Nieuw

Immigrants Will Not Fund Our Retirement

Screenshot YouTube.

Ask Democrats why they support open borders, and they will invariably respond: “Because we need immigrants to pay for our pensions.”  This argument is a sham.  The data are conclusive: immigration will not save America’s welfare system.  It will bleed it dry.

John Cassidy sums up the sham argument in his piece for the New Yorker:

Demographers and economists have been warning that the aging baby-boomer population presents a serious challenge to the nation’s finances, as the ratio of seniors to working-age adults – the age-dependency ratio – rises.  The reason is straightforward: Social Security and Medicare are largely financed on a pay-as-you-go basis, which means that some of the taxes paid by current workers are transferred to current retirees.  If the dependency ratio rises, the financial burden on the working-age population also increases.

Cassidy’s diagnosis of the problem is correct.  America’s population is aging, and this is a problem because America’s welfare state is structured like a giant Ponzi scheme.  Although taxpayers contribute to the system throughout their lives, they never see this money.  Instead, they pay for the previous generation’s retirement with assurances that the next generation will pay for theirs.  Welfare is a vampire that requires fresh blood to survive.  This is the root of Cassidy’s error.

By Spencer P. Morrison

Read more: https://www.americanthinker.com/articles/2018/11/immigrants_will_not_fund_our_retirement.html#ixzz5W65nl8aP

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (912 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Immigrants Will Not Fund Our Retirement

 1. Duchesne // november 7, 2018 om 13:16 //

  Open deur, een beetje logisch nadenken en je kunt dit soort zaken gewoon voorspellen. Moslims importeren om te werken en de pensioen uitbetaling te gaan betalen voor de blanke voortrekkers is een beetje zoals flessen kapot gooien op een wielerparcours, lekke banden gegarandeerd.

  Vergrijzing is geen probleem, werklozen genoeg in de zuidelijke EU landen. Maar op een of andere manier word het tot probleem gemaakt. Resultaat is dat in de toekomst bij een dusdanige denkwijze er enkel meer mensen moeten worden opgehoopt om de vergrijzing voor te blijven, dus het is geen oplossing maar een probleem dat met meer problemen word doorgeschoven. Dat is geen politiek bedrijven maar paniekvoetbal spelen omdat de capaciteiten om te regeren ontbreken. Zie Rutte of Junkers en hun “beleid” en ieder verder woord is overbodig.

  Like

 2. Von Puffelen // november 8, 2018 om 12:22 //

  Laat iedereen zelf voor zijn/haar eigen pensioen zorgen en je bent van dat hele gelul af dat MENA-parasieten hiervoor zouden gaan zorgen.

  Like

 3. 4. De antiverstand houding

  ‘De New Agers spreken met afkeer van het ‘westerse rationele denken’. Ze zijn antiverstand. Ze verwerpen de logica. (Hierboven onder punt 2.8. is besproken hoe men de voor de logica fundamentele wet van de non-contradictie verwerpt.)

  Ze spreken over westerse logica. Daarmee stellen ze dat er ook andere soorten logica mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een oosterse logica. Dat is onzin want alle mensen stammen af van het eerste mensenpaar en hebben dezelfde natuur. De mens is een rationeel wezen. Er is maar één logica, die met ons menszijn is gegeven. Je kunt als mens niet anders dan logisch denken. Daar kun je niet eens consequent uitstappen. (Zelfs de mensen die beweren dat het niet nodig is om ‘westerse’ logica te gebruiken, doen dat met woorden en zinnen die door dezelfde logica die ze verwerpen een betekenis hebben.)

  Het westerse rationele denken heeft, zo stelt men, de mensen alleen maar ellende gebracht. Het heeft de westerse wetenschap voortgebracht. Het heeft atoombommen, milieu vervuiling, overbevolking en, zo stelt men, verdeeldheid gebracht. Het geeft, volgens de newagers, geen antwoord op de grote levensvragen.

