Nieuw

Let’s Have a War with Russia!

I’d Rather Be Ruled by Autistic Hamsters

The current state of the American Army. Troops learn the hardships of pregnancy.

The United States seems to be contemplating war with Russia, Iran, China, or all three. Washington pushes NATO ever closer to Russia, leaves the nuclear-missile treaty and tries to destroy both countries and China economically. Why the push for war?

Simple. Asia is awakening. China (from which I have just returned) grows economically at a scorching pace–and all power rests on economic power. China is a large country, America a medium-sized one. America’s roughly two hundred million whites do virtually all of the scientific work on which national power depends. China has a billion increasingly educated Han Chinese, a five-to-one advantage. China’s stated aim is to united Eurasia among other places in one vast commercial union. Washington’s pugnacity has pushed China, Iran, and Russia together. The chain of nations, Pakistan, Afghanistan, Iran, Iraq, Syria, and Turkey all totter between looking east and looking west. If Washington doesn’t stop this growth, the American Empire will be marginalized within decades.

The Unz Review >>

Doe mee met 935 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (40 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

1 Comment on Let’s Have a War with Russia!

  1. Meteen doen lekker weer daar, wandelschoenen mee om van de eindeloze vlakte en het warme onthaal te genieten suc6.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s