Nieuw

Let’s Have a War with Russia!

I’d Rather Be Ruled by Autistic Hamsters

The current state of the American Army. Troops learn the hardships of pregnancy.

The United States seems to be contemplating war with Russia, Iran, China, or all three. Washington pushes NATO ever closer to Russia, leaves the nuclear-missile treaty and tries to destroy both countries and China economically. Why the push for war?

Simple. Asia is awakening. China (from which I have just returned) grows economically at a scorching pace–and all power rests on economic power. China is a large country, America a medium-sized one. America’s roughly two hundred million whites do virtually all of the scientific work on which national power depends. China has a billion increasingly educated Han Chinese, a five-to-one advantage. China’s stated aim is to united Eurasia among other places in one vast commercial union. Washington’s pugnacity has pushed China, Iran, and Russia together. The chain of nations, Pakistan, Afghanistan, Iran, Iraq, Syria, and Turkey all totter between looking east and looking west. If Washington doesn’t stop this growth, the American Empire will be marginalized within decades.

The Unz Review >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Let’s Have a War with Russia!

  1. Meteen doen lekker weer daar, wandelschoenen mee om van de eindeloze vlakte en het warme onthaal te genieten suc6.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s