Nieuw

Hongarije – Regering verhoogt subsidie voor de aankoop van een huis om het geboortecijfer op te krikken

huis in aanbouw in Hongarije

De Hongaarse regering heeft een enorme verhoging van haar officiële subsidieprogramma voor de aankoop van een huis aangekondigd om “Hongaarse gezinnen te ondersteunen bij het grootbrengen van kinderen” omdat ze niet gelooft in het vervangen van de bevolking door migranten, aldus staatssecretaris van Financiën András Tállai.

Wat een verschil met Nederland waar het globalistische marionettenregime elk jaar 50.000 huizen van Nederlanders steelt om aan de barbaarse horden cadeau te doen om ons demografisch te genocideren in ons eigen land.

In een interview met de krant Magyar Idok zei Tállai dat de regering niet gelooft in immigratie, maar eerder in het ondersteunen van Hongaarse gezinnen die kinderen grootbrengen.

Met dit doel voor ogen heeft de regering haar “CSOK” subsidieprogramma voor de aankoop van een huis drastisch verhoogd, en meer gezinnen zullen in aanmerking komen voor aanzienlijk meer steun, aldus Tállai.

Vorige week kondigde het kantoor van de Hongaarse premier aan dat de regering had besloten de subsidies voor de aankoop van een huis voor gezinnen met twee kinderen op te trekken tot 10 miljoen Hongaarse forinten, terwijl de kredietlimiet voor gezinnen met drie kinderen wordt verhoogd tot 15 miljoen Hongaarse forinten. (Volgens officiële cijfers bedraagt het gemiddelde jaarsalaris in Hongarije ongeveer 3 miljoen forinten).

Dat zijn ruim drie jaarsalarissen voor gezinnen met twee kinderen en een kredietmogelijkheid voor gezinnen met drie kinderen van wel 5 jaarsalarissen.

Vergelijk dat ook eens met Nederland, waar het roofregime niet alleen de huizen van Nederlanders jat, maar ook nog eens een jaarsalaris uitdeelt als beloning aan elke barbaar die hier ons land komt terroriseren.

Een jaarsalaris dat ook besteed had kunnen worden aan het maken van Nederlandse baby’s, net als die gestolen huizen bestemd hadden kunnen worden voor Nederlandse paren om met dat jaarsalaris als premie een Nederlands gezinnetje te stichten. Maar de Rijkscommissarissen van het Nederlandse regime zijn belast met een uitroeiingsbeleid voor blanke Nederlanders en geven dat alles dus liever aan hen die hier met de slechtste intenties naartoe komen.

“Kinderen zijn een prioriteit voor deze regering, we willen zoveel mogelijk hulp bieden om het leven van gezinnen die kinderen grootbrengen makkelijker te maken,” zei Tállai. “Iedereen moet zich ervan bewust zijn dat het in ons gemeenschappelijk belang is om het aantal kinderen te vergroten,” zei hij.

“Het is belangrijk voor de gehele Hongaarse samenleving om de bevolkingsafname een halt toe te roepen, aangezien de Hongaarse economie de komende jaren en decennia verder moet blijven groeien en om ervoor te zorgen dat de Hongaarse samenleving van de toekomst – met inbegrip van de gepensioneerden – een adequate levensstandaard kan genieten”, voegde hij eraan toe.

Tállai wees erop dat de gemiddelde vloeroppervlakte van de eigendommen die met de subsidie werden gebouwd 90,7 vierkante meter was, en dat “ter vergelijking, volgens de 2015 Housing Survey, de gemiddelde vloeroppervlakte van de meeste woningen 80 vierkante meter was”.

Hij zei ook dat het het doel van de regering was om de huiscreatie in kleine plattelandsgebieden verder te stimuleren.

Sinds de start van de CSOK-huissubsidieregeling in 2015 zijn aanvragen van bijna 90.000 gezinnen geaccepteerd, voor in totaal 257 miljard forints aan financiering.

Hongarije is natuurlijk in staat om zijn eigen mensen op deze manier te subsidiëren omdat het geen miljoenen nepvluchtelingen subsidieert, geen miljoenen derdewerelders in welvaart brengt, zich niet bezighoudt met absurde derdewereldlanden ‘ontwikkelingshulp’, en geen miljarden verspilt met voeren van oorlogen of het subsidiëren van jihadisten in het Midden-Oosten namens Israël.

In een verwante ontwikkeling heeft de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, in een brief aan het hoofd van de Algemene Vergadering van de VN formeel het door de Verenigde Naties voorgestelde “MigratiePact” verworpen.

Zoals Magyar Idok meldt, heeft Szijjártó de VN verteld dat Hongarije “de onderhandelingstafel heeft verlaten en de uitvoering van het Compact niet als bindend zal beschouwen als het op de bijeenkomst van de staatshoofden en regeringsleiders van de VN in Marokko in december wordt aangenomen”.

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. Bron: Wikimedia. Auteur: Agencia de Noticias ANDES. (CCO Public Domain)

Szijjártó zei dat Hongarije “geen steun geeft aan bevolkingsuitwisseling tussen continenten”, omdat het “zal leiden tot de vorming van parallelle samenlevingen en een verhoogde dreiging van terrorisme”.

De migratie moet worden “gestopt en niet georganiseerd” en er moet hulp worden geboden bij de wortel van het probleem, zodat mensen zo dicht mogelijk bij hun thuisland kunnen wonen en zo snel mogelijk naar huis kunnen terugkeren, aldus de brief.

Szijjártó zei ook dat het een “valse bewering is dat migratie een fundamenteel mensenrecht is” en dat het evenzeer onjuist was om te beweren dat “immigratie een positief en onstuitbaar verschijnsel is”.

“Migratie is een gevaarlijk en slecht proces dat moet worden gestopt,” zei hij en voegde eraan toe dat Hongarije al heeft aangetoond dat “migratie kan worden gestopt. De veiligheid van het Hongaarse volk is de eerste prioriteit voor de Hongaarse regering, en Hongarije zal nooit een land van immigranten zijn”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s