Nieuw

Sinead O’Connor says she ‘never wants to spend time with white people again’ following conversion to Islam

The artist formerly known as Sinead O’Connor has said she “never wants to spend time with white people again”.

Last month, the Irish popstar announced that she had changed her name to Shuhada’ Davitt and converted to Islam.

In a string of messages posted to Twitter, the 51-year-old – who shot to fame in 1990 for her version of “Nothing Compares 2 U” – called all those who are not Muslims “disgusting” and criticised Christian and Jewish theologians.

“What I’m about to say is something so racist I never thought my soul could ever feel it,” she wrote. “But truly I never wanna spend time with white people again (if that’s what non-Muslims are called). Not for one moment, for any reason. They are disgusting.”

The Independent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (908 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Sinead O’Connor says she ‘never wants to spend time with white people again’ following conversion to Islam

 1. Shinead O’Connor (51) is in haar jeugd door haar moeder mishandeld en misbruikt. In een aflevering van de Dr. Phil Show (2017) heeft ze gezegd dat ze haar moeder heeft vergeven. Ze heeft al meerdere malen geprobeerd zelfmoord te plegen. In 1994 verscheurde ze op TV een foto van de paus. Ook verscheen in 2017 een video waarin ze een wanhopige oproep deed aan haar kinderen en ex-echtgenoten haar hulp te bieden. Nu heeft ze zich tot de islam geconverteerd. Nou ja, als je dat als vrouw doet staat dat gelijk aan mentale zelfmoord.
  Lager kun je niet gaan.

  Liked by 2 people

 2. Ze is bipolar en ernstig in de war. Haar blanke kinderen zullen wel trots op haar zijn…..

  Like

 3. Flying_Dutchman74 // november 7, 2018 om 17:37 //

  Pleur dan ook maar meteen op naar Afghanistan ofzo.

  Like

 4. On Zayn Malik, Sinead O’Connor and Islam

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s