Nieuw

Joodse groepen lobbyden voor een amendement in Florida waardoor criminelen nu ook mogen stemmen

Een amendement op de grondwet van Florida die het stemrecht voor misdadigers zou herstellen, werd dinsdag aangenomen met de hulp van joodse groepen die campagne voerden voor de maatregel.

‘Amendement 4’ won 64 procent van de stemmen en overschreed de drempel van 60 procent die nodig was om door te kunnen gaan.

Een aantal joodse groepen in Florida, met inbegrip van the Reform movement’s Religious Action Center, the Anti-Defamation League, the National Council of Jewish Women en Join for Justice, voerden campagne voor het amendement, dat misdadigers veroordeeld wegens moord en geslachtsmisdrijven uitsluit.

Florida, een belangrijke swing-state, zal beslist democratischer gaan stemmen: minderheden, die een substantieel deel van de 1,4 miljoen nieuwe stemgerechtigde kiezers vormen, hebben de neiging om op de Democraten te stemmen.

“‘Kol hakavod’, de Hebreeuwse term voor ‘goed gedaan’, wenste het ‘national Religious Action Center’ de joodse gemeenschappen in Florida en de V.S., die dit organiseerden en mobiliseerden om mogelijk te maken. ‘Reusachtig, de stemrechten van 1.4 miljoen Floridianen zullen hersteld worden’.

(En de omvolking om de blanken een minderheid in hun eigen land te maken zal nooit meer gestopt kunnen worden, want dat was de bedoeling van onze joodse vrienden, die dat laatste er niet bij zeiden.)

Een aantal grote joodse filantropen, waaronder George Soros, Seth Klarman en Stacy Schusterman, droegen bij aan de campagne.

Forward.com >>   (een joodse ! -online-krant)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1658 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Joodse groepen lobbyden voor een amendement in Florida waardoor criminelen nu ook mogen stemmen

  1. Je kan wel raden op welke partij deze criminelen gaan stemmen. Wat waarschijnlijk de reden van dit pardon was. In Zweden mogen sinds enkele jaren geestelijk gestoorden ook stemmen, elke debiel met het verstand van een driejarige mag nu ook een kruisje zetten. Vermoedelijk om dezelfde reden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s