  Men stelt dat het rationele denken een valkuil is waar de westerse mensen in zijn gevallen. Men geeft de Griekse filosofen en het orthodoxe christendom de schuld. Zij hebben de westerse mensen op deze heilloze weg geleid. Men beweert dat oorspronkelijk de mensen niet rationeel maar intuïtief gericht waren. Door het Griekse denken en het orthodoxe christelijke denken zijn de mensen misvormd geraakt en vervreemd van het ware leven.

  De newage oplossing is dat de mens zich afkeert van rationeel, logisch denken, en dat hij zich richt op intuïtie en schouwen. Die functie moet hij ontwikkelen. Daar moet hij in geïnitieerd worden. Dan gaat hij God niet vinden in heilige boeken of in de hemel maar in zijn eigen innerlijke beleving.

  Het rationele denken wordt vaak gekoppeld aan het mannelijke. Het intuïtieve ‘denken’ koppelt men aan het vrouwelijke. Het wordt volgens veel newagers tijd om de rationele Vader God van de bijbel in te ruilen voor de intuïtieve moeder God. De moedergodin die we kennen uit de geschiedenis en de archeologie.

  We moeten niet meer rationeel denken maar intuïtief gaan leven. We moeten niet analyseren maar schouwen. Zien met een innerlijk oog, horen met een innerlijk oor. Het rationele hindert het komen tot innerlijk waar inzicht.

  De Bijbel mag nog wel gelezen worden maar hij moet niet rationeel worden uitgelegd. Je kunt je er door laten inspireren maar je moet de bijbel niet gaan analyseren. Je moet niet zorgvuldig teksten uitleggen in hun verband en schrift met schrift vergelijken om zo te komen tot de leer over een bepaald onderwerp. Dat is verwerpelijk rationalisme.

  Er zijn newagers die zich christen noemen. Zij zijn antiverstand, antileer en soms zelfs antibijbel. De bijbel wordt gezien als het boek voor ‘toen’. Het directe woord van de Heilige Geest is dan het woord voor ‘nu’. De directe boodschappen die men denkt van de Heilige Geest te ontvangen zijn veel belangrijker dan de tekst van de bijbel. Daar moet je op leven en jezelf naar richtten.’

  ‘De infiltratie van het newage denken in de evangelische beweging

  Dit artikel bestaat uit twee delen. Eerst wordt besproken wat precies de New Age Beweging en het New Age denken zijn. Vanaf hoofdstuk 15 wordt besproken hoe het New Age denken de laatste tientallen jaren eerst de charismatische beweging en daarna ook de gehele evangelische beweging is binnengedrongen.’

  http://www.internetbijbelschool.nl/htmldoc/newage.ha.htm#4

  Like

 4. ‘Aurelio Peccei, de oprichter van de Club van Rome, onthulde in Mankind at the Turning Point zijn pantheïstische New Age overtuigingen, door te schrijven over de eenheid tussen mens en natuur, de noodzaak van een ‘wereldbewustzijn’ en een ‘nieuw en verlicht humanisme.’ Peccei was een leerling van de Jezuïet Pierre Teilhard de Chardin, misschien wel de bekendste en meest geciteerde New Age occultist, die feitelijk de ‘uitvinder’ was van het ‘Christus bewustzijn’ concept, dat ook in kerken steeds populairder wordt. Onder de leden van de club bevinden zich veel New Age sprekers en auteurs, alsmede ook VN-officials, leden van de Carnegie- en Rockefeller Foundations, en vertegenwoordigers van pro-abortusgroepen zoals Planned Parenthood.

  Volgens de gewezen radiopresentator Stanley Monteith, auteur van het boek ‘Broederschap der Duisternis’, vormen deze elitaire personen (Elite) onderdeel van een ‘occulte hiërarchie’, die de wereld beheerst en de loop van de menselijke geschiedenis bepaalt. Deze groep wordt geleid door machtige mannen die het Christendom verwerpen en de ‘duistere kant’ omhelzen. ‘Zij hebben zich toegelegd op de vorming van een één-wereld regering en een één-wereld religie,’ schrijft Monteith. ‘Ze controleren de overheden, de media, diverse bedrijven, en beide Amerikaanse politieke partijen.’

