Nieuw

Politie merkt slechts een op de vijf Noord-Afrikaanse ‘asielzoekers’ aan als verdachte van misdrijf

Dat geeft de staat van ons politieapparaat weer, meer dan iets anders.

Dat is namelijk een uiterst beroerde score terwijl iedereen weet dat ALLE Noord-Afrikanen hier naartoe komen om te roven en te stelen, omdat ze weten dat ze toch niets in de weg gelegd kan worden. Ze zelfs niet eens uitgezet zullen worden en ze dus tot in lengte van dagen hier door kunnen blijven gaan met roven en stelen, als het daar al bij blijft.

Telegraaf:

Eén op de vijf asielzoekers uit Marokko en Algerije is het afgelopen anderhalf jaar door de politie aangemerkt als verdachte van een misdrijf. Dit geldt zelfs voor één op de drie uitgeprocedeerde migranten uit deze landen.

‘Uitgeprocedeerd’ betekent dat ze dus eerst door een asielprocedure zijn gegaan. Waarom gaan Noord-Afrikanen door een procedure als ze toch geen recht hebben op asiel. Nederland is geen land maar een circustent !

In totaal zijn tussen 1 januari vorig jaar en eind mei van dit jaar 3888 personen aangemerkt als verdachte, bij 5076 gebeurtenissen die in de politiesystemen zijn verwerkt. Hoeveel verdachten daadwerkelijk straf hebben gekregen, houdt de politie niet bij.

Wij zijn inmiddels zo cynisch dat we er dan vanuit gaan dat ze geen straf gekregen hebben.

De groep van bijna vierduizend vermoede criminelen omvat zowel statushouders als asielzoekers die sinds de hoge asielinstroom die zomer 2015 begon, over land inreisden.

Als crimineel kun je hier dus ook gewoon een status krijgen. Dit regime weet echt niet hóe snel ze het land kapot moeten krijgen.

 is er sinds 2016 een gestage stroom asielzoekers uit de Maghreb in ons land. Het lukt niet om ze uit te zetten na hun procedure, omdat de herkomstlanden dwarsliggen.

Maak mij maar eens een weekje minister-president-maarschalk-generaal-commissaris-admiraal, dan zullen we eens zien of dat niet lukt ….

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Politie merkt slechts een op de vijf Noord-Afrikaanse ‘asielzoekers’ aan als verdachte van misdrijf

 1. Henk der Niederlander // november 7, 2018 om 23:16 //

  Een op de vijf.
  Als de hermandad dan hun huiswerk eens goed maakten zou er iets heel anders uit komen.
  Ten eerste komen ze uit veilige landen dus kunnen ze in de regel geen asielzoeker zijn.
  Dan heb je de afgewezenen die hier helemaal niks meer te zoeken hebben en dus illegaal zijn wat een crimineel feit is.
  Daarbij is bij de politie goed genoeg bekend dat de illegalen met name die uit marocco zich hoofdzakelijk bezig houden met de handel in cokaine
  Hoezo een op de vijf

  Like

 2. Nogmaals gewoon droppen voor de kust van Noord-Afrika en naar land laten zwemmen. Wat nu, niet terug nemen.

  Like

 3. Jeanette K // november 8, 2018 om 10:30 //

  Iedere moslim in het Westen is een infiltrant. Zijn opdracht luidt: alles en iedereen tot de islam bekeren, zo snel mogelijk, zelfs met geweld. Dat en meer oa. in de 26 instructies van
  HET PROJECT.
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  Mosliminfiltranten uit veilige landen hebben hier niks te zoeken.
  De EU kan niet alle problemen van Afrika oplossen.

  Like

 4. In de wetenschap dat bij de politie vier van de vijf misdrijven onopgelost bliiven liggen ze dus mbt bovengenoemde, gewoon goed op schema.

  Je kunt veel van de NL politie zeggen, maar consequent zijn ze. Absoluut!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s