Nieuw

Moordenaar werd negen keer uitgewezen – kwam elke keer terug

Op 13 juli 2017 brak er een ruzie uit tussen Seburan Ramizi en zijn vrouw Dzemilje. Het geschil zorgt ervoor dat Seburan zijn vrouw aanvalt en herhaaldelijk met een mes op haar inhakt. De moordenaar was negen keer uit Zweden gedeporteerd, maar het lukte hem om elke keer terug te komen.

Het echtpaar had samen vijf kinderen die met de moord zowel hun moeder als vader verloren. In een artikel in Expressen vertellen drie van de kinderen over hun ervaringen met de ouders.

De ruzie van juli 2017 was niet de eerste keer. De moeder had zelf gezegd dat het geweld van de man op een dag zal eindigen met het vermoorden van haar.

De dag na de moord neemt de vader vanuit zijn schuilplaats contact met zijn kinderen en later verschijnt hij nog dezelfde dag buiten het appartement. In verband met de bijeenkomst belt hij de politie en verklaart dat hij van plan is zichzelf over te dragen. Terwijl hij wacht tot ze aankomen, zit hij op een bankje waar hij een moment later zich van zijn leven berooft.

Ondanks wat de vader deed, ging zijn laatste wens in vervulling.

– Het laatste wat hij tegen mij zei was: “Ik wil dat je me naast je moeder begraaft”. En zo gebeurde het. Ik had niet het gevoel dat ik zijn laatste wens kon ontkennen, zegt de oudste zoon.

Het echtpaar kwam rond de millenniumwisseling naar Zweden. Tijdens de reis door Europa werd de vader veroordeeld in Duitsland en tot gevangenisstraf veroordeeld, waarna hij uit Zweden werd gedeporteerd.

De volgende keer was in 2001, toen hij werd gedeporteerd wegens grove diefstal. Ondanks zijn voorwaardelijk straf van levenslange uitwijzing bij het het plegen van nieuwe misdaden, werd hij uiteindelijk levenslang uitgezet, maar ook dat hielp niet. In totaal werd hij negen keer naar voormalig Joegoslavië gedeporteerd.

Slechts drie weken voor de moord werd hij voor de laatste keer gedeporteerd, maar hij keerde onmiddellijk terug.

Bron:

Mördare utvisades nio gånger – kom tillbaka varje gång
I juni 2017 knivmördades deras mamma i sitt hem av sin make – som dagen efter tog sitt liv

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moordenaar werd negen keer uitgewezen – kwam elke keer terug

  1. Bij mij was die al dood geweest!

    Liked by 1 persoon

  2. Republikein // november 6, 2018 om 11:56 //

    Zoals uit een eerder berichtje, een arm die een eigen leven leidt, een draaideurcrimineel met een onwillig ledemaat, heb ikzelf ook met blikjes, schijnt niet zo gevaarlijk maar attentie is geboden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s