Nieuw

Duitse armoegepensioneerde voor de rechtbank – met bijl op jacht naar wild zwijn

Een 80-jarige armoegepensioneerde in Berlijn is gearresteerd op verdenking van overtreding van de jachtwet. De man zou met een bijl een wild zwijn hebben gedood en in stukken hebben gesneden omdat hij het zich niet kan veroorloven om vlees te kopen.

De Berlijnse politie werd gealarmeerd naar een bosrijke omgeving waar ze een ouder echtpaar aantroffen. Het bleek dat de man van het echtpaar met een bijl op wilde zwijnen jaagde. Het echtpaar motiveert de jacht dat ze zich geen vlees kunnen veroorloven, schrijft Nyhetsbyrån.

Het echtpaar is in de jaren 80. De man met de bijl is een voormalige slachter en toen de politie hem vond, was hij er al in geslaagd om een wild zwijn te vellen. De 80-jarige man had het everzwijn al op een professionele manier geslacht. Dat de man erin was geslaagd een wild zwijn met een bijl te doden zonder zichzelf te verwonden, beschouwd de Duitse politie als een grootse onderneming.

Toen de politie arriveerde, vonden ze het geslachte zwijn en de slachtmes-uitrusting. De man vonden ze in een struik waar hij zich verborgen hield.

De man motiveerde de slachting dat hij en zijn vrouw zich geen echt vlees kunnen veroorloven omdat ze arme gepensioneerden zijn. De politie nam het vlees dat de man had gesneden en verpakt in beslag. Het kadaver van het wilde zwijn werd aan aan het management van het park overgedragen en de 80-jarige man wordt nu verdacht van overtreding van de jachtwet.

Bron:

Tysk fattigpensionär dödade vildsvin med yxa för att få kött

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Duitse armoegepensioneerde voor de rechtbank – met bijl op jacht naar wild zwijn

 1. templars2017 // november 7, 2018 om 10:39 //

  Honger en armoede zijn de sleutelwoorden voor opstandige daden , als de reden dan nog eens het gevolg is van moedwilligheid van de heersende klasse dan………

  Like

 2. trebor2110 // november 7, 2018 om 11:46 //

  hij had gewoon moeten zeggen dat het zwijn hun aanviel en hij toevallig een bijl bij hem had en die heeft hij gebruikt , en omdat hij het zonde vond om het zwijn weg te laten rotten heeft hij het maar geslacht .

  Like

 3. trebor2110 // november 7, 2018 om 11:47 //

  en de bijl had hij bij hem voor wat sprokkelhout te kappen .

  Like

 4. Wow, met een bijl. Dat is dapper.

  Like

 5. Von Puffelen // november 7, 2018 om 17:49 //

  Deze Duitse Obelix kan dan ook met hetzelfde gemak een mossel vangen en uitbenen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s