  Geheimhouding en anonimiteit zijn een vast onderdeel van de activiteiten van de Elite, net als een absolute meedogenloosheid, verregaande misleiding en de laaghartigste spionage en chantage. De wereldbevolking ziet zich geconfronteerd met een homogene en meedogenloze samenzwering met een totaal gebrek aan respect voor mensenlevens.De Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt schreef in november 1933 aan kolonel Edward House: “De werkelijkheid is, zoals jij en ik allebei weten, dat een financieel element in de grotere centra de regering al sinds de dagen van Andrew Jackson in zijn greep heeft.” Jackson, president van de VS van 1829 tot 1837, sprak zelf “van een kuil vol slangen”. De Amerikaanse regering staat al jaren volledig in dienst van de Elite. De voormalige presidenten Bill Clinton en George W.Bush waren niet meer dan uitvoerders van de plannen van de Elite en dat geldt ook voor Barack Hoessein Obama. Ze zijn aan de macht gekomen met peperdure politieke campagnes en hebben hun gelofte afgelegd aan de Nieuwe Worldorde criminelen. Zij die eigenhandig afwijken van hun programma, krijgen een ongeluk (meestal een hartstilstand in een hotelkamer) of krijgen met gefingeerde aanklachten van onder meer seksueel misbruik of een financiële onregelmatigheid, te maken.

  De prominente politieke wetenschapper Samuel P. Huntington was degene die, vlak voor zijn dood, het bestaan van deze ‘über-groep’ die een wereldregering wil vormen, definitief uit het ‘complottheorie’ wereldje haalde. Hij stelde vast dat ‘ze nauwelijks belang hechten aan nationale loyaliteit, nationale grenzen als obstakels zien die gelukkig aan het verdwijnen zijn (EU), en nationale regeringen zien als overblijfselen uit het verleden, wier enige bruikbaarheid bestaat uit het feit dat ze de wereldwijde operaties van de elite vergemakkelijken.’ Met andere woorden: internationale aangelegenheden, buiten- en binnenlandse politiek, en met belastinggeld betaalde investeringen in de economie (en in banken) worden hoofdzakelijk bepaald door een bevoorrecht groepje families, die toewerken naar een Nieuwe Wereld Orde en de vorming van een Eén Wereld Regering.

  De huidige wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit de achtergrond gedirigeerd worden. Onzichtbare handen trekken aan de touwtjes. Er bestaat een wereldwijde samenzwering die de meest heilige rechtsposities van de mensen met voeten treden.

  Ook het Vaticaan is voorstander van de oprichting van een NWO. In een 18 pagina’s tellend document getiteld ‘Naar de hervorming van de internationale financiële en monetaire systemen in de context van een Wereldwijde Publieke Autoriteit’ roept Rome op tot de oprichting van een ‘supranationale autoriteit’ die de hele wereld omvat en die een ‘universele bevoegdheid’ heeft om economisch beleid te leiden en beslissingen te nemen. Zo’n autoriteit moet beginnen met de Verenigde Naties als referentiepunt, maar later onafhankelijk worden en genoeg macht krijgen om te voorkomen dat de ontwikkelde landen ‘buitensporige macht over de zwakkere landen’ uitoefenen. Volgens de voormalige paus Benedictus is er dringend behoefte aan “een echte politieke wereldautoriteit.” Zo’n autoriteit zou universeel moeten worden erkend “en moeten worden uitgerust met effectieve macht om de veiligheid voor iedereen te verzekeren”, aldus Benedictus. Die nieuwe wereldautoriteit krijgt een uitvoerig takenpakket, als het aan Benedictus ligt.’

  Nieuwe Wereldorde in opmars
  http://www.franklinterhorst.nl/Nieuwe%20Wereldorde%20in%20opmars.htm

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s