Nieuw

Neger: “Er komt een geest in mij en dan ga ik door de stad op zoek naar vrouwen om te verkrachten”

Een ‘seksbeest’ heeft naar verluidt toegegeven dat hij zijn moeder en voormalige schoonmoeder verkrachtte en beweerde dat een geest hem naar oudere vrouwen dreef.

David Shekari, 32, beschuldigde naar verluidt ook drank van de aanvallen op de twee vrouwen, op de leeftijd van 65 en 70, die op het ogenblik sliepen.

Hij zou de politie hebben verteld dat zijn ontzette vrouw hem heeft verlaten en een andere man heeft gehuwd nadat zij erachter was gekomen dat hij zijn eigen moeder had misbruikt.

In een misselijkmakende bekentenis beschreef hij naar verluidt het geschreeuw van zijn moeder nadat ze wakker werd om hem bovenop haar te vinden.

Naar verluidt vertelde hij ook over hoe hij na de eerste aanval naar het huis van de moeder van zijn ex-vrouw ging in het holst van de nacht en haar verkrachtte.

“Ik weet niet of ik betoverd ben”, zou hij agenten hebben verteld”.

“Maar als ik dronken ben, komt er een geest in me en ga ik door de stad op zoek naar vrouwen om te verkrachten”.

Shekari, een boer, vertelde naar verluidt de politie in Nigeria dat zijn vrouw hem had “verlaten” vanwege zijn “voorliefde voor het verkrachten van oude vrouwen”.

‘Ik heb mijn moeder verkracht tijdens een festival toen ik dronken werd’, zei de verdachte, die wordt vastgehouden door agenten in Katari.

“Ik kon geen enkele oude vrouw vinden om te verkrachten en toen ik thuiskwam, vond ik mijn moeder slapend en ik penetreerde en verkrachtte haar”.

“Mijn moeder schreeuwde toen ze me bovenop haar zag en onze buren kwamen aangerend. Iedereen zag dat ik dronken was en toen ik nuchter werd, smeekte ik haar om me te vergeven en dat deed ze”.

Hij zou er nog aan toegevoegd hebben: “Toen mijn vrouw erover hoorde was ze boos en verliet ze het huis en ging terug naar haar ouders voordat ze later een andere man vond die met haar trouwde”.

“Niet lang daarna ging ik naar een ander festival in de gemeenschap van mijn vrouw en werd ik weer dronken”.

“In het holst van de nacht ging ik naar het huis van de moeder van mijn ex-vrouw en zag haar slapen en ik verkrachtte haar”.

“Toen de vrouw wakker werd en mij bovenop haar zag, schreeuwde ze en kwamen er mensen om me heen, die me betrapten”.

“Ik kreeg een pak slaag zoals ik nog nooit gehad heb voor ik weggejaagd werd”.

“Ik weet niet wat er over me heen komt als ik dronken ben. Die geest is wat me er toe aanzet om oude vrouwen te verkrachten”.

Shekari’s vermeende acties zouden oudere vrouwen in het gebied in paniek hebben achtergelaten, waarbij sommigen niet in staat zouden zijn om te slapen.

De verdachte werd gearresteerd door politieagenten die zich bezighouden met gewapende overvallen en verkrachtingen in het lokale regeringsgebied van Kaura, meldt The Nation.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

8 Comments on Neger: “Er komt een geest in mij en dan ga ik door de stad op zoek naar vrouwen om te verkrachten”

 1. Duidelijk.
  Verwarde neger.

  Like

 2. piranjaha // november 6, 2018 om 23:39 //

  Gelukkig was het geen White Supremacist, want die zijn pas echt eng, zag ik de heer Tijl Uylenspiegel ergens zeggen.

  Like

 3. @piranjaha // november 6, 2018 om 23:39

  Het ligt een beetje dubbelzinnig. Onze Tijl heeft volgens mij geen probleem met de term White Supremacist. Zolang deze wordt gebruikt in context met negers of moslims. Wanneer deze echter in samenhang komt te staan met Joden, wordt er andere weegschaal gebruikt. Een gouden, waarop elk woordje wordt afgewogen. U bent gewaarschuwd.

  Like

 4. templars2017 // november 7, 2018 om 10:52 //

  “Maar als ik dronken ben, komt er een geest in me ” : wat die eikel wil zeggen dat hij bezoek krijgt van de drankduivel ,als ie geen alcohol kan verteren zonder gek te worden dan moet ie maar niet drinken.

  Dat we met die import zitten is één ,maar een nest van die lui die nog eens alcoholist zijn is er echt over.

  nog een puntje waard te vernoemen, hij is dronken geworden door de flessen die hij hier heeft verworven ,of hij heeft ze gekocht met belastinggeld , of hij heeft de flessen verdonkermaand, wie zal het zeggen.?

  In het eerste geval is de overheid in fout , er is niet genoeg gecontroleerd of ie een alcoholprobleem had , in het tweede geval is de overheid ook in de fout , ze hebben niet genoeg gedaan om het te voorkomen.
  Dat verhaaltje van de geest past dus mooi voor de overheid ,die arme man was verward…….

  Like

 5. Hefzibah Yahudah // november 7, 2018 om 12:45 //

  Ach ja vervelend voor die vrouwen. Maar wat nog erger is zijn depedofielen en dieren misbruikers. En vaak zijn dat varkens gekleurde mensen. 😂😂😂🤣🤣🤣

  Like

 6. trebor2110 // november 7, 2018 om 13:05 //

  Templars wel goed lezen he het is niet in Nederland maar in ergens in Afrika gebeurt .

  Like

 7. Duchesne // november 7, 2018 om 13:25 //

  De uitdrukking over de geest uit de fles zien komen is dus letterlijk overgenomen. Daarom heet alcohol ook wel “spirit”, ofwel geest….smille jongens die Afrikanen, aan een half woord hebben ze genoeg om een watervast alibi te verzinnen….

  Like

 8. Conclusie, er zijn veel zieke geesten in Afrika.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s