Nieuw

‘Islamofobe’ Joden in Duitsland willen ‘antisemitische’ moslims nieuwe waarden leren

Joden in Duitsland eisen speciale integratieklassen voor moslims om hun “Jodenhaat” een halt toe te roepen.

Veel Joden maken zich  zorgen over het antisemitisme dat geïmporteerd wordt met voornamelijk Arabieren uit het Midden-Oosten. Daarom willen Joodse organisaties in Duitsland nu moslims in het land dwingen om Joodse waarden te leren om de geïmporteerde spanningen tussen Joden en moslims te verminderen.

Op zondag eiste de Joodse Centrale Raad van Duitsland dat door “onderwijs” het “antisemitisme” bij nieuw aangekomen moslims bestreden moet worden.

Vicevoorzitter Abraham Lehrer van de Joodse Centrale Raad stelt dat antisemitisme onder immigranten een veel groter probleem zal worden omdat zij zich steeds sneller in Duitsland vestigen.

– Het probleem met het Arabisch-islamitische antisemitisme van immigranten ligt nog steeds voor ons. Veel van deze mensen zijn beïnvloed door regimes waar antisemitisme deel uitmaakt van de staat en waar de joodse staat het bestaansrecht wordt ontzegd.

– Wanneer deze mensen zich geen zorgen meer maken over werk of huisvesting, zal deze invloed meer impact hebben en zullen mensen hun mening publiekelijk uiten. Om dit scenario te voorkomen, hebben we cursussen op maat nodig die dicht bij deze mensen staan, bij voorkeur op basis van hun land van herkomst.

Er wordt in de Duitse bron Deutsche Welle geen commentaar geleverd over de “islamofobie” van Abraham Lehrer.

Voorkom “antisemitische” partijen

Lehrer maakte van de gelegenheid gebruik om ook te waarschuwen voor de vooruitgang van de partij Alternative für Deutschlands (AfD) bij de kiezers in Duitsland. Ze zijn niet expliciet antisemitisch, maar dragen bij aan de groei van antisemitische opvattingen, vindt hij.

– Op zijn minst creëert [AfD] een platform waarop antisemitisme kan groeien en zich openlijk kan manifesteren. In het partijprogramma van de partij was de partij bijvoorbeeld tegen besnijdenis en shechita [koosjer slachten], zei Lehrer, die meent dat het antisemitisme is wanneer men niet van deze joodse tradities houdt.

Bovendien wil Lehrer zich niet uitlaten over het feit dat er net een ras-reine Joodse werkgroep binnen AFD is gevormd, waar alleen Joden toegang toe hebben.

Bron:

Germany’s Federation of Jews Wants to Educate Muslim Refugees about Anti-Semitism
German Jews call for anti-Semitism classes for Muslim immigrants

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on ‘Islamofobe’ Joden in Duitsland willen ‘antisemitische’ moslims nieuwe waarden leren

 1. Vergeet dat maar want de Joden waren nog eerder dan de Christenen de vijand van de moslims.
  Dat wordt helemaal niks,

  Like

 2. Wie een kuil graaft voor een ander …

  Like

 3. Yep.
  Maar ze hebben in tegenstelling tot de Duitsers altijd nog een veilige haven waar ze naar toe kunnen vluchten. Ik denk dat dit feit ook wel zo’n beetje ingecalculeerd is.

  Liked by 1 persoon

 4. En ze zijn ook nooit te beroerd geweest om een paar van hun eigen onder de bus te gooien om het dramatisch effect te verhogen.

  Like

 5. Raveltje // november 7, 2018 om 13:43 //

  Dat lukt ze vast niet. Al doet de islam mij wel aan het oude testament denken. Dus niet christelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s