Nieuw

De invasiekaravaan marcheert door naar Mexico City, Los Zetas Kartel kidnapt 100 van de Tacovreters – Thanks Guys ! šŸ‘

Te laat voor de verkiezingen waarbijĀ the House of Representatives veranderde in een soort Frankfurter Schule met vrouwen, moslims, homo’s, negers, LGBT-ers en alles wat nooit stemrecht had mogen hebben.

Ze komen.

USA Today:

Centrale Amerikanen die met een karavaan in noordelijke richting trekken en liften, begonnen in het weekend Mexico City te bereiken, een nieuwe mijlpaal markerend op hun kronkelende odyssee richting de Amerikaanse grens terwijl Amerikanen stemden in een verkiezing waarin de immigranten een centrale plaats innamen.

Een odyssee nog wel, godsamme, alsof Ulysses ook door Soros werd gesponsord. De Democraten willen de invasie graag binnenhalen, omdat ze allemaal op deze communisten zullen stemmen en de fatsoenlijke mensen dan nooit meer een meerderheid zullen kunnen behalen.

Gelukkig zijn ze wel vreedzaam:

Terwijl de verarmde vluchtelingen met geweld hun weg door Mexico afdwingen om te vluchten voor geweld en armoede, wordt er prachtig prikkeldraad gelegd aan de zuidelijke grens in afwachting van het bewapende invasieleger.

Amerikanen, democraten dan toch, waren bang dat milities, Amerikaanse milities, de invasiekaravaan zouden kunnen verwonden. Of het reguliere leger dat zou doen. Gelukkig hoeven Los Zetas, of andere kartels, zich niks van welke publieke opinie ook aan te trekken, die doen gewoon waar ze zin in hebben.

The Independent:

Ongeveer 100 leden van een vluchtelingen- en migrantenkaravaan die naar de VS reizen, zijn naar verluidt het slachtoffer geworden van de georganiseerde misdaad toen ze door Mexico trokken.

Duizenden stroomden maandag naar Mexico City om onderdak te zoeken in een sportstadion aan de vooravond van de Amerikaanse tussentijdse verkiezingen, waarin Donald Trump herhaaldelijk heeft gewaarschuwd voor de oprukkende caravan en duizenden troepen naar de grens heeft gestuurd.

Maar rond 100 leden, met inbegrip van kinderen, kwamen niet in Mexico-Stad aan omdat zij langs de route werden ontvoerd en werden overhandigd aan georganiseerde misdaadgroepen, vertelde Arturo Peimbert, ombudsman voor de mensenrechtencommissie in Oaxaca, HuffPost Mexico.

M. Peimbert zei zij in de staat Puebla werden ontvoerd terwijl zij probeerden om de hoofdstad van Veracruz te bereiken.

Het Los Zetas kartel zat waarschijnlijk achter de verdwijningen, voegde hij eraan toe.

Doei !

Dat opent perspectieven zeg maar. Amerika heeft een ruime historie van het inzetten van irreguliere troepen over de hele wereld. Laat de CIA dan nu eindelijk eens iets nuttigs doen en de kartels aansturen in plaats van Taliban of ISIS. Allereerst om de grens te bewaken, en dan om het aantal Hispanics drastisch te reduceren, anders zullen ze blijven komen. Mexico heeft al een groot en efficiƫnt Mexicanen-verwijder industrieel complex, het is tijd om het in te zetten.

Los Zetas

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via >Ā deze link <Ā !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiƫren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit Ć©n onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on De invasiekaravaan marcheert door naar Mexico City, Los Zetas Kartel kidnapt 100 van de Tacovreters – Thanks Guys ! šŸ‘

 1. paulzwueste // november 7, 2018 om 19:17 //

  Trump zal ze tegenhouden.
  Heil Trump.

  Like

 2. Raveltje // november 7, 2018 om 20:15 //

  Ook Amerika kan niet alle uitschot binnen halen, maar die illigaal en hebben wel stemrecht.
  Wat is het toch een puinhoop.

  Like

 3. antiislamnu // november 7, 2018 om 23:53 //

  Ha ha nou dat Los_Zetas kartel is niet voor watjes zo ook deze video om even een idee te krijgen hoe deze gasten te werk gaan
  https://drive.google.com/file/d/1MGDlKLA6SR38nvXl4quqXuydmY3UQswT/view?usp=drivesdk

  Liked by 1 persoon

 4. Die ruimen zo het hĆ©le Hispanic probleem op als je ze een beetje aanmoedigt šŸ˜›

  Like

 5. copywriter // november 8, 2018 om 01:53 //

  @Fubar
  En als ze daar klaar zijn dan komen ze hier naar toe om jou en mij op te ruimen.
  Heb je daar wel eens bij stil gestaan?

  Like

 6. Je moet ze langzaam richting Panama dirigeren, dat is de best verdedigbare grens voor de VS. Wat ze onder dat kanaal doen moeten ze zelf weten. Zuid-Amerika valt makkelijk af te grendelen, na AustraliĆ« het makkelijkst. Dan kan Bolsonaro met ze afrekenen šŸ˜‰

  Like

 7. Fub ik kan je niet volgen…. wie moet er naar panama gedirigeerd worden?

  Like

 8. Alles onder de zuidgrens van de VS.

  Dan kan het gebied herbevolkt worden met blanken. Eventueel met West-Europeanen die moeten vluchten.

  Like

 9. zie het nut er niet van in om daar zuid amerika mee te bevuilen, stuur ze maar naar Canada, tis toch al een vullisbelt hier

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s