Nieuw

Exploderende Mohammed

De politie van New York heeft nu een video vrijgegeven die laat zien hoe een moslim uit Bangladesh een zelfgemaakte bom in een gang naar de metro activeert. Echter, de 27-jarige Akayed Ullah, die een snelspoor naar het paradijs en de 72 hoeries had verwacht, overleefde. Hij heeft een vrouw en kind die in Bangladesh wonen. Vier andere mensen raakten lichtgewond.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Exploderende Mohammed

 1. Wat een lul zeg!!! Die dacht dat een stuk illegaal vuurwerk die klus wel zou kunnen klaren. Het doet me denken aan het Midden-Oosten zelf. Daar roeien ze ook alleen zich zelf uit.

  Like

 2. Het laat nog maar eens zien hoe moeilijk het is om een dergelijke maniac te herkennen.
  Hij heeft de controle over waar en wanneer hij zal toeslaan.
  Het is gelukkig goed afgelopen ,deze keer ,de volgende zal misschien niet zo fraai zijn.
  Het legt ook een pijnlijke waarheid bloot , nl. dat het gevoel van veiligheid een illusie is,ondanks alles wat gezegd en gedaan wordt .
  Hier was het weer een eenzaat die het om god welke reden een poging heeft ondernomen.
  We kunnen het niet tegenhouden , waakzaam blijven is het enige wat ons rest , laten we ons geen zand in de ogen strooien ,we hebben geen keus ,we zijn overgeleverd aan dit soort van fanatici ,overgeleverd met instemming van de politieke kaste ,simpel gesteld we zijn en worden nog steeds verraden door hen die ons moeten beschermen.

  Liked by 1 persoon

 3. Het stuk moslimschuim overleefde en nu wordt hij op kosten van de belastingbetaler weer helemaal opgelapt zodat hij over een tijdje het nog een keer kan proberen om onschuldige mensen de dood in te jagen.
  De waanzin regeert

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlander // november 7, 2018 om 12:43 //

  Ik denk niet dat hij nog ooit de straat te zien krijgt Lisa.
  In de USA zijn de rechters toch van een iets ander slag als hier in West Europa.

  Liked by 1 persoon

 5. Beter was geweest er een paar kogels in te jassen en goedkoper ook.

  Like

 6. Het is niet moeilijk dat soort volk te herkennen. Moslim en baard. Dat zegt genoeg. Moslims die voorheen aanslagen in EU gepleegd hebben waren allemaal “keurige” burgers. Toch lopen ze rond met de gedachten ons uit te roeien. Oplossing: alle moslims retour naar moslimland. Gelukkig heeft deze potentiele zelfmoordenaar bijzonder veel pijn moeten lijden.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik snap het niet, had hem zijn zin gegeven. Afschieten zodat hij waar dan ook er achter komt dat er geen 72 maagden op hem wachten maar 144 duivels. Het in leven laten van die achterlijken kosten de burgers weer een hoop geld. Wat dat betreft waren ze in het verleden verstandiger.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2018 om 17:36 //

  Vooral heel rustig aan doen met pijnstillers en als hij erom vraagt kun je altijd nog zeggen dat die er in de tijd van zijn zo geliefde proleet er ook niet waren…..
  Hoe zit dat eigenlijk met iemand die een pijpbom tot ontploffing brengt, gaat die dan de pijp uit of is die uitdrukking daar juist van afkomstig ?

  Like

 9. hier op het nieuws en de krant niets van gehoord.

  Like

 10. Raveltje // november 7, 2018 om 20:32 //

  Bij hen is het allemaal moord en doodslag. Maakt niet uit hoe of wat.

  Like

 11. Henk der Niederlánder // november 8, 2018 om 10:15 //

  Jah Andre, daar zul je hier in de krant ook niks over horen want het is natuurlijk moeilijk te verkopen dat een zelfmoordterrorist met een bomvest een verward persoon is.

  Like

 12. Von Puffelen // november 8, 2018 om 15:29 //

  Elke mena-parasiet is een potentiële plofmossel, ook in hun eigen land.

  Like

 13. Ze zijn toch makkelijk te herkennen? Draagt men een mutsje en een baardje…schiet hem naar zijn ouwe vaartje!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s