Nieuw

Rabbi explains why they islamize Europe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (568 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Rabbi explains why they islamize Europe

 1. templars2017 // november 7, 2018 om 11:31 //

  Proper ventje , eerst moeten wij dingen doen voor hen en dan is dit het antwoord dat we krijgen.

  Het is moeilijk te geloven dat dit de intentie en het gedachtengoed is van het Isaelische volk.
  Waarschijnlijk is het een denkpiste van een enkeling of een kleine groep, niet te min is het een heel eigenaardig feit het te moeten lezen.

  Indien je dit voor gedegen aanvaard dan zou het onze schuld zijn voor al wat Israel is overkomen en de joodse gemeenschap in zijn geheel over een periode die veel groter dan de tijd waarin Israel als staat is erkend.

  Deze mens ziet dus de islam als de bezem van god om ons te komen straffen ,straffen voor daden die wij zouden hebben gesteld tegen de joodse gemeenschap.

  Ergens heeft hij wel feiten genoemd, de islam is hier een invasie aan het uitvoeren ,met medewerking van de elite van Europa , de gewone burger heeft daar geen zeg in , als het hier zover komt dat de pleuris uitbreekt ,is het dan onze eigen fout of die van hen die het bewerkstelligt hebben?
  Je zou moet gaan denken dat ,indien die meneer gelijk heeft of zou hebben,dat de elite hier in Europa aangestuurd wordt vanuit Israel.
  Eén ding is zeker er wordt hard gewerkt om ons uit ons eigen continent te verwijderen ,wat weer de vraag opleverd of we het laten gebeuren ……of niet ,wat die meneer ook zegt.

  Like

 2. Hefzibah Yahudah // november 7, 2018 om 13:57 //

  Openbaring 2:9 en 3:9. Zij die zeggen dat ze joden zijn maar liegen. Ze zijn de synagoge van satan. Geen afstammelingen van Abraham. Het zijn Khazaren. Askenazies met de nadruk op nazies. 👺👺👺👺LOL

  Like

 3. Ja prachtig, alsof het niet de ‘afstammelingen van Abraham’ zijn die de oorlogsverklaring aan alle niet-joden, de Talmud, geschreven hebben.

  Like

 4. Rabbi Satan! You sell out your entire country to be surrounded with ISLAMIC STATE.
  Its proven!
  Christ = The Messiah…!
  And He is RIGHTEOUS.
  ChristwasanAtheist.com

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s