Nieuw

Somalische jongen bijt stukken vlees uit het lichaam van een blank meisje

Dit verhaal werd duizenden keren op Facebook gedeeld totdat het uiteindelijk van Facebook werd verwijderd.

Een Somalische jongen van drie jaar oud in een Engelse peuterschool beet minstens tien stukken vlees uit het lichaam en gezicht van een klein blank meisje en wurgde het vervolgens, schreef zijn moeder op Facebook en oogstte vervolgens racistische beschuldigingen en vulgaire beledigingen van linkse idioten.

De Somalische moeder van de kannibalistische jongen rechtvaardigde het incident met de woorden “Dat is wat kinderen doen”.

Blijkbaar vonden onze Arische prinsessen het ontoelaatbaar dat de moeder op Facebook klaagde dat haar kind was “opgegeten” door een Somalische peuter.

“Wat heeft dat te maken met ras” is een commentaar. Als Somalische kinderen dat niet hadden gedaan, zouden Britse kinderen deze aanval wel hebben gepleegd.

Volgens links in de commentaren, zou de oorsprong van de jongen niet belangrijk zijn, omdat alle mensen gelijk zijn. Tenslotte wordt de moeder als “racistisch stuk stront” betiteld.

Maar dit heeft zeker niets met cultuur te maken, zelfs als je bedenkt dat het gemiddelde IQ van een Somaliër 68 punten bedraagt. Opmerking: Het gemeten en wetenschappelijk bevestigde IQ van gorilla’s ligt tussen de 90 en 95 IQ-punten.

De laatste gorilla’s in Afrika: ze werden naar de rand van de afgrond gebracht.

Bron:

Somalischer Junge beißt Fleischstücke aus dem Körper eines weißen Mädchens

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Somalische jongen bijt stukken vlees uit het lichaam van een blank meisje

 1. Triest wordt ik hiervan, heel erg triest

  Like

 2. shlomoshe // november 7, 2018 om 08:41 //

  Bloemrijk
  ·
  Het toezicht bij die kinderopvang,traden die niet op? Het meisje moet toch gegild hebben van pijn. Dan had het bij 1 hap kunnen blijven, wat op zich ook al erg is. Gewoon vreselijk.Wellicht had dat kannibaaltje van 3 honger en niets te eten gekregen thuis. Eten thuis rauw vlees?

  Angela zal misschien nog in stilte huilen maar, die theresa en mark&frans geven er geen flikker om –> Vals, net als die kannibalenmoeder ..en vijandig (lullig als iemand jou kiest als tegenstander, herken je vijand).

  Like

 3. templars2017 // november 7, 2018 om 11:09 //

  Het zit blijkbaar in de genen , en de gutmenschen het maar goedpraten ,kanibalen hebben we hier niet van doen ,want jong geleerd is oud gedaan…..niet?
  De verantwoordelijke hebben ook hun job niet gedaan , en als je dan je kind toegetakeld terug krijg moet je je bek houden ,wat is dit voor een wereld?
  Het ie altijd hetzelfde liedje , de dader kruipt in de slachtofferrol en het slachtoffer krijg geen of negatieve aandacht.
  zum kotsen

  Like

 4. Arm kind, hoop dat ze er geestelijk ongeschonden uitkomt.

  Like

 5. Misschien was ie aan het oefenen om kannibaal te worden? 😉
  Kannibaal in opleiding, als het ware.
  Het moet niet gekker worden.

  Like

 6. ik heb hier geen woorden voor

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s