno 2018: kogelwerende vesten in de ambulance

 1. Eigen volk eerst // november 8, 2018 om 08:19 //

  Is dit niet treurig? Voor 2015 niet nodig geweest. Bedankt kabinet Rutte!

  Like

 2. koddebeier // november 8, 2018 om 11:26 //

  Wanneer ontwaken de autochtone Nederlanders is eindelijk !!
  Het is toch totale waanzin dat hulpverleners kogelvrije vesten nodig hebben.
  Wat is dit voor land geworden ????????

  Like

 3. Dat hebben we allemaal aan het stemvee te danken die jaar in jaar uit op de land- en volksverraders partijen stemmen.
  Alweer eigen schuld dikke bult.
  Wie zich brand moet ook op de blaren zitten

  Like

 4. Het is niet te geloven. Dit is dus werken in een helpende functie, in Nederland, in 2018.
  Effe wat berichten opgezocht, zie: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4478586/ambulancemedewerker-ard-werd-met-mes-bedreigd-kogelwerend-vest en

  https://vr-rr.nl/@40342/verdachte-bedreiging/

  Onder de eerste link staat het volgende citaat: ‘De vesten zijn vooral bedoeld om ambulancepersoneel te beschermen tijdens terroristische aanslagen, licht hij toe.’

  Wat bedoelt hij daarmee? Bedoelt hij daarmee dat als hij bij iemand komt met een hartinfarct het bedreigen en hinderen van ambulancepersoneel beschouwd wordt als een ‘terroristische aanslag’? Of bedoelt hij daarmee dat het vest vooral bedoeld is om te beschermen bij(!) een echte terroristische aanslag?

  Maarre ………… volgens onze overheid vinden er, na Theo van Gogh, helemaal geen terroristische aanslagen plaats in Nederland. En dus ………… je schaft een vest aan tegen een fenomeen dat helemaal niet bestaat in Nederland nog los van het feit dat Nederlanders zulke dingen helemaal niet doen. Of ….. zit het toch anders in elkaar dan ik nu denk? Wie zijn doorgaans de daders bij zulk een ambulancegeweld?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s