Nieuw

Om het einde van de Eerste Wereldoorlog te herdenken zal de islamitische oorlogsoproep klinken in de Mechelse Sint-Romboutskathedraal

Mechelen kathedraal streetview

Deze zondag zal voor het eerst in de geschiedenis de islamitische oproep tot gebed weerklinken in de kathedraal, als onderdeel van een groots vredesconcert, meldt HLN.

De islamitische oorlogsverklaring is onderdeel van een groot WW-I herinneringsconcert.

De organisator heeft zich weer eens praatjes op de mouw laten spelden over de islam en meent dat: “We maken van dit herdenkingsconcert een universele roep om vrede, gerechtigheid en een menswaardig bestaan voor iedereen”.

Niet minder dan 5 koren met zo’n 180 zangers zullen deelnemen aan het evenement, waar trouwens ook een Joodse Kaddish gebeden zal worden.

De katholieken van ‘Katholiek Forum‘ hebben er zo hun vragen bij:

Als Christenen, kunnen we vredesinitiatieven enkel toejuichen. Maar….moet men hiervoor zo nodig een Islamitisch gebed in een Katholieke kathedraal bidden? Laten we niet vergeten dat het Christendom in de Islamitische wereld nog steeds op allerlei manieren onderdrukt of vervolgd wordt. Ik ben persoonlijk zeer ontgoocheld dat Jozef Kardinaal De Kesel, Aartsbisschop van Mechelen-Brussel, dit soort rituelen in zijn kathedraal toelaat. Een Islamitische oproep tot gebed in een Katholieke kathedraal is niet minder dan een kaakslag in het gezicht van onze God, de Katholieke gemeenschap van ons land en vooral de vele Christenen, die vandaag nog slachtoffer zijn van gruwelijke mensenrechtenschendingen in de Islamitische wereld. Schaam u, organisatoren. Schaam u, Kardinaal De Kesel!

Laat ons eerst maar eens toestaan te bidden in de grote jihadkazerne te Brussel !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Om het einde van de Eerste Wereldoorlog te herdenken zal de islamitische oorlogsoproep klinken in de Mechelse Sint-Romboutskathedraal

 1. marhammed // november 7, 2018 om 16:29 //

  600000 moslims vochten aan de zijde van hitler!

  Like

 2. Onnozelaars!

  Like

 3. trebor2110 // november 7, 2018 om 22:10 //

  marhammed dit gaat over de eerste wereldoorlog toen was Hitler nog een gewone soldaat .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s